Рецепт Тістечко «Estyerkhazi»
Десерт дуже вишуканий, але в той же час дуже простий у приготуванні. Його подають в кращих ресторанах світу, а також продають в магазинах. Тепер і ви дізнаєтеся, як приготувати тістечко «Естерхазі».
опис приготування:
Це старовинний угорський рецепт десерту, що складається з білкових коржів, перемазанных кремом. Він дивно ніжний і смачний. Особливість цієї страви в тому, що йому не потрібно багато часу на просочення, практично відразу тістечко можна подавати до столу. Це відмінний варіант для свята замість торта.
- Funduk— 75 грам
- мигдаль— 40 грам
- білки— 5 штук
- Цукрова пудра— 35 грам
- цукор— 250 грам(100 грам для тіста, 150 грам для крему)
- молоко— 250 мілілітрів
- жовток— 2 штуки
- крохмаль— 2 Ст. ложки
- Вершкове масло— 240 грам
- Ром або коньяк— 2 Ст. ложки
- Білий шоколад— 70 грам
- Чорний шоколад— 50 грам
2. Для крема в сотейник наливаем 100 мілілітрів молока, додаємо крохмаль, вводимо жовтки, цукор і молоко, що залишилося, відправляємо на середній вогонь. Весь час перемішуємо і доводимо до кипіння, варимо кілька хвилин. Прибираємо з вогню і заважаємо ще хвилину, потім переливаємо в інший посуд, накриваємо плівкою і відставляємо.
3. 20 грам масла кімнатної температури нарізаємо шматочками, змішуємо з білим шоколадом і розтоплюємо на водяній бані, потім наносимо на 1 полоску коржа. Розтоплюємо чорний шоколад з 20 грамами масла. Зубочисткою наносимо смужки на корж з білим шоколадом, робимо характерний малюнок.
4. 200 грам масла кімнатної температури збиваємо 2 хвилини, потім вводимо весь крем по одній столовій ложці, коли весь крем ввели вливаємо алкоголь. Одержаний крем на носимо на все смужки (крім з шоколадом).
5. Складаємо все смужки одна на одну, а - на верх корж з малюнком. Бока змащуємо кремом і посипаємо мигдалем, відправляємо в холодильник на 1 час. насолоджуємося!
Подібні рецепти
Вершковий соус для курки
Точно не згадаю, як і за яких обставин я спробував тістечко "; Білочка ";, але полюбив його з першого разу, вірніше з першого укусу. Хрустка основа і горішки. прекрасне частування! опис приготування: Тісто для приготування тістечка можна заготовити заздалегідь. До речі, із зазначеного в рецепт...
Тістечко «Білосніжка»
Ніжне тришарове тістечко з ніжним кремом і легкою кислинкою - відмінне рішення для фуршету або солодкого столу. Прості інгредієнти і нескладне приготування - ще один плюс цього десерту. опис приготування: подивіться, як приготувати тістечко "; Білосніжка ";. Чим ніжніше Ви хочете отримати тіст...
Тістечко без випічки на Новий рік Щура
Будь-десерт буде до столу, але головне його прикрасити символікою року Щура. Пропоную до процесу залучити дітей і разом з ними приготувати тістечка у вигляді мишок. Це дуже захоплююче. опис приготування: Пропонований мною декор як варіант, для прикраси ви можете взяти горіхи, драже і все що по...
Тістечко «безе»
Для такої страви не потрібно використовувати кілька сортів борошна і робити складний крем, досить лише одного головного інгредієнта. зацікавлені? розповім, як приготувати тістечко «Безе». опис приготування: Безе - це ще один подарунок французьких кондитерів, являє собою легку, повітряну масу. ...
Тістечко «Буше» класичне
Тістечка "; Буше" готуються з особливого бісквіта, який виходить повітряним і легким. Сьогодні хочу розповісти про класичному варіанті приготування легендарного тістечка. Спробуйте! опис приготування: Так як же приготувати тістечко "; Буше" класичне в домашніх умовах? перше правило: Не забувай...