Рецепт Тістечко «Буше» класичне

Рецепт Тістечко «Буше» класичне
Кількість порцій: 10 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Тістечка "; Буше" готуються з особливого бісквіта, який виходить повітряним і легким. Сьогодні хочу розповісти про класичному варіанті приготування легендарного тістечка. Спробуйте!

опис приготування:

Так як же приготувати тістечко "; Буше" класичне в домашніх умовах? перше правило: Не забувайте виконувати необхідну кількість і масу зазначених інгредієнтів. Також дотримуйтесь покрокової інструкції, щоб отримати унікальне повітряне тісто, яке і є " головною фішкою" тістечок. хай щастить!

  • яєчні жовтки— 8 штук
  • цукор— 520 грам(в тісто — 170 г, в вершках — 230 г, в сироп — 120 г
    )
  • борошно— 200 грам
  • білки яєчні— 8 штук
  • ваніль— 0,2 грами
  • кислота лимонна— 0,1 грами
  • вода— 145 грам(в крем-75 г, в сироп-70 г)
  • Згущене молоко— 80 грам
  • Вершкове масло— 300 грам
  • шоколад чорний— 100 грам
  • Масло рослинне— 1 Ст. ложка
  • лікер— 1 Чайна ложка
Тістечко Збийте яєчні жовтки з цукром до консистенції піни, підмішати ваніль.

Тістечко Засипте просіяне борошно, перемішайте до однорідності, 15 секунд.

Тістечко Окремо збиваємо білки в міцну піну, додаємо лимонну кислоту.

Тістечко Додайте білки в жовткову масу. акуратно перемішайте.

Тістечко Деко застилає папером для випічки, зверху кладемо силіконовий килимок змащений маслом. За допомогою кондитерського мішка відкидають тісто на деко, кружечки з діаметром близько 5 см. випікайте коржі 20 хвилин, температура 190 градусів. потім остудіть.

Тістечко варимо сироп. Висипаємо в воду цукор, кип'ятимо і уварюємо під кришкою 5 хвилин. Додаємо згущене молоко і кип'ятимо повторно. Знімаємо з плити даємо охолонути і відправляємо в холодильник.

Тістечко Масло нарізаємо шматочками і збиваємо в густу масу, поступово вливаючи сироп.

Тістечко За допомогою кондитерського мішка наносимо отриманий крем на остиглі коржі.

Тістечко формуємо тістечка, змастивши другу половинку кремом і скріпивши обидві половинки між собою. Ставимо все тістечка на холод, щоб трохи застигли.

Тістечко Розтопіть шоколад з рослинним маслом. Акуратно наколюємо тістечка на вилку і опускаємо лицьовою стороною в шоколад.

Тістечко Даем шоколаду засохнуть. Смачного!

Подібні рецепти

Тістечко «Білочка»

Тістечко «Буше»

Точно не згадаю, як і за яких обставин я спробував тістечко "; Білочка ";, але полюбив його з першого разу, вірніше з першого укусу. Хрустка основа і горішки. прекрасне частування! опис приготування: Тісто для приготування тістечка можна заготовити заздалегідь. До речі, із зазначеного в рецепт...

Тістечко «Білосніжка»

Тістечко «Білосніжка»

Ніжне тришарове тістечко з ніжним кремом і легкою кислинкою - відмінне рішення для фуршету або солодкого столу. Прості інгредієнти і нескладне приготування - ще один плюс цього десерту. опис приготування: подивіться, як приготувати тістечко "; Білосніжка ";. Чим ніжніше Ви хочете отримати тіст...

Тістечко без випічки на Новий рік Щура

Тістечко без випічки на Новий рік Щура

Будь-десерт буде до столу, але головне його прикрасити символікою року Щура. Пропоную до процесу залучити дітей і разом з ними приготувати тістечка у вигляді мишок. Це дуже захоплююче. опис приготування: Пропонований мною декор як варіант, для прикраси ви можете взяти горіхи, драже і все що по...

Тістечко «безе»

Тістечко «безе»

Для такої страви не потрібно використовувати кілька сортів борошна і робити складний крем, досить лише одного головного інгредієнта. зацікавлені? розповім, як приготувати тістечко «Безе». опис приготування: Безе - це ще один подарунок французьких кондитерів, являє собою легку, повітряну масу. ...

Тістечко «Чорний ліс»

Тістечко «Чорний ліс»

поєднання вишні, темного шоколаду і вершків напевно люблять багато. Хочу запропонувати вам такий швидкий варіант тістечка, де з'єднані всі ці інгредієнти. Для святкового столу просто ідеально! опис приготування: Отже, розповідаю, як приготувати тістечко "; Чорний ліс ";! Назва не випадкова, ті...