Рецепт Тістечко «Буше» класичне
Тістечка "; Буше" готуються з особливого бісквіта, який виходить повітряним і легким. Сьогодні хочу розповісти про класичному варіанті приготування легендарного тістечка. Спробуйте!
опис приготування:
Так як же приготувати тістечко "; Буше" класичне в домашніх умовах? перше правило: Не забувайте виконувати необхідну кількість і масу зазначених інгредієнтів. Також дотримуйтесь покрокової інструкції, щоб отримати унікальне повітряне тісто, яке і є " головною фішкою" тістечок. хай щастить!
- яєчні жовтки— 8 штук
- цукор— 520 грам(в тісто — 170 г, в вершках — 230 г, в сироп — 120 г
) - борошно— 200 грам
- білки яєчні— 8 штук
- ваніль— 0,2 грами
- кислота лимонна— 0,1 грами
- вода— 145 грам(в крем-75 г, в сироп-70 г)
- Згущене молоко— 80 грам
- Вершкове масло— 300 грам
- шоколад чорний— 100 грам
- Масло рослинне— 1 Ст. ложка
- лікер— 1 Чайна ложка
Засипте просіяне борошно, перемішайте до однорідності, 15 секунд.
Окремо збиваємо білки в міцну піну, додаємо лимонну кислоту.
Додайте білки в жовткову масу. акуратно перемішайте.
Деко застилає папером для випічки, зверху кладемо силіконовий килимок змащений маслом. За допомогою кондитерського мішка відкидають тісто на деко, кружечки з діаметром близько 5 см. випікайте коржі 20 хвилин, температура 190 градусів. потім остудіть.
варимо сироп. Висипаємо в воду цукор, кип'ятимо і уварюємо під кришкою 5 хвилин. Додаємо згущене молоко і кип'ятимо повторно. Знімаємо з плити даємо охолонути і відправляємо в холодильник.
Масло нарізаємо шматочками і збиваємо в густу масу, поступово вливаючи сироп.
За допомогою кондитерського мішка наносимо отриманий крем на остиглі коржі.
формуємо тістечка, змастивши другу половинку кремом і скріпивши обидві половинки між собою. Ставимо все тістечка на холод, щоб трохи застигли.
Розтопіть шоколад з рослинним маслом. Акуратно наколюємо тістечка на вилку і опускаємо лицьовою стороною в шоколад.
Даем шоколаду засохнуть. Смачного!
Подібні рецепти
Тістечко «Буше»
Точно не згадаю, як і за яких обставин я спробував тістечко "; Білочка ";, але полюбив його з першого разу, вірніше з першого укусу. Хрустка основа і горішки. прекрасне частування! опис приготування: Тісто для приготування тістечка можна заготовити заздалегідь. До речі, із зазначеного в рецепт...
Тістечко «Білосніжка»
Ніжне тришарове тістечко з ніжним кремом і легкою кислинкою - відмінне рішення для фуршету або солодкого столу. Прості інгредієнти і нескладне приготування - ще один плюс цього десерту. опис приготування: подивіться, як приготувати тістечко "; Білосніжка ";. Чим ніжніше Ви хочете отримати тіст...
Тістечко без випічки на Новий рік Щура
Будь-десерт буде до столу, але головне його прикрасити символікою року Щура. Пропоную до процесу залучити дітей і разом з ними приготувати тістечка у вигляді мишок. Це дуже захоплююче. опис приготування: Пропонований мною декор як варіант, для прикраси ви можете взяти горіхи, драже і все що по...
Тістечко «безе»
Для такої страви не потрібно використовувати кілька сортів борошна і робити складний крем, досить лише одного головного інгредієнта. зацікавлені? розповім, як приготувати тістечко «Безе». опис приготування: Безе - це ще один подарунок французьких кондитерів, являє собою легку, повітряну масу. ...
Тістечко «Чорний ліс»
поєднання вишні, темного шоколаду і вершків напевно люблять багато. Хочу запропонувати вам такий швидкий варіант тістечка, де з'єднані всі ці інгредієнти. Для святкового столу просто ідеально! опис приготування: Отже, розповідаю, як приготувати тістечко "; Чорний ліс ";! Назва не випадкова, ті...