Рецепт Тістечко «Чорний ліс»
поєднання вишні, темного шоколаду і вершків напевно люблять багато. Хочу запропонувати вам такий швидкий варіант тістечка, де з'єднані всі ці інгредієнти. Для святкового столу просто ідеально!
опис приготування:
Отже, розповідаю, як приготувати тістечко "; Чорний ліс ";! Назва не випадкова, тістечко чорне-чорне, а все тому, що там чорний гіркий шоколад і темний какао-порошок. За смаком тістечко нагадує однойменний тортик, можна посипати тістечко тертим шоколадом для більшої схожості. Використовуйте тільки якісне вершкове масло і шоколад, тоді смак готового виробу неодмінно вас порадує!
- Чорний шоколад— 100 грам(тісто)
- яйце— 3 штуки(тісто)
- цукор— 100 грам(тісто)
- Борошно пшеничне— 80 грам(тісто)
- ванілін— 1 щіпка(тісто)
- какао (порошок) — 3 Ст. ложки(тісто)
- Вершкове масло— 100 грам(тісто)
- Вишневе варення— 1 Склянка
- вершки аерозольні— За смаком
Увімкніть відразу духовку на 180 градусів, нехай прогрівається.
2. На водяній бані розтопіть масло з шоколадом і какао. перемішайте добре, щоб маса стала однорідною.
3. Яйця збийте з цукром до утворення пишної щільної піни.
4. Готово!
5. Яєчну масу з'єднайте з шоколадно-масляною. перемішайте добре. всипте борошно. Знову добре перемішайте, щоб не було грудочок.
6. Готове тісто розкладіть по формах. Від величини формочок залежить кількість. У мене формочки великі, тому 6 штук, якщо у вас маленькі, то можна отримати до 20 тістечок. головне, щоб формочки були з виїмками по центру. Випікайте тістечка по 10-20 хвилин, знову ж таки в залежності від розміру формочок.
7. Готові тістечка переверніть.
8. Дуже добре просочіть вишневим сиропом. По центру в поглиблення покладіть по 3-5 višenok.
9. Прикрасьте тістечка вершками. Подавайте до столу!
10. З наступаючим!
Подібні рецепти
Дієтичний бефстроганов
Точно не згадаю, як і за яких обставин я спробував тістечко "; Білочка ";, але полюбив його з першого разу, вірніше з першого укусу. Хрустка основа і горішки. прекрасне частування! опис приготування: Тісто для приготування тістечка можна заготовити заздалегідь. До речі, із зазначеного в рецепт...
Тістечко «Білосніжка»
Ніжне тришарове тістечко з ніжним кремом і легкою кислинкою - відмінне рішення для фуршету або солодкого столу. Прості інгредієнти і нескладне приготування - ще один плюс цього десерту. опис приготування: подивіться, як приготувати тістечко "; Білосніжка ";. Чим ніжніше Ви хочете отримати тіст...
Тістечко без випічки на Новий рік Щура
Будь-десерт буде до столу, але головне його прикрасити символікою року Щура. Пропоную до процесу залучити дітей і разом з ними приготувати тістечка у вигляді мишок. Це дуже захоплююче. опис приготування: Пропонований мною декор як варіант, для прикраси ви можете взяти горіхи, драже і все що по...
Тістечко «безе»
Для такої страви не потрібно використовувати кілька сортів борошна і робити складний крем, досить лише одного головного інгредієнта. зацікавлені? розповім, як приготувати тістечко «Безе». опис приготування: Безе - це ще один подарунок французьких кондитерів, являє собою легку, повітряну масу. ...
Тістечко «Буше» класичне
Тістечка "; Буше" готуються з особливого бісквіта, який виходить повітряним і легким. Сьогодні хочу розповісти про класичному варіанті приготування легендарного тістечка. Спробуйте! опис приготування: Так як же приготувати тістечко "; Буше" класичне в домашніх умовах? перше правило: Не забувай...