Рецепт Sardel'ki govâž'i

Рецепт Sardel'ki govâž'i
Кількість порцій: 1 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Хочете приготувати смачні домашні сардельки? У самому процесі нічого складного, головне — запастися терпінням і часом. Зате результат вас порадує — натуральні сардельки без хімічних добавок.

опис приготування:

Приготувати в домашніх умовах натуральні яловичі сардельки не дуже-то й складно, тут головне — час і терпіння. Адже м'ясо нам доведеться перетирати практично в пюре. А в іншому нічого складного, переконайтеся самі. У цьому рецепті я розповім, як приготувати сардельки яловичі в домашніх умовах. впевнена, що у вас все вийде смачно. готуємо?

1. Насамперед перекрутити м'ясо і сало на фарш через решітку з великими отворами. Потім фарш ще кілька разів проженемо через решітку з дрібними отворами.

2. А потім поміщаємо фарш в блендер, подрібнюємо його на великій швидкості до отримання вже не фаршу, а м'ясної маси.

3. додаємо спеції, подрібнений часник, вершки і молоко і все так же блендером перемішуємо-перебиваємо до отримання в'язкої однорідної маси без крупинок.

4. Потім залишимо вийшов фарш на пару годинок, нехай вилеже. Потім ще раз перемішати і, якщо треба, додамо ще молока. Фарш повинен бути липким, в'язким і зовсім не густим!

5. Набиваємо кишки через насадку для м'ясорубки або через обрізане горлечко пластикової пляшки. Щільно НЕ набивайте, а то сардельки лопнуть під час варіння. Перев'язуємо ниткою або зав'язуємо саму кишку через рівні відстані — висока sardelek.

6. Варяться такі сардельки довше магазинних, приблизно хвилин 20.

Можна сардельки злегка запекти в духовці, а потім вже варити (чи навпаки).

  • Говяжа вирізка— 1 кілограм
  • сало свиняче— 100-150 грам
  • вершки— 200 мілілітрів
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • цукор— 0,5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений— 1/3 чайних ложки
  • коріандр мелений— 1-2 Щепоток
  • часник— 2 зубчики
  • молоко— 200-300 мілілітрів
  • Гірчиця суха— 1 Чайна ложка
  • свиняча черева— 1 штука(свинячі натуральні кишки 5-6 м.)
Приготувати в домашніх умовах натуральні яловичі сардельки не дуже-то й складно, тут головне — час і терпіння. Адже м'ясо нам доведеться перетирати практично в пюре. А в іншому нічого складного, переконайтеся самі. У цьому рецепті я розповім, як приготувати сардельки яловичі в домашніх умовах. впевнена, що у вас все вийде смачно. готуємо?

1. Насамперед перекрутити м'ясо і сало на фарш через решітку з великими отворами. Потім фарш ще кілька разів проженемо через решітку з дрібними отворами.

2. А потім поміщаємо фарш в блендер, подрібнюємо його на великій швидкості до отримання вже не фаршу, а м'ясної маси.

3. додаємо спеції, подрібнений часник, вершки і молоко і все так же блендером перемішуємо-перебиваємо до отримання в'язкої однорідної маси без крупинок.

4. Потім залишимо вийшов фарш на пару годинок, нехай вилеже. Потім ще раз перемішати і, якщо треба, додамо ще молока. Фарш повинен бути липким, в'язким і зовсім не густим!

5. Набиваємо кишки через насадку для м'ясорубки або через обрізане горлечко пластикової пляшки. Щільно НЕ набивайте, а то сардельки лопнуть під час варіння. Перев'язуємо ниткою або зав'язуємо саму кишку через рівні відстані — висока sardelek.

6. Варяться такі сардельки довше магазинних, приблизно хвилин 20.

Можна сардельки злегка запекти в духовці, а потім вже варити (чи навпаки).

Подібні рецепти

Поранено sardel'kami

Курка з медом в духовці

дуже проста, в міру ситна і досить бюджетна підлива з сардельками в домашніх умовах — прекрасна альтернатива складним соусів до макаронів і іншим гарнірів. опис приготування: Це найпростіше блюдо, з яким впорається навіть новачок на кухні. але погодьтеся, набагато смачніше і смачніше перетвори...

Салат з курки і помідорів

Салат з курки і помідорів

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...

Риба в мікрохвильовці

Риба в мікрохвильовці

Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...