Рецепт Поранено sardel'kami

Рецепт Поранено sardel'kami
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 25 хв.
дуже проста, в міру ситна і досить бюджетна підлива з сардельками в домашніх умовах — прекрасна альтернатива складним соусів до макаронів і іншим гарнірів.

опис приготування:

Це найпростіше блюдо, з яким впорається навіть новачок на кухні. але погодьтеся, набагато смачніше і смачніше перетворити сардельки в підливу, ніж просто зварити.

Чим довше гасити підливу, тим густіше вона буде ставати. влітку, коли є велика кількість томатів, томатну пасту можна замінити на свіжі овочі. Для цього два томата надріжте ножем і облийте окропом, очистіть шкірку і дрібно наріжте. Тепер томати можна використовувати замість пасти. М'ясна підлива відмінно доповнить абсолютно будь-який гарнір. тут розповім, як приготувати підливу з сардельками. це бюджетно, швидко, просто і справді смачно. Це пікантний варіант з томатом.

Пригощайтеся!


  • Sardel'ki— 250 грам(будь-який сорт)
  • борошно— 2 Ст. ложки
  • Вершкове масло— 1 Ст. ложка
  • Цибуля— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • Лавровий лист— 2 штуки
  • Перець чорний мелений— — За смаком
  • сіль— — За смаком
  • Томатна паста— 3 Ст. ложки
поранено sardel'kami - фото крок 1 1. Сардельки лучше очистить от кожуры и нарезать кружочками. Если сардельки толстые, то их лучше нарезать полукругами. Можно брать сардельки разных сортов.

поранено sardel'kami - фото крок 2 2. очистіть цибулину, дрібно її наріжте. Морква теж очистіть і натріть на крупній тертці. По вкусу можно добавить измельчённый зубчик чеснока.

поранено sardel'kami - фото крок 3 3. Выкладываем овощи на сковороду с растительным маслом, слегка их пассеруем. Затем добавляем сардельки. Сардельки подрумяниваем до лёгкого золотистого цвета.

поранено sardel'kami - фото крок 4 4. Пока обжариваются овощи с сардельками, сделайте подливу. В окремій каструлі розтопіть вершкове масло, насыпьте туда муки и поджарьте одну минуту. Додайте сіль і перець за смаком.

поранено sardel'kami - фото крок 5 5. Затем туда же добавьте томатную пасту и около 300 мл води, добре перемішайте. Доведіть все до кипіння, а затем вылейте подливу к сарделькам с овощами. Поставьте сковороду на маленький огонь и тушите подливу, поки не отримаєте потрібну консистенцію.

Подібні рецепти

Sardel'ki govâž'i

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'kami mya.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name AGAINST ('Рецепт...' at line 1

Хочете приготувати смачні домашні сардельки? У самому процесі нічого складного, головне — запастися терпінням і часом. Зате результат вас порадує — натуральні сардельки без хімічних добавок. опис приготування: Приготувати в домашніх умовах натуральні яловичі сардельки не дуже-то й складно, тут...

Салат з курки і помідорів

Салат з курки і помідорів

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...

Риба в мікрохвильовці

Риба в мікрохвильовці

Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...