Рецепт Салат з яловичини з апельсинами

Рецепт Салат з яловичини з апельсинами
Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв.
Рецепт приготування салату зі смаженої яловичини з апельсинами, медом, імбиром, цибулею і морквою.


опис приготування:

Нагріти велику неглибоку сковороду на середньому вогні. Приправити стейки сіллю і перцем, додати в сковороду. готувати, перевертаючи один раз, близько 8 хвилин. Викласти на обробну дошку, дати постояти 5 хвилин, потім тонко нарізати скибочками поперек. Відкласти в сторону.

Розрізати апельсини на скибочки, відкласти в сторону. вичавити 2 столові ложки апельсинового соку, змішати віночком з маслом, медом і імбиром. Приправити сіллю і перцем. Додати салат, цибуля, морква, апельсини, перемішати і подавати з приготовленим стейком.


  • стейк— 4 штуки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • апельсина навель— 2 штуки
  • рослинної олії— 2 Ст. ложки
  • меду— 2 Ст. ложки
  • мелко тертого имбиря— 1 Чайна ложка
  • головка салату— 1 штука
  • маленький червоний лук— 1 штука
  • морква— 4 штуки
Нагріти велику неглибоку сковороду на середньому вогні. Приправити стейки сіллю і перцем, додати в сковороду. готувати, перевертаючи один раз, близько 8 хвилин. Викласти на обробну дошку, дати постояти 5 хвилин, потім тонко нарізати скибочками поперек. Відкласти в сторону.

Розрізати апельсини на скибочки, відкласти в сторону. вичавити 2 столові ложки апельсинового соку, змішати віночком з маслом, медом і імбиром. Приправити сіллю і перцем. Додати салат, цибуля, морква, апельсини, перемішати і подавати з приготовленим стейком.


Подібні рецепти

Салат з дикого рису з апельсинами

Великий салат з качкою, беконом, яблуками і апельсинами

Рецепт приготування салату з дикого рису з червоними апельсинами сорти корольок, сушеної журавлиною і зеленню. опис приготування: Покласти дикий рис у велику каструлю з солоною киплячою водою, варити до готовності, близько 40 хвилин. Злити в друшляк. Тим часом зрізати шкірку і серцевину з апел...

Салат з качиної грудкою і апельсинами

Салат з качиної грудкою і апельсинами

Салат з качиної грудкою і апельсинами - чудове пікантне блюдо французької кухні з незвичайним поєднанням смаків. Спробуйте самостійно приготувати цей смачний делікатес, не прогадаєте! опис приготування: Салат з качиної грудки з апельсинами подавайте холодним з гарніром на ваш смак (відмінно пі...

Салат з апельсинами, смаженої буряком і аругула

Салат з апельсинами, смаженої буряком і аругула

Рецепт приготування легкого і корисного салату зі шматочками апельсинів, смаженої буряком і аругула. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. Обернути буряк щільно в алюмінієву фольгу і викласти на аркуші для випічки. випікати від 45 до 50 хвилин. коли охолоне, видалити шкірку і н...

Салат з буряком, апельсинами і ендівій

Салат з буряком, апельсинами і ендівій

Рецепт приготування салату з буряком, апельсинами, петрушкою, ендівій і рікоттою. опис приготування: Розігріти духовку до 220 градусів. Скропити форму для випічки маслом, накрити буряк фольгою і випікати до м'якості, від 45 до 55 хвилин, в залежності від розміру. Дати буряку охолонути, видалит...

Пиріг з апельсинами і оливковою олією

Пиріг з апельсинами і оливковою олією

Рецепт приготування пирога з червоними апельсинами, йогуртом і оливковою олією. опис приготування: Цей соковитий пиріг ідеально подавати з медово-апельсиновим варенням, рецепт якого ви так само знайдете нижче. червоних апельсина— 3 штуки яйця— 3 штуки розпушувача— 1 1/2  чайних ложки соди— ...