Рецепт Салат з дикого рису з апельсинами

Рецепт Салат з дикого рису з апельсинами
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування салату з дикого рису з червоними апельсинами сорти корольок, сушеної журавлиною і зеленню.

опис приготування:

Покласти дикий рис у велику каструлю з солоною киплячою водою, варити до готовності, близько 40 хвилин. Злити в друшляк.

Тим часом зрізати шкірку і серцевину з апельсинів, очистити часточки від плівки і зберегти виділяється сік. Викласти скибочки в миску.

змішати оцет, 1 1/2 чайної ложки солі і перець. Повільно збити віночком з оливковою олією.

У великій мисці змішати рис, цибуля, сушену журавлину, петрушку, скибочки апельсинів і їх сік. Полити салат соусом, акуратно перемішати і подавати.


  • червоних апельсина— 4 штуки
  • червоного винного оцту— 3 Ст. ложки
  • винного оцту— 3 Ст. ложки
  • свежемолотого чорного перцю— 1 Чайна ложка
  • стрілок зеленої цибулі, нарізаних— 6 штук
  • сушеної журавлини— 1 Склянка
  • пучок петрушки, дрібно нарізаної— 1 штука
Покласти дикий рис у велику каструлю з солоною киплячою водою, варити до готовності, близько 40 хвилин. Злити в друшляк.

Тим часом зрізати шкірку і серцевину з апельсинів, очистити часточки від плівки і зберегти виділяється сік. Викласти скибочки в миску.

змішати оцет, 1 1/2 чайної ложки солі і перець. Повільно збити віночком з оливковою олією.

У великій мисці змішати рис, цибуля, сушену журавлину, петрушку, скибочки апельсинів і їх сік. Полити салат соусом, акуратно перемішати і подавати.


Подібні рецепти

Плов з дикого рису з журавлиною і горіхами

Салат з дикого рису

Рецепт приготування святкового плову з дикого рису, сушеної журавлини і смажених горіхів з родзинками. опис приготування: Нагріти масло в середній каструлі на середньому вогні. Додати цибулю і варити, помішуючи, до м'якості, близько 3 хвилин. Додати рис і варити протягом 1 хвилини. Додати куря...

Салат з качиної грудкою і апельсинами

Салат з качиної грудкою і апельсинами

Салат з качиної грудкою і апельсинами - чудове пікантне блюдо французької кухні з незвичайним поєднанням смаків. Спробуйте самостійно приготувати цей смачний делікатес, не прогадаєте! опис приготування: Салат з качиної грудки з апельсинами подавайте холодним з гарніром на ваш смак (відмінно пі...

Салат з яловичини з апельсинами

Салат з яловичини з апельсинами

Рецепт приготування салату зі смаженої яловичини з апельсинами, медом, імбиром, цибулею і морквою. опис приготування: Нагріти велику неглибоку сковороду на середньому вогні. Приправити стейки сіллю і перцем, додати в сковороду. готувати, перевертаючи один раз, близько 8 хвилин. Викласти на об...

Салат з апельсинами, смаженої буряком і аругула

Салат з апельсинами, смаженої буряком і аругула

Рецепт приготування легкого і корисного салату зі шматочками апельсинів, смаженої буряком і аругула. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. Обернути буряк щільно в алюмінієву фольгу і викласти на аркуші для випічки. випікати від 45 до 50 хвилин. коли охолоне, видалити шкірку і н...

Салат з буряком, апельсинами і ендівій

Салат з буряком, апельсинами і ендівій

Рецепт приготування салату з буряком, апельсинами, петрушкою, ендівій і рікоттою. опис приготування: Розігріти духовку до 220 градусів. Скропити форму для випічки маслом, накрити буряк фольгою і випікати до м'якості, від 45 до 55 хвилин, в залежності від розміру. Дати буряку охолонути, видалит...