Рецепт Плов з дикого рису з журавлиною і горіхами

Рецепт Плов з дикого рису з журавлиною і горіхами
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування святкового плову з дикого рису, сушеної журавлини і смажених горіхів з родзинками.

опис приготування:

Нагріти масло в середній каструлі на середньому вогні. Додати цибулю і варити, помішуючи, до м'якості, близько 3 хвилин. Додати рис і варити протягом 1 хвилини. Додати курячий бульйон і довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити під кришкою, поки рис не стане м'яким, від 45 до 50 хвилин. Злити рідину і викласти в миску.

Поки рис готується, розігріти духовку до 200 градусів. Впорядкувати горіхи на аркуші для випічки, смажити до коричневого кольору і появи аромату, близько 8 хвилин. дати охолонути. Крупно нарізати горіхи.

Додати підсмажені горіхи, журавлину, родзинки і петрушку в рис. Приправити сіллю і перцем. Подавати плов теплим або кімнатної температури.


  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • Luk-salotų, дрібно нарізаний— 1 штука
  • дикого рису— 1 Склянка
  • нарізаної свіжої петрушки— 2 Ст. ложки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
Нагріти масло в середній каструлі на середньому вогні. Додати цибулю і варити, помішуючи, до м'якості, близько 3 хвилин. Додати рис і варити протягом 1 хвилини. Додати курячий бульйон і довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити під кришкою, поки рис не стане м'яким, від 45 до 50 хвилин. Злити рідину і викласти в миску.

Поки рис готується, розігріти духовку до 200 градусів. Впорядкувати горіхи на аркуші для випічки, смажити до коричневого кольору і появи аромату, близько 8 хвилин. дати охолонути. Крупно нарізати горіхи.

Додати підсмажені горіхи, журавлину, родзинки і петрушку в рис. Приправити сіллю і перцем. Подавати плов теплим або кімнатної температури.


Подібні рецепти

Салат з дикого рису з апельсинами

Плов з дикого рису з розмарином і червоним виноградом

Рецепт приготування салату з дикого рису з червоними апельсинами сорти корольок, сушеної журавлиною і зеленню. опис приготування: Покласти дикий рис у велику каструлю з солоною киплячою водою, варити до готовності, близько 40 хвилин. Злити в друшляк. Тим часом зрізати шкірку і серцевину з апел...

Плов з бурого рису

Плов з бурого рису

приготування плову — момент відповідальний! Цей плов приготовлений не з традиційного білого рису, а з бурого або коричневого рису. Готував за допомогою мультиварки, що істотно заощадило час! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування плову з бурого рису. Попередньо ретельн...

Плов з червоного рису

Плов з червоного рису

Ось такий незвичайний і дуже корисний варіант плову можна приготувати на вечерю. Плов з червоного рису, я впевнена, сподобається вам і дозволить значно урізноманітнити ваш повсякденний раціон. опис приготування: Перший раз, коли я приготувала плов з червоного рису в домашніх умовах, смак у ньо...

Салат з Фарро, журавлиною і селерою

Салат з Фарро, журавлиною і селерою

Рецепт приготування салату з зерном Фарро, родзинками, журавлиною, цибулею, селерою, апельсиновою цедрою, мигдалем і петрушкою з заправкою з рисового оцту і апельсинового соку. опис приготування: Фарро - особливий різновид пшеничних зерен, яка до сих пір вирощується в основному лише в Ефіопії....

Пиріг з журавлиною і сметаною

Пиріг з журавлиною і сметаною

проста, смачна і бюджетна випічка. Підійде такий пиріг для сімейного чаювання або для зустрічі несподіваних гостей. опис приготування: Приготувати пиріг з журавлиною і сметаною дуже просто, впорається навіть дитина. Рецепт підійде для тих, хто любить смачну домашню випічку, але не особливо люб...