Рецепт Сациві з курки по-грузинськи

Рецепт Сациві з курки по-грузинськи
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Ніжна і соковита курочка під пікантним соусом — одне з найкращих грузинських страв! Цей простий рецепт сациві з курки по-грузинськи допоможе Вам приготувати справжній святковий страва.

опис приготування:

багато хто плутає — що таке сациві: соус або блюдо з курки? Все-таки — ця страва, саме холодна страва з птиці. Найчастіше його готують саме з курки. Особливу пікантність страву набуває через соусу на основі горіхів. Для приготування сациві з курки по грузинськи раджу брати крила: м'яса на них більше, та й готуються вони швидше. Ну і набір спецій — koriandr, хміль-сунелі, лавровий лист і багато іншого.

  • Курячі крильця— 8 штук
  • Грецькі горіхи— 1 Склянка
  • Braai— 50 грам
  • Голівка часнику— 1 штука
  • Цибуля— 1-2 штук
  • Вершкове масло— 50 грам
  • Гранатовий сік— 2 Ст. ложки
  • спеції— За смаком
Сациві з курки по-грузинськи - фото крок 1 Приготуйте інгредієнти.

Сациві з курки по-грузинськи - фото крок 2 Крила заліт водою, доведіть до кипіння, зніміть піну. варіть хвилин 15, потім витягніть їх, а бульйон злийте.

Сациві з курки по-грузинськи - фото крок 3 Цибуля поріжте не дрібне, обсмажте з вершковим маслом.

Сациві з курки по-грузинськи - фото крок 4 Потім додайте крила. обсмажуйте хвилин 15, потім додайте лавровий лист і залийте склянкою бульйону. Гасіть на невеликому вогні.

Сациві з курки по-грузинськи - фото крок 5 Поки гаситься курка, готуємо соус. У блендері подрібніть горіхи, зелень, часник, додайте коріандр, корицю, червоний і чорний перець, хміль-сунелі.

Сациві з курки по-грузинськи - фото крок 6 Додаємо в соус склянку бульйону, Гранатовий сік. Перемішуємо до однорідної маси. Додаємо до курки. Тушкуємо ще хвилин 15. От і все) Блюдо готово. даємо охолонути, подаємо холодним, можна обійтися без гарніру. Смачного)

Подібні рецепти

Сациві з курки в мультиварці

Сациві з курки простий

Улюблена страва, приготоване ще швидше — що може бути краще? З ці простим рецептом сациві з курки в мультиварці Ви зможете завжди радувати своїх рідних грузинською кухнею. опис приготування: Грузинське блюдо сациві — одне з найбільш улюблених мною. Його можна подавати і холодним, і гарячим — з...

Сациві з курки

Сациві з курки

Sacivi — традиційне грузинське блюдо. соус, який відмінно підходить до м'ясних і рибних страв. Я розповім вам рецепт сациві з курки. опис приготування: Sacivi — соус складний в приготуванні. Але якщо ви будете слідувати рецептом, у вас все вийде. Сациві з курки я вперше спробувала в Грузії і в...

Сациві з баклажанів

Сациві з баклажанів

Всім любителям грузинської кухні обов'язково варто спробувати сациві з баклажанів. це — холодної закуска з баклажанів з пікантною пастою, яка носить назву сациві. рекомендую спробувати. опис приготування: Як відомо, sacivi — це популярна грузинська густа паста з волоських горіхів і спецій, яка...

Сациві з риби

Сациві з риби

рибне блюдо, основний смак якому надає соус сациві, знаменитий і дуже відомий грузинський соус. Дуже раджу спробувати! опис приготування: Ця страва має сподобається любителям риби. Смачний грузинський соус додасть рибку новий смак і аромат. Найкраще це блюдо готувати з вечора, за ніч воно наст...

Риба під соусом сациві

Риба під соусом сациві

Рецепт приготування рибної страви з осетрини під грузинським горіховим соусом. опис приготування: Візьміть осетрину, ретельно вимийте і очистіть її, а потім поріжте порціями, обсмажте в олії до готовності. Попередньо запанірувати шматки в борошні. Для соусу вам знадобиться часник і цибулю, як...