Рецепт Сациві з курки по-грузинськи
Ніжна і соковита курочка під пікантним соусом — одне з найкращих грузинських страв! Цей простий рецепт сациві з курки по-грузинськи допоможе Вам приготувати справжній святковий страва.
опис приготування:
багато хто плутає — що таке сациві: соус або блюдо з курки? Все-таки — ця страва, саме холодна страва з птиці. Найчастіше його готують саме з курки. Особливу пікантність страву набуває через соусу на основі горіхів. Для приготування сациві з курки по грузинськи раджу брати крила: м'яса на них більше, та й готуються вони швидше. Ну і набір спецій — koriandr, хміль-сунелі, лавровий лист і багато іншого.
- Курячі крильця— 8 штук
- Грецькі горіхи— 1 Склянка
- Braai— 50 грам
- Голівка часнику— 1 штука
- Цибуля— 1-2 штук
- Вершкове масло— 50 грам
- Гранатовий сік— 2 Ст. ложки
- спеції— За смаком
Крила заліт водою, доведіть до кипіння, зніміть піну. варіть хвилин 15, потім витягніть їх, а бульйон злийте.
Цибуля поріжте не дрібне, обсмажте з вершковим маслом.
Потім додайте крила. обсмажуйте хвилин 15, потім додайте лавровий лист і залийте склянкою бульйону. Гасіть на невеликому вогні.
Поки гаситься курка, готуємо соус. У блендері подрібніть горіхи, зелень, часник, додайте коріандр, корицю, червоний і чорний перець, хміль-сунелі.
Додаємо в соус склянку бульйону, Гранатовий сік. Перемішуємо до однорідної маси. Додаємо до курки. Тушкуємо ще хвилин 15. От і все) Блюдо готово. даємо охолонути, подаємо холодним, можна обійтися без гарніру. Смачного)
Подібні рецепти
Сациві з курки простий
Улюблена страва, приготоване ще швидше — що може бути краще? З ці простим рецептом сациві з курки в мультиварці Ви зможете завжди радувати своїх рідних грузинською кухнею. опис приготування: Грузинське блюдо сациві — одне з найбільш улюблених мною. Його можна подавати і холодним, і гарячим — з...
Сациві з курки
Sacivi — традиційне грузинське блюдо. соус, який відмінно підходить до м'ясних і рибних страв. Я розповім вам рецепт сациві з курки. опис приготування: Sacivi — соус складний в приготуванні. Але якщо ви будете слідувати рецептом, у вас все вийде. Сациві з курки я вперше спробувала в Грузії і в...
Сациві з баклажанів
Всім любителям грузинської кухні обов'язково варто спробувати сациві з баклажанів. це — холодної закуска з баклажанів з пікантною пастою, яка носить назву сациві. рекомендую спробувати. опис приготування: Як відомо, sacivi — це популярна грузинська густа паста з волоських горіхів і спецій, яка...
Сациві з риби
рибне блюдо, основний смак якому надає соус сациві, знаменитий і дуже відомий грузинський соус. Дуже раджу спробувати! опис приготування: Ця страва має сподобається любителям риби. Смачний грузинський соус додасть рибку новий смак і аромат. Найкраще це блюдо готувати з вечора, за ніч воно наст...
Риба під соусом сациві
Рецепт приготування рибної страви з осетрини під грузинським горіховим соусом. опис приготування: Візьміть осетрину, ретельно вимийте і очистіть її, а потім поріжте порціями, обсмажте в олії до готовності. Попередньо запанірувати шматки в борошні. Для соусу вам знадобиться часник і цибулю, як...