Рецепт Сациві з баклажанів
Всім любителям грузинської кухні обов'язково варто спробувати сациві з баклажанів. це — холодної закуска з баклажанів з пікантною пастою, яка носить назву сациві. рекомендую спробувати.
опис приготування:
Як відомо, sacivi — це популярна грузинська густа паста з волоських горіхів і спецій, яка подається холодної (літера "; цив" з грузинського перекладається як "; холодний ";) разом з самими різними стравами. Сьогодні я дам правильний рецепт баклажанів сациві — дуже смачною закуски, спробувати яку варто обов'язково Рецепт взято мною у справжнього грузина, так що за автентичність відповідаю.
- баклажани— 4 штуки
- Грецькі горіхи— 300 грам
- часник— 4 зубчики
- спеції— — За смаком(обкладинка, пажитник, чорнобривці, koriandr, гострий перець, сіль)
- оцет— 1 Чайна ложка
- Олія— 6 чайних ложок
зняти кришку, перевернути баклажани і обсмажити з іншого боку до готовності.
Часник і волоські горіхи потрібно подрібнити (ми робили це за допомогою м'ясорубки, можна використовувати товкач або кухонний комбайн). У миску додаємо подрібнені горіхи, часник і спеції.
гарненько перемішати. У вас повинна вийти приблизно така суміш, як на фото.
Додати оцет. Потім поступово додаємо кип'ячену охолоджену воду, при цьому перемішуючи суміш ложкою.
Додаємо воду і перемішуємо до тих пір, поки консистенція пасти не буде приблизно такою, як на фото. власне, консистенцію регулюйте на власний розсуд — комусь подобається більш густа, кому-то більш рідка паста.
Я кладу пасту 2 години в холодильник. Потім заливаємо цією пастою обсмажені баклажани, залишаємо ще мінімум на півгодини в холодильнику. Подаємо, прикрасивши гранатовими зернами.
Подібні рецепти
Пиріжки з картоплею і зеленню
Рецепт приготування рибної страви з осетрини під грузинським горіховим соусом. опис приготування: Візьміть осетрину, ретельно вимийте і очистіть її, а потім поріжте порціями, обсмажте в олії до готовності. Попередньо запанірувати шматки в борошні. Для соусу вам знадобиться часник і цибулю, як...
Сациві з курки
Sacivi — традиційне грузинське блюдо. соус, який відмінно підходить до м'ясних і рибних страв. Я розповім вам рецепт сациві з курки. опис приготування: Sacivi — соус складний в приготуванні. Але якщо ви будете слідувати рецептом, у вас все вийде. Сациві з курки я вперше спробувала в Грузії і в...
Сациві з риби
рибне блюдо, основний смак якому надає соус сациві, знаменитий і дуже відомий грузинський соус. Дуже раджу спробувати! опис приготування: Ця страва має сподобається любителям риби. Смачний грузинський соус додасть рибку новий смак і аромат. Найкраще це блюдо готувати з вечора, за ніч воно наст...
Сациві з курки по-грузинськи
Ніжна і соковита курочка під пікантним соусом — одне з найкращих грузинських страв! Цей простий рецепт сациві з курки по-грузинськи допоможе Вам приготувати справжній святковий страва. опис приготування: багато хто плутає — що таке сациві: соус або блюдо з курки? Все-таки — ця страва, саме хол...
Сациві з курки в мультиварці
Улюблена страва, приготоване ще швидше — що може бути краще? З ці простим рецептом сациві з курки в мультиварці Ви зможете завжди радувати своїх рідних грузинською кухнею. опис приготування: Грузинське блюдо сациві — одне з найбільш улюблених мною. Його можна подавати і холодним, і гарячим — з...