Рецепт Сациві з баклажанів

Рецепт Сациві з баклажанів
Кількість порцій: 6 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Всім любителям грузинської кухні обов'язково варто спробувати сациві з баклажанів. це — холодної закуска з баклажанів з пікантною пастою, яка носить назву сациві. рекомендую спробувати.

опис приготування:

Як відомо, sacivi — це популярна грузинська густа паста з волоських горіхів і спецій, яка подається холодної (літера "; цив" з грузинського перекладається як "; холодний ";) разом з самими різними стравами. Сьогодні я дам правильний рецепт баклажанів сациві — дуже смачною закуски, спробувати яку варто обов'язково Рецепт взято мною у справжнього грузина, так що за автентичність відповідаю.

  • баклажани— 4 штуки
  • Грецькі горіхи— 300 грам
  • часник— 4 зубчики
  • спеції— — За смаком(обкладинка, пажитник, чорнобривці, koriandr, гострий перець, сіль)
  • оцет— 1 Чайна ложка
  • Олія— 6 чайних ложок
Сациві з баклажанів - фото крок 1 Баклажани нарізати на довгі і тонкі шматочки. Покласти в сковороду з розігрітим маслом, смажити на середньому вогні під кришкою, поки не підрум'яниться одна сторона.

Сациві з баклажанів - фото крок 2 зняти кришку, перевернути баклажани і обсмажити з іншого боку до готовності.

Сациві з баклажанів - фото крок 3 Часник і волоські горіхи потрібно подрібнити (ми робили це за допомогою м'ясорубки, можна використовувати товкач або кухонний комбайн). У миску додаємо подрібнені горіхи, часник і спеції.

Сациві з баклажанів - фото крок 4 гарненько перемішати. У вас повинна вийти приблизно така суміш, як на фото.

Сациві з баклажанів - фото крок 5 Додати оцет. Потім поступово додаємо кип'ячену охолоджену воду, при цьому перемішуючи суміш ложкою.

Сациві з баклажанів - фото крок 6 Додаємо воду і перемішуємо до тих пір, поки консистенція пасти не буде приблизно такою, як на фото. власне, консистенцію регулюйте на власний розсуд — комусь подобається більш густа, кому-то більш рідка паста.

Сациві з баклажанів - фото крок 7 Я кладу пасту 2 години в холодильник. Потім заливаємо цією пастою обсмажені баклажани, залишаємо ще мінімум на півгодини в холодильнику. Подаємо, прикрасивши гранатовими зернами.

Подібні рецепти

Риба під соусом сациві

Пиріжки з картоплею і зеленню

Рецепт приготування рибної страви з осетрини під грузинським горіховим соусом. опис приготування: Візьміть осетрину, ретельно вимийте і очистіть її, а потім поріжте порціями, обсмажте в олії до готовності. Попередньо запанірувати шматки в борошні. Для соусу вам знадобиться часник і цибулю, як...

Сациві з курки

Сациві з курки

Sacivi — традиційне грузинське блюдо. соус, який відмінно підходить до м'ясних і рибних страв. Я розповім вам рецепт сациві з курки. опис приготування: Sacivi — соус складний в приготуванні. Але якщо ви будете слідувати рецептом, у вас все вийде. Сациві з курки я вперше спробувала в Грузії і в...

Сациві з риби

Сациві з риби

рибне блюдо, основний смак якому надає соус сациві, знаменитий і дуже відомий грузинський соус. Дуже раджу спробувати! опис приготування: Ця страва має сподобається любителям риби. Смачний грузинський соус додасть рибку новий смак і аромат. Найкраще це блюдо готувати з вечора, за ніч воно наст...

Сациві з курки по-грузинськи

Сациві з курки по-грузинськи

Ніжна і соковита курочка під пікантним соусом — одне з найкращих грузинських страв! Цей простий рецепт сациві з курки по-грузинськи допоможе Вам приготувати справжній святковий страва. опис приготування: багато хто плутає — що таке сациві: соус або блюдо з курки? Все-таки — ця страва, саме хол...

Сациві з курки в мультиварці

Сациві з курки в мультиварці

Улюблена страва, приготоване ще швидше — що може бути краще? З ці простим рецептом сациві з курки в мультиварці Ви зможете завжди радувати своїх рідних грузинською кухнею. опис приготування: Грузинське блюдо сациві — одне з найбільш улюблених мною. Його можна подавати і холодним, і гарячим — з...