Рецепт Риба під соусом сациві

Рецепт Риба під соусом сациві
Кількість порцій: 2 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування рибної страви з осетрини під грузинським горіховим соусом.

опис приготування:

Візьміть осетрину, ретельно вимийте і очистіть її, а потім поріжте порціями, обсмажте в олії до готовності. Попередньо запанірувати шматки в борошні.

Для соусу вам знадобиться часник і цибулю, які дрібно рубаються, злегка підсмажують на вершковому маслі, в них додається борошно і вся ця консистенція продовжує обсмажувати разом. Після цього продукти охолоджуються. Розлучаються бульйоном і варяться протягом 10 хвилин.

горіхи спеції, оцет, жовток і зелень дрібно подрібнюються, перемішуються і додаються в соус. Маса нагрівається і часом заважає, але до кипіння доводити не можна. Смажена риба викладається на блюдо і заливається гарячим соусом, після чого все блюдо охолоджується.

Перед подачею прикрасьте зеленню.


  • осетрина— 300 грам
  • масло рослинне— 1 Ст. ложка
  • борошно пшеничне— 4 чайних ложки
  • горіхи волоські— 150 грам
  • цибуля ріпчаста— 125 грам
  • вершкове масло— 50 грам
  • оцет винний— 50 грам
  • яєчний жовток— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • зелень— — За смаком
  • перец красный и соль— — За смаком
Візьміть осетрину, ретельно вимийте і очистіть її, а потім поріжте порціями, обсмажте в олії до готовності. Попередньо запанірувати шматки в борошні.

Для соусу вам знадобиться часник і цибулю, які дрібно рубаються, злегка підсмажують на вершковому маслі, в них додається борошно і вся ця консистенція продовжує обсмажувати разом. Після цього продукти охолоджуються. Розлучаються бульйоном і варяться протягом 10 хвилин.

горіхи спеції, оцет, жовток і зелень дрібно подрібнюються, перемішуються і додаються в соус. Маса нагрівається і часом заважає, але до кипіння доводити не можна. Смажена риба викладається на блюдо і заливається гарячим соусом, після чого все блюдо охолоджується.

Перед подачею прикрасьте зеленню.


Подібні рецепти

Сациві з курки по-грузинськи

Курка сациві

Ніжна і соковита курочка під пікантним соусом — одне з найкращих грузинських страв! Цей простий рецепт сациві з курки по-грузинськи допоможе Вам приготувати справжній святковий страва. опис приготування: багато хто плутає — що таке сациві: соус або блюдо з курки? Все-таки — ця страва, саме хол...

Сациві з баклажанів

Сациві з баклажанів

Всім любителям грузинської кухні обов'язково варто спробувати сациві з баклажанів. це — холодної закуска з баклажанів з пікантною пастою, яка носить назву сациві. рекомендую спробувати. опис приготування: Як відомо, sacivi — це популярна грузинська густа паста з волоських горіхів і спецій, яка...

Сациві з курки в мультиварці

Сациві з курки в мультиварці

Улюблена страва, приготоване ще швидше — що може бути краще? З ці простим рецептом сациві з курки в мультиварці Ви зможете завжди радувати своїх рідних грузинською кухнею. опис приготування: Грузинське блюдо сациві — одне з найбільш улюблених мною. Його можна подавати і холодним, і гарячим — з...

Сациві з курки

Сациві з курки

Sacivi — традиційне грузинське блюдо. соус, який відмінно підходить до м'ясних і рибних страв. Я розповім вам рецепт сациві з курки. опис приготування: Sacivi — соус складний в приготуванні. Але якщо ви будете слідувати рецептом, у вас все вийде. Сациві з курки я вперше спробувала в Грузії і в...

Сациві з риби

Сациві з риби

рибне блюдо, основний смак якому надає соус сациві, знаменитий і дуже відомий грузинський соус. Дуже раджу спробувати! опис приготування: Ця страва має сподобається любителям риби. Смачний грузинський соус додасть рибку новий смак і аромат. Найкраще це блюдо готувати з вечора, за ніч воно наст...