Рецепт Рулька (голонка) в темному пиві

Рецепт Рулька (голонка) в темному пиві
Кількість порцій: 8 Час приготування: 2 г. 30 хв.
Рецепт приготування рульки (голонка) в темному пиві. Дуже популярне і відоме блюдо в Чехії.

опис приготування:

Розповідаю як правильно приготувати рульку в пиві! У цій страві головне не забути поливати рульку пивом (соусом з пива), коли вона буде перебувати в духовці. Так вона вийде ароматною і дуже смачною.

  • Свиняча рулька— 1,5 кілограма
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • лист лавровий— 2 штуки
  • Перець і сіль— 1 За смаком
  • пиво темне— 500 мілілітрів
  • гірчичний— 1 Ст. ложка
  • мед гречаний— 1 Ст. ложка
  • кмин— 1 Чайна ложка
Рулька (голонка) в темному пиві - фото крок 1 1. У проточній воді промиваємо свинячу рульку, кладемо її в каструлю, повністю заливаємо водою. Очищаємо цибулину і додаємо її в каструлю, так само очистимо моркву і крупно її нарізаємо, додаємо в каструлю, додаємо лавровий лист, перець і сіль. Воду доводимо до кипіння, піну знімаємо шумівкою і приблизно години дві варимо з відкритими кришкою на невеликому вогні. Каструлю знімаємо з вогню і прямо в бульйоні залишимо рульку остигати.

Рулька (голонка) в темному пиві - фото крок 2 2. Візьмемо кухлик і змішаємо в ньому гірчицю, мед і пиво. Ставимо на вогонь, помішувати. За смаком соус можна робити гострим або солодким.

Рулька (голонка) в темному пиві - фото крок 3 3. Далі в форму (жароміцних) перекладываем рульку, поливаємо соусом з пивом, посипаємо зверху кмином і відправляємо запікатися в попередньо розігріту духову шафу (температура сто дев'яносто градусів). Рульку запікаємо до утворення коричневої скоринки. Кожні десять-п'ятнадцять хвилин рульку треба поливати соусом.

Рулька (голонка) в темному пиві - фото крок 4 4. Готову рульку викладаємо на блюдо і нарізаємо скибочками. Можна подавати з тертим хріном або гострої гірчицею

Подібні рецепти

Рулька по-польськи

Паелья в мультиварці

Цей класичний рецепт рульки по-польськи мені подобається тим, що навіть шкурка в цій страві виходить дивно смачною. Безвідходний варіант святкової страви, так би мовити. А вже чого маринад варто! опис приготування: Звичайно ж, цей рецепт приготування рульки по-польськи не можна назвати ні екон...

Рулька свиняча

Рулька свиняча

Рулька — это часть свиного окорока, находящаяся у коленного сустава. Мяса в этом месте много, но оно твёрдое, поэтому его нужно правильно запечь. Тогда появится сочность и правильная текстура. опис приготування: Мясоеды буду вам благодарны за это блюдо. воно ситне, досить просто готується, а п...

Рулька в коптильні

Рулька в коптильні

Один з кращих способів приготувати свинячу рульку - закоптити її в коптильні. Особливо якщо зробити це в компанії хороших друзів на природі. опис приготування: Пропоную вашій увазі рецепт копчення свинячих рулек. Промийте їх у воді і помістіть в сольовий розсіл на 4 години для маринування. Пот...

Пряна рулька, запечена в духовці

Пряна рулька, запечена в духовці

Рулька - незмінно ефектне і смачна страва. До того ж, досить бюджетне. Хоч у вигляді айсбан, хоч печеного вепрево коліна, рулька завжди радує смак і очей любителів м'яса. опис приготування: Запікати рульку в чавунному посуді з товстими стінками - одне задоволення. клопоту ніяких, поливати і с...

Риба в пиві

Риба в пиві

Оригінальний рецепт приготування чудової рибної закуски. кількість порцій: 6 невеликих риб— 12 штук(salaka, putassu) світлого пива— 0,5 L великі цибулини— 2 штуки сметани— 300 грам пера зеленого лука— 4 штуки сіль, перець— 1 штука(за смаком) пучок петрушки— 1 штука(для маринаду) винного оцту— 2...