Рецепт Рулька (голонка) в темному пиві
Рецепт приготування рульки (голонка) в темному пиві. Дуже популярне і відоме блюдо в Чехії.
опис приготування:
Розповідаю як правильно приготувати рульку в пиві! У цій страві головне не забути поливати рульку пивом (соусом з пива), коли вона буде перебувати в духовці. Так вона вийде ароматною і дуже смачною.
- Свиняча рулька— 1,5 кілограма
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- морква— 1 штука
- лист лавровий— 2 штуки
- Перець і сіль— 1 За смаком
- пиво темне— 500 мілілітрів
- гірчичний— 1 Ст. ложка
- мед гречаний— 1 Ст. ложка
- кмин— 1 Чайна ложка
2. Візьмемо кухлик і змішаємо в ньому гірчицю, мед і пиво. Ставимо на вогонь, помішувати. За смаком соус можна робити гострим або солодким.
3. Далі в форму (жароміцних) перекладываем рульку, поливаємо соусом з пивом, посипаємо зверху кмином і відправляємо запікатися в попередньо розігріту духову шафу (температура сто дев'яносто градусів). Рульку запікаємо до утворення коричневої скоринки. Кожні десять-п'ятнадцять хвилин рульку треба поливати соусом.
4. Готову рульку викладаємо на блюдо і нарізаємо скибочками. Можна подавати з тертим хріном або гострої гірчицею
Подібні рецепти
Паелья в мультиварці
Цей класичний рецепт рульки по-польськи мені подобається тим, що навіть шкурка в цій страві виходить дивно смачною. Безвідходний варіант святкової страви, так би мовити. А вже чого маринад варто! опис приготування: Звичайно ж, цей рецепт приготування рульки по-польськи не можна назвати ні екон...
Рулька свиняча
Рулька — это часть свиного окорока, находящаяся у коленного сустава. Мяса в этом месте много, но оно твёрдое, поэтому его нужно правильно запечь. Тогда появится сочность и правильная текстура. опис приготування: Мясоеды буду вам благодарны за это блюдо. воно ситне, досить просто готується, а п...
Рулька в коптильні
Один з кращих способів приготувати свинячу рульку - закоптити її в коптильні. Особливо якщо зробити це в компанії хороших друзів на природі. опис приготування: Пропоную вашій увазі рецепт копчення свинячих рулек. Промийте їх у воді і помістіть в сольовий розсіл на 4 години для маринування. Пот...
Пряна рулька, запечена в духовці
Рулька - незмінно ефектне і смачна страва. До того ж, досить бюджетне. Хоч у вигляді айсбан, хоч печеного вепрево коліна, рулька завжди радує смак і очей любителів м'яса. опис приготування: Запікати рульку в чавунному посуді з товстими стінками - одне задоволення. клопоту ніяких, поливати і с...
Риба в пиві
Оригінальний рецепт приготування чудової рибної закуски. кількість порцій: 6 невеликих риб— 12 штук(salaka, putassu) світлого пива— 0,5 L великі цибулини— 2 штуки сметани— 300 грам пера зеленого лука— 4 штуки сіль, перець— 1 штука(за смаком) пучок петрушки— 1 штука(для маринаду) винного оцту— 2...