Рецепт Риба в пиві
Оригінальний рецепт приготування чудової рибної закуски.
кількість порцій: 6
- невеликих риб— 12 штук(salaka, putassu)
- світлого пива— 0,5 L
- великі цибулини— 2 штуки
- сметани— 300 грам
- пера зеленого лука— 4 штуки
- сіль, перець— 1 штука(за смаком)
- пучок петрушки— 1 штука(для маринаду)
- винного оцту— 200 мілілітрів(для маринаду)
- дрібної солі— 80 грам(для маринаду)
- цукру— 120 грам(для маринаду)
- горошин чорного перцю— 6 штук(для маринаду)
видалити голови. зробити акуратний
розріз вздовж черевця і випатрати. Ще раз промити рибу під про-
точної водою. Зробити невеликий надріз у хвоста і, тримаючи ніж майже
паралельно поверхні стола, зрізати одне філе. вийняти хребтовую
і реберні кістки, звільнивши тим
самим другу частину філе. обробити
таким же чином решту рибу.
Налити в невелику каструлю 1 L
води, додати промиту петрушку,
оцет, сіль, цукор і горошини пер-
Каліфорнія. Поставити на сильний вогонь і довести до кипіння. Зняти з вогню і трохи
остудити.
Рибне філе згорнути рулетиками,
закріпити дерев'яними зубочистками,
укласти в миску, залити теплим маринадом, накрити харчовою плівкою і залишити на добу в прохолодному приміщенні.
На наступний день приготувати
пивний соус. Для цього цибулю
очистити і подрібнити. Пиво перелити в каструлю, покласти цибулю, поставити на середній вогонь і варити, поки цибуля
повністю не розвариться, 20 хв.
Для цього рецепта підходять тільки
світлі сорти пива.
Сметану збити міксером, додати соус з пива і цибулі, посолити,
поперчити за смаком, ретельно
перемішати.
Зелену цибулю вимити, обсушити
паперовими серветками і дрібно
нарізати. Рибу вийняти з маринаду,
перекласти на сито. Поставити на миску
або каструлю на 10-15 хв., доки
НЕ стече вся рідина. Викласти рибні рулетики на блюдо сервіровки,
посипати зеленою цибулею і полити пивним соусом.
Подібні рецепти
Салат з овочами
На пиві побудовано безліч рецептів, з якими незнайомі навіть досвідчені господині. Я пропоную класичний рецепт риби в тесті на пиві, який відомий ще з давніх-давен в російській кухні. опис приготування: Кляр на пиві виходить відмінним, а риба в тесті на пиві в домашніх умовах порадує смакові р...
Реберця в пиві
Напевно, багато хто з вас виїжджають на природу, щоб провести час з друзями та, звичайно, побалувати себе їжею на грилі. Я розповім вам, як приготувати реберця в пиві з барбекю. Дуже смачно! опис приготування: Якщо ви хочете зробити соус трохи густішим, то додайте в нього густий мед. Тоді при ...
Рулька (голонка) в темному пиві
Рецепт приготування рульки (голонка) в темному пиві. Дуже популярне і відоме блюдо в Чехії. опис приготування: Розповідаю як правильно приготувати рульку в пиві! У цій страві головне не забути поливати рульку пивом (соусом з пива), коли вона буде перебувати в духовці. Так вона вийде ароматною ...
Салат з курки і помідорів
Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...
Сендвіч з овочами
Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...