Рецепт Рулька в коптильні

Рецепт Рулька в коптильні
Кількість порцій: 4 Час приготування: 5 г. 0 хв.
Один з кращих способів приготувати свинячу рульку - закоптити її в коптильні. Особливо якщо зробити це в компанії хороших друзів на природі.

опис приготування:

Пропоную вашій увазі рецепт копчення свинячих рулек. Промийте їх у воді і помістіть в сольовий розсіл на 4 години для маринування. Потім промийте рульки проточною водою, промокніть серветкою і коптити на трісках з фруктових дерев протягом 40-45 хвилин. Пропарте рульки ще протягом години, періодично відкриваючи кришку і поливаючи їх тонкою цівкою води. Вийміть блюдо з коптильні і остудіть перед подачею на стіл. Смачного!

  • рульки свинячі— 2 кілограма
  • сіль— За смаком
  • вода— За смаком
Рулька в коптильні - фото крок 1 рульки помийте, акуратно зніміть гострим ножем шкуру і обв'яжіть мотузкою, щоб м'ясо не впало з кісточки.

Рулька в коптильні - фото крок 2 Приготуйте розсіл з води і склянки солі і помістіть в нього рульки, які також слід натерти сіллю. Залиште маринуватися протягом 4 годин.

Рулька в коптильні - фото крок 3 Потім промийте рульки проточною водою, промокніть серветкою і покладіть на решітку коптильні. Коптити рульки на трісках з фруктових дерев. Не забудьте встановити піддон для збору жиру. Час копчення - 40-45 хвилин. Потім пропарьте рульки ще протягом години, періодично відкриваючи кришку і поливаючи їх тонкою цівкою води.

Рулька в коптильні - фото крок 4 Потім вийміть блюдо з коптильні і остудіть перед подачею на стіл.

Подібні рецепти

Рулька (голонка) в темному пиві

Кульки з попкорну з маршмеллоу

Рецепт приготування рульки (голонка) в темному пиві. Дуже популярне і відоме блюдо в Чехії. опис приготування: Розповідаю як правильно приготувати рульку в пиві! У цій страві головне не забути поливати рульку пивом (соусом з пива), коли вона буде перебувати в духовці. Так вона вийде ароматною ...

Рулька по-польськи

Рулька по-польськи

Цей класичний рецепт рульки по-польськи мені подобається тим, що навіть шкурка в цій страві виходить дивно смачною. Безвідходний варіант святкової страви, так би мовити. А вже чого маринад варто! опис приготування: Звичайно ж, цей рецепт приготування рульки по-польськи не можна назвати ні екон...

Рулька свиняча

Рулька свиняча

Рулька — это часть свиного окорока, находящаяся у коленного сустава. Мяса в этом месте много, но оно твёрдое, поэтому его нужно правильно запечь. Тогда появится сочность и правильная текстура. опис приготування: Мясоеды буду вам благодарны за это блюдо. воно ситне, досить просто готується, а п...

Пряна рулька, запечена в духовці

Пряна рулька, запечена в духовці

Рулька - незмінно ефектне і смачна страва. До того ж, досить бюджетне. Хоч у вигляді айсбан, хоч печеного вепрево коліна, рулька завжди радує смак і очей любителів м'яса. опис приготування: Запікати рульку в чавунному посуді з товстими стінками - одне задоволення. клопоту ніяких, поливати і с...

Реберця в коптильні

Реберця в коптильні

чудове блюдо, яке вам обов'язково потрібно спробувати. Для цього рецепта краще взяти баранячі реберця - в копченому вигляді вони виходять особливо смачно. опис приготування: Копчені реберця - це звучить дуже смачно. Натріть сирі реберця сіллю і спеціями, додайте цибулю і зелень і залиште марин...