Рецепт Рулька свиняча

Рецепт Рулька свиняча
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Рулька — это часть свиного окорока, находящаяся у коленного сустава. Мяса в этом месте много, но оно твёрдое, поэтому его нужно правильно запечь. Тогда появится сочность и правильная текстура.

опис приготування:

Мясоеды буду вам благодарны за это блюдо. воно ситне, досить просто готується, а порций получается много. На гарнир подавайте любой простой гарнир или салат. Не забудьте подобрать подходящий соус, лучше острый. А поки що подивіться, как приготовить рульку свиную в духовом шкафу.

  • Свиняча рулька— 1,5 кілограма
  • морква— 0,5 штуки
  • часник— 10 зубчиків
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • сіль— За смаком
  • Чорний мелений перець— За смаком
  • спеції— За смаком
рулька свиняча - фото крок 1 Рульку промойте и обсушите. Овощи почистите и нарежьте брусочками.

рулька свиняча - фото крок 2 Сделайте небольшие отверстия в мясе. В них уложите морковь и чеснок. Масло перемешайте со специями, сіллю і перцем. Натрите смесью рульку.

рулька свиняча - фото крок 3 Свинину заверните в 3 шару фольги. Залиште м'ясо маринуватися на 1 час.

рулька свиняча - фото крок 4 Запікайте блюдо при 230 градусах протягом 1,5 годин в духовці.

рулька свиняча - фото крок 5 Затем готовьте свиную рульку ещё 10 хвилин без фольги. Все готово! Смачного!

Подібні рецепти

Рулька (голонка) в темному пиві

Свиняча рулька в рукаві

Рецепт приготування рульки (голонка) в темному пиві. Дуже популярне і відоме блюдо в Чехії. опис приготування: Розповідаю як правильно приготувати рульку в пиві! У цій страві головне не забути поливати рульку пивом (соусом з пива), коли вона буде перебувати в духовці. Так вона вийде ароматною ...

Рулька по-польськи

Рулька по-польськи

Цей класичний рецепт рульки по-польськи мені подобається тим, що навіть шкурка в цій страві виходить дивно смачною. Безвідходний варіант святкової страви, так би мовити. А вже чого маринад варто! опис приготування: Звичайно ж, цей рецепт приготування рульки по-польськи не можна назвати ні екон...

Рулька в коптильні

Рулька в коптильні

Один з кращих способів приготувати свинячу рульку - закоптити її в коптильні. Особливо якщо зробити це в компанії хороших друзів на природі. опис приготування: Пропоную вашій увазі рецепт копчення свинячих рулек. Промийте їх у воді і помістіть в сольовий розсіл на 4 години для маринування. Пот...

Пряна рулька, запечена в духовці

Пряна рулька, запечена в духовці

Рулька - незмінно ефектне і смачна страва. До того ж, досить бюджетне. Хоч у вигляді айсбан, хоч печеного вепрево коліна, рулька завжди радує смак і очей любителів м'яса. опис приготування: Запікати рульку в чавунному посуді з товстими стінками - одне задоволення. клопоту ніяких, поливати і с...

Салат з курки і помідорів

Салат з курки і помідорів

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...