Рецепт Рулька по-польськи

Рецепт Рулька по-польськи
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 2 г. 30 хв.
Цей класичний рецепт рульки по-польськи мені подобається тим, що навіть шкурка в цій страві виходить дивно смачною. Безвідходний варіант святкової страви, так би мовити. А вже чого маринад варто!

опис приготування:

Звичайно ж, цей рецепт приготування рульки по-польськи не можна назвати ні економним, ні швидким, але зате для особливих, так би мовити, випадків, таке блюо чудово підійде! За рахунок того, що свинина сама по собі жирна, а у нас ще і маринад відповідний, — м'ясо виходить дивно соковитим і ніжним, і навіть шкурка після такого маринаду з'їдається повністю навіть тими, хто зазвичай її не вживає. Спробуйте, і я сподіваюся, рулька по-польськи в домашніх умовах стане скоро вашим коронним святковим блюдом!

  • свинячі рульки— 3 штуки
  • морква— 1 штука
  • Цибуля— 2 штуки
  • селера— 1 штука
  • Перець горошком— 15 штук
  • гвоздика— 4 штуки
  • Лавровий лист— 2 штуки
  • пиво світле— 1 літр
  • мед— 5 Ст. ложок
  • Перець чилі— 1 штука
  • сіль— 1 За смаком
Рулька по-польськи - фото крок 1 1. Насамперед підготуємо рульки. розморожуємо, обмиваємо, і обсушуємо рушником.

Рулька по-польськи - фото крок 2 2. У каструлю з водою закладаємо очищені цибулю з морквою і селерою, і перцем горошком. Додамо гвоздику і лавровий лист. як закипить — кладемо сюди ж рульки і варимо на маленькому вогні годину-півтора.

Рулька по-польськи - фото крок 3 3. Приготуємо тим часом маринад. У пиві розводимо мед, додаємо перець чилі, і сіль за смаком. Я ще додала томатну пасту, але це не по рецепту

Рулька по-польськи - фото крок 4 4. Опускаємо в маринад свинячі рульки, залишимо постояти якомога довше. Можна навіть на ніч

Рулька по-польськи - фото крок 5 5. Запікаємо на деку, застеленому пекарської папером, або на решітці гриля приблизно годину.

Подібні рецепти

Рулька (голонка) в темному пиві

Яйця, фаршировані оселедцем

Рецепт приготування рульки (голонка) в темному пиві. Дуже популярне і відоме блюдо в Чехії. опис приготування: Розповідаю як правильно приготувати рульку в пиві! У цій страві головне не забути поливати рульку пивом (соусом з пива), коли вона буде перебувати в духовці. Так вона вийде ароматною ...

Рулька в коптильні

Рулька в коптильні

Один з кращих способів приготувати свинячу рульку - закоптити її в коптильні. Особливо якщо зробити це в компанії хороших друзів на природі. опис приготування: Пропоную вашій увазі рецепт копчення свинячих рулек. Промийте їх у воді і помістіть в сольовий розсіл на 4 години для маринування. Пот...

Пряна рулька, запечена в духовці

Пряна рулька, запечена в духовці

Рулька - незмінно ефектне і смачна страва. До того ж, досить бюджетне. Хоч у вигляді айсбан, хоч печеного вепрево коліна, рулька завжди радує смак і очей любителів м'яса. опис приготування: Запікати рульку в чавунному посуді з товстими стінками - одне задоволення. клопоту ніяких, поливати і с...

Рулька свиняча

Рулька свиняча

Рулька — это часть свиного окорока, находящаяся у коленного сустава. Мяса в этом месте много, но оно твёрдое, поэтому его нужно правильно запечь. Тогда появится сочность и правильная текстура. опис приготування: Мясоеды буду вам благодарны за это блюдо. воно ситне, досить просто готується, а п...

Салат з курки і помідорів

Салат з курки і помідорів

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...