Рецепт Рулька по-польськи
Цей класичний рецепт рульки по-польськи мені подобається тим, що навіть шкурка в цій страві виходить дивно смачною. Безвідходний варіант святкової страви, так би мовити. А вже чого маринад варто!
опис приготування:
Звичайно ж, цей рецепт приготування рульки по-польськи не можна назвати ні економним, ні швидким, але зате для особливих, так би мовити, випадків, таке блюо чудово підійде! За рахунок того, що свинина сама по собі жирна, а у нас ще і маринад відповідний, — м'ясо виходить дивно соковитим і ніжним, і навіть шкурка після такого маринаду з'їдається повністю навіть тими, хто зазвичай її не вживає. Спробуйте, і я сподіваюся, рулька по-польськи в домашніх умовах стане скоро вашим коронним святковим блюдом!
- свинячі рульки— 3 штуки
- морква— 1 штука
- Цибуля— 2 штуки
- селера— 1 штука
- Перець горошком— 15 штук
- гвоздика— 4 штуки
- Лавровий лист— 2 штуки
- пиво світле— 1 літр
- мед— 5 Ст. ложок
- Перець чилі— 1 штука
- сіль— 1 За смаком
2. У каструлю з водою закладаємо очищені цибулю з морквою і селерою, і перцем горошком. Додамо гвоздику і лавровий лист. як закипить — кладемо сюди ж рульки і варимо на маленькому вогні годину-півтора.
3. Приготуємо тим часом маринад. У пиві розводимо мед, додаємо перець чилі, і сіль за смаком. Я ще додала томатну пасту, але це не по рецепту
4. Опускаємо в маринад свинячі рульки, залишимо постояти якомога довше. Можна навіть на ніч
5. Запікаємо на деку, застеленому пекарської папером, або на решітці гриля приблизно годину.
Подібні рецепти
Яйця, фаршировані оселедцем
Рецепт приготування рульки (голонка) в темному пиві. Дуже популярне і відоме блюдо в Чехії. опис приготування: Розповідаю як правильно приготувати рульку в пиві! У цій страві головне не забути поливати рульку пивом (соусом з пива), коли вона буде перебувати в духовці. Так вона вийде ароматною ...
Рулька в коптильні
Один з кращих способів приготувати свинячу рульку - закоптити її в коптильні. Особливо якщо зробити це в компанії хороших друзів на природі. опис приготування: Пропоную вашій увазі рецепт копчення свинячих рулек. Промийте їх у воді і помістіть в сольовий розсіл на 4 години для маринування. Пот...
Пряна рулька, запечена в духовці
Рулька - незмінно ефектне і смачна страва. До того ж, досить бюджетне. Хоч у вигляді айсбан, хоч печеного вепрево коліна, рулька завжди радує смак і очей любителів м'яса. опис приготування: Запікати рульку в чавунному посуді з товстими стінками - одне задоволення. клопоту ніяких, поливати і с...
Рулька свиняча
Рулька — это часть свиного окорока, находящаяся у коленного сустава. Мяса в этом месте много, но оно твёрдое, поэтому его нужно правильно запечь. Тогда появится сочность и правильная текстура. опис приготування: Мясоеды буду вам благодарны за это блюдо. воно ситне, досить просто готується, а п...
Салат з курки і помідорів
Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...