Рецепт Рулетики з яловичини з овочами

Рецепт Рулетики з яловичини з овочами
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
вважається, що яловичина жорстке м'ясо і його потрібно довго готувати. Рулетики з яловичини з овочами — приклад того, що яловичина може бути соковитою, ніжною і смачною. А приготувати його можна за 15 хвилин.

опис приготування:

Рулетики з яловичини з овочами — чудове блюдо, яке ідеально підійде для легкої вечері. Сьогодні поділюся рецептом, як приготувати його за 40 хвилин, а якщо ви заздалегідь підготуєте і замарінуете м'ясо, то впораєтеся і за 15. Я готую яловичину, але в цілому, під цей рецепт можна взяти будь-яке м'ясо або птицю. Соус-глазур з коричневого цукру, бальзамічного оцту і вершкового масла — нереально смачний, його можна використовувати і для інших рецептів. Блюдо добре збалансовано, всі смаки поєднуються між собою і готувати його можна як на святковий стіл, так і на кожен день. Насолоджуйтесь!

  • Говяжа вирізка— 500 грам
  • Червоний солодкий перець— 1 штука
  • Зелений солодкий перець— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • Cukini— 1 штука
  • лук червоний— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • Бльзаміческій оцет— 6 Ст. ложок
  • Коричневий цукор— 2 чайних ложки
  • яловичий бульйон— 1/2 склянки
  • Рослинна олія— 2-3 Ст. ложок
  • сіль— 1/2 чайних ложки
  • Чорний мелений перець— 1/2 чайних ложки
  • Слівчоное масло— 1 Ст. ложка
  • Соєвий соус— 1 Ст. ложка
1 м'ясо помийте, поріжте на тонкі довгі смужки. Товщина кожного шматочка повинна бути приблизно 1 см. Відбийте м'ясо молоточком, поперчіть і полийте соєвим соусом. Залиште м'ясо маринуватися на 30 хвилин і більше.

2 Овочі помийте, чистий. перець, морква і цукіні наріжте тонкою соломкою. Цибулю дрібно наріжте.

3 Часточки часнику придавите плазом ножем і обсмажте на олії.

4 Видаліть часник і на тій же сковороді обсмажте всі овочі, крім цибулі. Пасеруйте овочі кілька хвилин.

5 Вершкове масло розтопіть на сковороді, обсмажте на ньому цибулю і коричневий цукор до золотистого кольору. Потім додайте бальзамічний оцет і бульйон, варіть ще кілька хвилин.

6 Шматочки м'яса розкладіть на дошці, добре розправте і викладіть зверху овочі. Скрутіть рулетики і зафіксуйте зубочисткою.

7 Обсмажте рулетики на гарячій сковороді готовності і золотистої скоринки. При подачі полийте соусом.

8 Смачного!

Подібні рецепти

Рулетики з яловичини з чорносливом

Оладки з яловичини

Рулетики з яловичини з чорносливом — це універсальне і смачна страва, яке можна подавати як м'ясної закуски на святковий стіл, або як основне блюдо з гарніром на буденний стіл. опис приготування: Приготувати рулетики з яловичини з чорносливом абсолютно нескладно. Для початку нам знадобиться га...

Рулетики з яловичини з грибами

Рулетики з яловичини з грибами

Рулетики з яловичини з грибами — це ситне і пікантне блюдо, яке можна подавати на буденний або святковий стіл в якості гарячої закуски або ж як основне блюдо з гарніром. опис приготування: Приготувати рулетики з яловичини з грибами зовсім нескладно! Спочатку потрібно гарненько замаринувати м'я...

Рулетики з яловичини з начинкою

Рулетики з яловичини з начинкою

Рулетики з яловичини з начинкою прийшли до нас з Німеччини. Ця страва досі вважається традиційним у багатьох німецьких містах. Приготуйте хороші яловичі відбивні, солоні огірки і бекон. опис приготування: можливо, рецепт рулетиків з яловичини з начинкою, яким поділюся з вами я, не на сто відсо...

Рибні рулетики, запечені з овочами

Рибні рулетики, запечені з овочами

Вважаєте за краще не тільки смачні, але і корисні страви? запечені овочі, ніжне рибне філе, і все це в апетитному варіанті подачі. звучить класно, чи не так? Запам'ятовуйте цей нескладний рецепт. опис приготування: Це чудова ідея, як приготувати рибні рулетики, запечені з овочами, відмінно під...

Рагу в гарбузі з яловичини з овочами по-аргентинськи

Рагу в гарбузі з яловичини з овочами по-аргентинськи

ефектне блюдо! Таке не загубиться на святковому столі. відмінно насичує, при цьому легке і ароматне! Велика кількість овочів і соковите м'ясо - завжди відмінне рішення для свята! опис приготування: Подача може бути як порціонної, так і загальної - все залежить від розміру гарбуза. Від сорту га...