Рецепт Салат з пастою і лососем

Рецепт Салат з пастою і лососем
Кількість порцій: 6 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування салату з пасти, лосося, смаженого з лимоном, білим вином і луком, і соусом з грецького йогурту, зелений, каперсів, червоної цибулі і гірчиці.

опис приготування:

Салат з пастою і лососем можна ефектно подати на листках зеленого салату.

  • лимона— 2 штуки
  • свіжої петрушки— 3 Ст. ложки
  • маленький цибулю-шалот— 1 штука
  • філе лосося— 4 штуки(240 г)
  • сіль— За смаком
  • макаронних виробів— 360 грам
  • червоної цибулі— 1/2 штуки
  • каперсів— 1 Ст. ложка
  • гірчиці— 2 чайних ложки
  • майонез— 2 Ст. ложки
Салат з пастою і лососем - фото крок 1 1. У великій каструлі довести воду до кипіння на сильному вогні. Додати 1 столову ложку солі і макаронні вироби. Готувати згідно з інструкцією на упаковці. Відкинути пасту на друшляк і злити воду. нарізати 1 лимон скибочками близько 6 мм завтовшки, з другого лимона віджати сік. Викласти скибочки лимона в один шар на сковороду. Додати нарізані стебла петрушки і дрібно нарізану цибулю-шалот. Додати біле вино і воду.

Салат з пастою і лососем - фото крок 2 2. Помістити філе лосося на сковороду, шкірою вниз, поставити сковороду на сильний вогонь і довести рідину до кипіння на повільному вогні. зменшити вогонь, накрити сковорідку кришкою і готувати від 11 до 16 хвилин. Зняти сковороду з вогню і викласти лосося на обробну дошку. Коли філе охолоне, зняти шкірку і розрізати лосося на невеликі шматки. змішати 2 столові ложки лимонного соку, ½ чайної ложки солі, подрібнений червоний лук, гірчицю, нарізану зелень петрушки, каперсами, грецький йогурт і майонез у великій мисці.

Салат з пастою і лососем - фото крок 3 3. Перемішати пасту з лососем, залити приготовленим соусом і перемішати ще раз. Подавати салат відразу ж або поставити в холодильник на кілька годин.

Подібні рецепти

Салат з artishokami, пастою і помідорами

Компот з буряка

салат підготовка Рецепт з artishokami, пастою, помідорами, квасолею і сиром фета. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони на 1 хвилину менше, ніж зазначено в інструкції на упаковці. Додати сушені помідори і варити до м'якості, поки макарони не буду...

Салат з креветками, пастою і огірком

Салат з креветками, пастою і огірком

Швидкий рецепт приготування салату з креветками, пастою, огірком і кропом. опис приготування: У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Додати макарони і варити до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. Додати креветки і варити близько 30 секунд. Відкинути макарони і кревет...

Салат з пастою, горошком і салямі

Салат з пастою, горошком і салямі

Рецепт приготування салату з пастою, зеленим горошком, maslinami, салями, зеленою цибулею, селерою і петрушкою. опис приготування: У великій каструлі з солоною киплячою водою відварити макарони до готовності. Промити під холодною водою і висушити. У середній мисці перемішати майонез, крем, мол...

Салат з пастою і беконом

Салат з пастою і беконом

Рецепт салат з пастою — приготування італійського салату з беконом, пастою, помідорами, огірком, яйцями, селерою і маслинами. опис приготування: 1. нарізати помідори, огірки і яйця. Викласти бекон у велику глибоку сковороду. Смажити на середньому вогні до коричневого кольору. злити жир, наріза...

Салат з пастою і квасолею

Салат з пастою і квасолею

Рецепт приготування салату з пастою, зеленою квасолею, селерою і базиліком. опис приготування: У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Додати зелену квасолю і варити до м'якості, близько 3 хвилин. Видалити з киплячої води шумівкою і промити під холодною водою. Відкласти в сторон...