Рецепт Рулетики з яловичини з грибами

Рецепт Рулетики з яловичини з грибами
Кількість порцій: 5 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Рулетики з яловичини з грибами — це ситне і пікантне блюдо, яке можна подавати на буденний або святковий стіл в якості гарячої закуски або ж як основне блюдо з гарніром.

опис приготування:

Приготувати рулетики з яловичини з грибами зовсім нескладно! Спочатку потрібно гарненько замаринувати м'ясо, потім смачно обсмажити гриби (можна з додаванням різних пряних приправ), потім загорнути рулетики. Обсмажити їх на сильному вогні (робимо це досить швидко) і потім тушкуємо в мінеральній воді 30 хвилин. Я гарантую, що зовнішній вигляд рулетиков викличе інтерес і апетит у всіх домашніх і гостей.

Успіхів і приємного апетиту!


  • філе яловичини— 600 грам
  • печериці— 400 грам
  • Мінеральна вода— 150 мілілітрів
  • Цибуля— 1-2 штук
  • Соєвий соус— 100 мілілітрів
  • Лимонний сік— 2-3 Ст. ложок
  • сіль, перець— — За смаком
Рулетики з яловичини з грибами - фото крок 1 Говядину нарезаем одинаковыми кусочками, слегка отбиваем с двух сторон. Затем в удобной посуде смешиваем соевый соус, лимонный сок и маринуем в этой смеси мясо. Ми залишаємо на годину.

Рулетики з яловичини з грибами - фото крок 2 Грибы нарезаем пластинами и обжариваем на сковородке в масле (посолити і поперчити) практично до готовності. Дуже важливо, чтоб выпарилась лишняя жидкость. Отдельно можно обжарить лук, затем смешать.

Рулетики з яловичини з грибами - фото крок 3 В центр замаринованного кусочка говядины выкладываем грибы и сворачиваем рулетиком. Для удобства подкалываем деревянной зубочисткой (замоченной в холодной воле в течение 30 хвилин), либо перевязываем ниточкой.

Рулетики з яловичини з грибами - фото крок 4 Разогреваем сотейник. Наливаем в него немного масла и оставшийся маринад. Обжариваем на нем лук кольцами до прозрачности и выкладываем рулетики. Обжариваем их со всех сторон (на сильному вогні) до скоринки. Затем заливаем минералкой, солим и накрываем крышкой. Тушкуємо на слабкому вогні близько 30 хвилин.

Подібні рецепти

Рулетики з яловичини з овочами

Рулетики з яловичини з кедровими горіхами

вважається, що яловичина жорстке м'ясо і його потрібно довго готувати. Рулетики з яловичини з овочами — приклад того, що яловичина може бути соковитою, ніжною і смачною. А приготувати його можна за 15 хвилин. опис приготування: Рулетики з яловичини з овочами — чудове блюдо, яке ідеально підійд...

Рулетики з яловичини з чорносливом

Рулетики з яловичини з чорносливом

Рулетики з яловичини з чорносливом — це універсальне і смачна страва, яке можна подавати як м'ясної закуски на святковий стіл, або як основне блюдо з гарніром на буденний стіл. опис приготування: Приготувати рулетики з яловичини з чорносливом абсолютно нескладно. Для початку нам знадобиться га...

Рулетики з яловичини з начинкою

Рулетики з яловичини з начинкою

Рулетики з яловичини з начинкою прийшли до нас з Німеччини. Ця страва досі вважається традиційним у багатьох німецьких містах. Приготуйте хороші яловичі відбивні, солоні огірки і бекон. опис приготування: можливо, рецепт рулетиків з яловичини з начинкою, яким поділюся з вами я, не на сто відсо...

Рулетики з курки з грибами

Рулетики з курки з грибами

Досить просте в приготуванні, але неймовірно смачне, та ще й гарне блюдо. Рулетики з курки з грибами виходять ніжними і просто тануть у роті. Спробуйте самі! опис приготування: Порубаний лук і гриби треба обсмажити на вершковому маслі на середньому вогні до прозорості цибулі. Лісові гриби вико...

Рулетики з курячої грудки з грибами

Рулетики з курячої грудки з грибами

І знову моя улюблена куряча грудка! Вона знову стає головним героєм страви, а значить воно вийде ніжним і ситним. А якщо до неї додати відповідні інгредієнти, то буде дуже смачно! опис приготування: Мої очікування від цього гарячого страви більш, ніж виправдалися, адже в підсумку все вийшло на...