Рецепт Рулет с начинкой из мака
Пам'ятайте, в детстве были такие маковые булочки? Они мне очень нравились, ведь в них было много начинки, а це — найсмачніше! Захотелось найти подобный рецепт и повторить его дома. Всё получилось!
опис приготування:
Если вы такой же любитель большого количества сладкого наполнения и тонкого теста, то читайте, как приготовить рулет с начинкой из мака. Не хотите долго возиться? Тогда купите готовое дрожжевое тесто. Сверху сделаем молочную глазурь, которая отлично украсит выпечку. А ещё получится сразу много порций.
- мак— 200 грам
- цукор білий— 315 грам(200 г — в начинку, 115 г — в тісто)
- молоко— 555 мілілітрів(15 мл — в глазур, 480 мл — в начинку, 60 мл — в тісто)
- вода— 120 мілілітрів
- Вершкове масло— 65 грам(50 г — в тісто, 15 г — в глазур)
- Борошно пшеничне— 360 грам
- яйце— 3 штуки
- Сухі дріжджі— 1 Ст. ложка
- Кукурудзяний крохмаль— 1 Ст. ложка
- Лимонний сік— 2 чайних ложки
- ванільний екстракт— 0,5 чайних ложки
- сіль— 0,5 чайних ложки
2. Затем влейте оставшееся молоко. Варите ещё одну минуту, помішуючи. Потом смесь остудите и уберите в холодильник.
3. Тепер займіться тестом. В тёплой воде разведите дрожжи. Залиште їх набухати на 10 хвилин.
4. После этого смешайте дрожжи с молоком, цукром, м'яким маслом, борошном, яйцями і сіллю. Мешайте смесь 3 хвилини.
5. Потом начните замешивать тесто руками. Робіть це протягом 10 хвилин, підсипаючи борошно при необхідності.
6. Оставьте тесто при комнатной температуре под полотенцем на 2 годину.
7. А пока займитесь глазурью. Тщательно смешайте мягкое масло с сахаром, молоком, соком, щепоткой соли и ванилином.
8. Затем готовое тесто раскатайте в квадрат или в немного вытянутый прямоугольник.
9. В центр выложите начинку ровным слоем, залишаючи бортики в 1,5 см по краях. Затем края сверните к центру.
10. А теперь одну сторону теста заверните в рулет.
11. Готовый рулет выложите на противень с пергаментной бумагой. Залиште його підніматися на 1 годину при кімнатній температурі. А потом отправьте его в духовку на 30 хвилин при 180 градусах.
12. Коли рулет охолоне, смажьте его глазурью и подавайте. Приємного чаювання!
Подібні рецепти
Рулет курячий з грибами та сиром
Рецепт приготовления песочных пирожных с вареньем или повидлом. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 10 тістечок вагою 90-100 г или 20 пирожных по 50 г. приготування: Змішати в мисці масло, цукор і яйця дерев'яною лопаткою до отримання однорідної маси. Всипати борошно і руками заміси...
Пісний картопляний рулет
Перед вами простий рецепт пісного картопляного рулету, і я сподіваюся, що він вам дуже сподобається. Смачний і ситний, а ще й неймовірно ароматний варіант обіду або вечері - для тих, хто не їсть м'яса! опис приготування: Перед вами рецепт приготування пісного картопляного рулету. Для тих, хто ...
Святковий м'ясний рулет
Такий рулет можна приготувати на кожен день або на святковий стіл і вам не доведеться витрачатися на магазинну ковбасу — це і набагато смачніше, і витрати будуть менше. опис приготування: Неймовірно смачний рулет з фаршу свинини і курки з великою кількістю спецій. Тут свинячий і курячий фарш н...
Рулет » пеньок»
Обожнюють цей рулет не тільки дорослі на і діти, особливо коли він цікаво оформлений, фантазувати можна нескінченно, і кожен раз захоплення і похвала вам гарантовані. кількість порцій: 8 кефір— 1 Склянка яйце— 1 штука мука— 1 Склянка цукор коричневий Містраль— 1,5 склянки сода— 1/4 чайних ложки...
Рулет з фаршу з начинкою
Цей рецепт може бути використаний для недільного сімейного вечері або великого святкового застілля. Його переваги - простота приготування, привабливий зовнішній вигляд, відмінні смак, а також можливість подавати як гарячим, так і холодним. опис приготування: Для такого рулету можна використову...