Рецепт Рулет с начинкой из мака

Рецепт Рулет с начинкой из мака
Кількість порцій: 12 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Пам'ятайте, в детстве были такие маковые булочки? Они мне очень нравились, ведь в них было много начинки, а це — найсмачніше! Захотелось найти подобный рецепт и повторить его дома. Всё получилось!

опис приготування:

Если вы такой же любитель большого количества сладкого наполнения и тонкого теста, то читайте, как приготовить рулет с начинкой из мака. Не хотите долго возиться? Тогда купите готовое дрожжевое тесто. Сверху сделаем молочную глазурь, которая отлично украсит выпечку. А ещё получится сразу много порций.

  • мак— 200 грам
  • цукор білий— 315 грам(200 г — в начинку, 115 г — в тісто)
  • молоко— 555 мілілітрів(15 мл — в глазур, 480 мл — в начинку, 60 мл — в тісто)
  • вода— 120 мілілітрів
  • Вершкове масло— 65 грам(50 г — в тісто, 15 г — в глазур)
  • Борошно пшеничне— 360 грам
  • яйце— 3 штуки
  • Сухі дріжджі— 1 Ст. ложка
  • Кукурудзяний крохмаль— 1 Ст. ложка
  • Лимонний сік— 2 чайних ложки
  • ванільний екстракт— 0,5 чайних ложки
  • сіль— 0,5 чайних ложки
Рулет с начинкой из мака - фото крок 1 1. Спочатку зробіть начинку. В сотейник всыпьте мак и сахар, а також влийте 420 мл молока. Доведіть суміш до кипіння і варіть 5 хвилин, помішуючи.

Рулет с начинкой из мака - фото крок 2 2. Затем влейте оставшееся молоко. Варите ещё одну минуту, помішуючи. Потом смесь остудите и уберите в холодильник.

Рулет с начинкой из мака - фото крок 3 3. Тепер займіться тестом. В тёплой воде разведите дрожжи. Залиште їх набухати на 10 хвилин.

Рулет с начинкой из мака - фото крок 4 4. После этого смешайте дрожжи с молоком, цукром, м'яким маслом, борошном, яйцями і сіллю. Мешайте смесь 3 хвилини.

Рулет с начинкой из мака - фото крок 5 5. Потом начните замешивать тесто руками. Робіть це протягом 10 хвилин, підсипаючи борошно при необхідності.

Рулет с начинкой из мака - фото крок 6 6. Оставьте тесто при комнатной температуре под полотенцем на 2 годину.

Рулет с начинкой из мака - фото крок 7 7. А пока займитесь глазурью. Тщательно смешайте мягкое масло с сахаром, молоком, соком, щепоткой соли и ванилином.

Рулет с начинкой из мака - фото крок 8 8. Затем готовое тесто раскатайте в квадрат или в немного вытянутый прямоугольник.

Рулет с начинкой из мака - фото крок 9 9. В центр выложите начинку ровным слоем, залишаючи бортики в 1,5 см по краях. Затем края сверните к центру.

Рулет с начинкой из мака - фото крок 10 10. А теперь одну сторону теста заверните в рулет.

Рулет с начинкой из мака - фото крок 11 11. Готовый рулет выложите на противень с пергаментной бумагой. Залиште його підніматися на 1 годину при кімнатній температурі. А потом отправьте его в духовку на 30 хвилин при 180 градусах.

Рулет с начинкой из мака - фото крок 12 12. Коли рулет охолоне, смажьте его глазурью и подавайте. Приємного чаювання!

Подібні рецепти

Тістечка « Плетенки с фруктовой начинкой »

Рулет курячий з грибами та сиром

Рецепт приготовления песочных пирожных с вареньем или повидлом. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 10 тістечок вагою 90-100 г или 20 пирожных по 50 г. приготування: Змішати в мисці масло, цукор і яйця дерев'яною лопаткою до отримання однорідної маси. Всипати борошно і руками заміси...

Пісний картопляний рулет

Пісний картопляний рулет

Перед вами простий рецепт пісного картопляного рулету, і я сподіваюся, що він вам дуже сподобається. Смачний і ситний, а ще й неймовірно ароматний варіант обіду або вечері - для тих, хто не їсть м'яса! опис приготування: Перед вами рецепт приготування пісного картопляного рулету. Для тих, хто ...

Святковий м'ясний рулет

Святковий м'ясний рулет

Такий рулет можна приготувати на кожен день або на святковий стіл і вам не доведеться витрачатися на магазинну ковбасу — це і набагато смачніше, і витрати будуть менше. опис приготування: Неймовірно смачний рулет з фаршу свинини і курки з великою кількістю спецій. Тут свинячий і курячий фарш н...

Рулет » пеньок»

Рулет » пеньок»

Обожнюють цей рулет не тільки дорослі на і діти, особливо коли він цікаво оформлений, фантазувати можна нескінченно, і кожен раз захоплення і похвала вам гарантовані. кількість порцій: 8 кефір— 1 Склянка яйце— 1 штука мука— 1 Склянка цукор коричневий Містраль— 1,5 склянки сода— 1/4 чайних ложки...

Рулет з фаршу з начинкою

Рулет з фаршу з начинкою

Цей рецепт може бути використаний для недільного сімейного вечері або великого святкового застілля. Його переваги - простота приготування, привабливий зовнішній вигляд, відмінні смак, а також можливість подавати як гарячим, так і холодним. опис приготування: Для такого рулету можна використову...