Рецепт Тістечка « Плетенки с фруктовой начинкой »

Рецепт Тістечка « Плетенки с фруктовой начинкой »
Кількість порцій: 10 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготовления песочных пирожных с вареньем или повидлом.

опис приготування:

За цим рецептом у вас вийде 10 тістечок вагою 90-100 г или 20 пирожных по 50 г.

приготування:

Змішати в мисці масло, цукор і яйця дерев'яною лопаткою до отримання однорідної маси. Всипати борошно і руками замісити тісто. Розкачати тісто в пласт товщиною 5-6 мм. 2/3 пласта нарезать полосами шириной 10 см. Выложить полосы на сухой противень и смазать всю поверхность фруктовой начинкой. Смазать края полосок желтком. А з останків тіста розкачати пласт товщиною 3-4 мм и нарезать тонкими полосочками. Выложить полосочки поверх фруктовой начинки на больших полосах, формируя плетение. Прижать концы маленьких полос к большим полосам. Смазать верхушку желтком. Можно вместо смазывания желтком посыпать полоски после выпечки сахарной пудрой. Поместить противень в духовку и выпекать при 220-230 градусах протягом 20-30 хвилин. Разрезать полосы на ломтики и подавать.


  • борошна— 2 склянки
  • цукру— 1/2 склянки
  • вершкового масла або маргарину— 200 грам
  • яйця— 1,5 штуки
  • густого варенья, джема или повидла— 1 Склянка
  • яичный желток для смазки— 1 штука
За цим рецептом у вас вийде 10 тістечок вагою 90-100 г или 20 пирожных по 50 г.

приготування:

Змішати в мисці масло, цукор і яйця дерев'яною лопаткою до отримання однорідної маси. Всипати борошно і руками замісити тісто. Розкачати тісто в пласт товщиною 5-6 мм. 2/3 пласта нарезать полосами шириной 10 см. Выложить полосы на сухой противень и смазать всю поверхность фруктовой начинкой. Смазать края полосок желтком. А з останків тіста розкачати пласт товщиною 3-4 мм и нарезать тонкими полосочками. Выложить полосочки поверх фруктовой начинки на больших полосах, формируя плетение. Прижать концы маленьких полос к большим полосам. Смазать верхушку желтком. Можно вместо смазывания желтком посыпать полоски после выпечки сахарной пудрой. Поместить противень в духовку и выпекать при 220-230 градусах протягом 20-30 хвилин. Разрезать полосы на ломтики и подавать.


Подібні рецепти

Рулет с начинкой из мака

Піджарка зі свинини в мультиварці

Пам'ятайте, в детстве были такие маковые булочки? Они мне очень нравились, ведь в них было много начинки, а це — найсмачніше! Захотелось найти подобный рецепт и повторить его дома. Всё получилось! опис приготування: Если вы такой же любитель большого количества сладкого наполнения и тонкого те...

Тістечка з безе «мишки»

Тістечка з безе «мишки»

Якщо при підготовці новорічних страв у вас залишилися яєчні білки, які ви не знаєте, як застосувати, спечіть тістечка з безе "; Мишки ";. Це смачно і весело, до того ж в тематиці Нового року. опис приготування: Тістечка з безе "; Мишки" як раз будуть актуальні для новорічного столу. Готуються ...

Тістечка капучіно

Тістечка капучіно

Рецепт приготування тістечок капучіно. Будьте уважні при приготуванні цих тістечок - вони повинні вийти вологими, але не сухими. опис приготування: Розігріти духовку до 160 градусів. Змастити маслом квадратну форму для випічки. У мисці змішати масло і шоколад, поставити в каструлю з киплячою в...

Тістечка «Lamington», ароматизовані цедрою апельсина

Тістечка «Lamington», ароматизовані цедрою апельсина

На відміну від класичного рецепту австралійських тістечок з кокосовою стружкою, цей варіант приготування має на увазі ефектне поєднання ароматної цедри апельсина і злегка підсмаженого арахісу. опис приготування: Із вказаної кількості продуктів виходить 12-16 тістечок (в залежності від їх розмі...

Тістечка на паличці

Тістечка на паличці

Кейк-попс або тістечка на паличці дуже популярні у дітей. Процес їх приготування дуже легкий і доставить море задоволення і дітям і дорослим. опис приготування: Ваші дітки будуть в захваті від такого ласощі. А саме головне — вони охоче візьмуть участь в його виготовленні. Рецепт приготування т...