Рецепт Оселедець рубана з гарніром

Рецепт Оселедець рубана з гарніром
Кількість порцій: 4 Час приготування: 10 хв.
Рецепт приготування рубаною оселедця з гарніром з яєць і овочів.

опис приготування:

солоний оселедець, красиво прикрашена гарніром з овочів, стане гідною прикрасою святкового столу.

приготування:

Скибочку пшеничного хліба замочити у воді на 2-3 хвилини. Очистити і випатрати оселедець. Пропустити оселедець через м'ясорубку разом з скибочкою хліба і ріпчастою цибулею. Ретельно перемішати отриману суміш з вершковим маслом, цукром і оцтом. Викласти рубану оселедець (разом з хвостом і головою) на блюдо, надавши їй форму цілої риби. Нарізати кружками огірки і помідори. Подрібнити яєчні білки, жовтки розтерти, а потім змішати з дрібно нарізаною зеленою цибулею. Очистити яблуко, вирізати серцевину і нарізати скибочками. Викласти яблука на блюдо з рибою, формуючи з них спинні плавники. Гарнір красиво розташувати навколо оселедця, прикрасити зеленню петрушки і подавати.


  • соленые сельди— 2 штуки
  • пшеничного хлеба— 1 скибочку
  • цибулини— 1/2 штуки
  • вершкового масла— 1 Ст. ложка
  • оцту (3%-ного)  — 1/2 чайних ложки
  • цукор— За смаком
  • зварених круто яйця— 3 штуки(гарнір)
  • огірка— 2 штуки(гарнір)
  • помідор— 1 штука(гарнір)
  • Зелена цибуля— За смаком(гарнір)
  • вершкового масла— 50 грам(гарнір)
  • зелень петрушки— За смаком(гарнір)
  • яблуко— 1 штука(гарнір)
солоний оселедець, красиво прикрашена гарніром з овочів, стане гідною прикрасою святкового столу.

приготування:

Скибочку пшеничного хліба замочити у воді на 2-3 хвилини. Очистити і випатрати оселедець. Пропустити оселедець через м'ясорубку разом з скибочкою хліба і ріпчастою цибулею. Ретельно перемішати отриману суміш з вершковим маслом, цукром і оцтом. Викласти рубану оселедець (разом з хвостом і головою) на блюдо, надавши їй форму цілої риби. Нарізати кружками огірки і помідори. Подрібнити яєчні білки, жовтки розтерти, а потім змішати з дрібно нарізаною зеленою цибулею. Очистити яблуко, вирізати серцевину і нарізати скибочками. Викласти яблука на блюдо з рибою, формуючи з них спинні плавники. Гарнір красиво розташувати навколо оселедця, прикрасити зеленню петрушки і подавати.


Подібні рецепти

Оселедець з гарніром

Оселедець рубана

Рецепт приготування солоного оселедця з гарніром з вареної картоплі, морква, буряка, зеленого горошку, ріпчастої цибулі, вареного яйця, огірків і зелені. опис приготування: Оселедець з гарніром доречно подати на святковий стіл. приготування: Якщо оселедець дуже солона, замочити її у воді і зал...

Рубана ковбаса з курячих потрошки

Рубана ковбаса з курячих потрошки

Для різноманітності повсякденного меню пропоную вам дізнатися, як приготувати рубану ковбасу з курячих потрошки, смачну, ситну і ароматну. Така ковбаса відмінно підійде для бутербродів і нарізки. опис приготування: Для приготування ковбаси по даним рецептом вам необхідно буде використовувати п...

Оселедець під соусами

Оселедець під соусами

Це відмінна закуска на святковий стіл і не тільки. Всіма улюблена оселедець з різними заправками. Рекомендую кілька варіантів рецептів оселедця під соусами. опис приготування: Щоб закуска з оселедця була смачною, беремо гарне солоне філе. Перед приготуванням перевірте, щоб не було кісточок. Я ...

Оселедець під шубою «святкова»

Оселедець під шубою «святкова»

розповім, как приготовить селедку под шубой "Праздничную". Само собою, у каждой хозяюшки есть свой рецепт, але незмінно одне: этот салат у нас очень любят, и без него не обходится ни одно застолье! опис приготування: Это очень простой рецепт селедки под шубой праздничной. Вам сподобається і см...

Оселедець по-корейськи

Оселедець по-корейськи

Оселедець по-корейськи — це просто чудова закусочка з оселедця в азіатському стилі як для буденного, так і для святкового столу. Приготування забирає час, але, повірте, воно того варте. опис приготування: У нашій родині оселедець по-корейськи — це традиційне блюдо, без якого не обходиться прак...