Рецепт Ростбіф з кров'ю

Рецепт Ростбіф з кров'ю
Кількість порцій: 1 Час приготування: 1 г. 15 хв.
Ця страва дуже нагадує нашу буженину, але готується в основному з яловичини або баранини. Смачне м'ясне блюдо для аматорів не пересмаженого м'яса.

опис приготування:

Любителі м'яса частенько ходять в ресторани саме для того, щоб з'їсти смачний шматок м'яса, іменований ростбіфом. Ростбіф з кров'ю найчастіше готують з яловичини, і його легко можна зробити вдома. А допоможе вам в цьому рецепт приготування ростбіфа з кров'ю. смачний маринад, який після запікання утворює легку корочку, соковите м'ясо — ваші смакові рецептори будуть вражені. готуємо!

  • Говяжа вирізка— 1,2-1,5 кілограма
  • часник— 6-7 зубчиків
  • лимон— 1 штука
  • гірчичний— 2 Ст. ложки
  • сіль— 2 Ст. ложки
  • Перець чорний мелений— 1 Чайна ложка
  • розмарин— 1-2 штук(гілочка)
  • чебрець— 1-2 штук(гілочка)
  • Рослинна олія— 3 Ст. ложки
Ростбіф з кров'ю - фото крок 1 М'ясо миємо й обсушуємо паперовими рушниками.

Ростбіф з кров'ю - фото крок 2 Добре розігріваємо на сковороді рослинне масло, обсмажуємо шматок м'яса з усіх боків до скориночки. Все це робимо на сильному вогні, часу на обсмажування — по 2-3 хвилини на кожну сторону.

Ростбіф з кров'ю - фото крок 3 Готуємо маринад для м'яса. У невелику мисочку натираємо цедру лимона, потім туди ж видавлюємо з лимона сік. додаємо гірчицю, сіль, перець і сильно подрібнену зелень з часником. Добре перемішуємо все це.


Подібні рецепти

Ростбіф з яловичини класичний

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ю mya.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name AGAINST ('Рецепт ...' at line 1

На свята на гаряче люди переважно вибирають запечені страви. Тоді приготування великого маринованого шматка м'яса буде хорошим вибором для великої компанії. І мій рецепт вам підійде. опис приготування: Сьогодні я розповім, як приготувати ростбіф з яловичини класичний. Дослівно назва страви пер...

Ростбіф з вирізки

Ростбіф з вирізки

Ростбіф з вирізки — чудова закуска або повноцінне гаряче. Таке чудове м'ясо можна подати за будь-що. До нього підійдуть запечені овочі або картопля. Приготувати його нескладно. опис приготування: Як приготувати ростбіф з вирізки? 1. Для початку включіть її нагріватися на 175 градусів. 2. Часни...

Ростбіф на грилі

Ростбіф на грилі

подивіться, як приготувати ростбіф на грилі, універсальне м'ясне блюдо для приготування вдома або на природі. Знадобиться якісна яловича вирізка і, звичайно, гриль, електричний або на вугіллі. опис приготування: Якщо ви виберете свіжу яловичину високої якості, то вам точно не захочеться переби...

Ростбіф з мармурової яловичини

Ростбіф з мармурової яловичини

Добре приготовлений ростбіф з мармурової яловичини може стати справжньою окрасою будь-якого столу, навіть святкового. Готується м'ясо в духовці за особливим рецептом і має невеликий секрет… опис приготування: Існує кілька секретів приготування соковитого м'яса. Такий ростбіф з мармурової ялови...

Ростбіф Каджун

Ростбіф Каджун

Рецепт приготування яловичини з приправою Каджун. Ваші рідні полюблять це смачна страва. опис приготування: перемішати часник, хрін, гострий перцевий соус, чебрець, сіль, перець, приправу Каджун, оливкова олія оцет солоду в мисці до отримання однорідної маси. Проколоти весь ростбіф вилкою для ...