Рецепт Ростбіф з вирізки

Рецепт Ростбіф з вирізки
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Ростбіф з вирізки — чудова закуска або повноцінне гаряче. Таке чудове м'ясо можна подати за будь-що. До нього підійдуть запечені овочі або картопля. Приготувати його нескладно.

опис приготування:

Як приготувати ростбіф з вирізки?

1. Для початку включіть її нагріватися на 175 градусів.

2. Часник викладіть в ступку, туди ж відправте перець, трохи солі, розмарин і чебрець. Все це треба гарненько потовкти. Солі знадобиться маленька щіпка. Не переборщити, т.к. у нас — солоний соєвий соус.

3. Стовчене в ступці викладіть в миску, додайте туди ж соєвий соус.

4. Масло вершкове розтопіть, можна на водяній бані. Додайте в миску до спецій. ретельно перемішайте.

5. Вирізку покладіть в скляну форму для запікання. Змастіть м'ясо приготовленим маринадом.

6. Форму з м'ясом поставте в розігріту духовку і запікайте протягом 10 хвилин. Потім підвищить температуру (до 190 градусів) і запікайте ще 35-40 хвилин, періодично поливаючи соусом. Якщо у вас є градусник для виміру внутрішньої температури м'яса, то ростбіф середньої прожарювання буде готовий, коли температура м'яса досягне 140 градусів.

11. Готовий ростбіф з вирізки повинен полежати і відпочити 10-15 хвилин перед нарізкою.

Ростбіф з вирізки готовий!

Смачного!

  • яловичина, вирізка— 1,5 кілограма
  • часник— 5-6 зубчиків
  • мелений перець— За смаком
  • розмарин, гілочки— 2 штуки
  • чебрець, гілочки— 2 штуки
  • Соєвий соус— 3/4 склянки
  • Вершкове масло— 80-100 грам
Як приготувати ростбіф з вирізки?

1. Для початку включіть її нагріватися на 175 градусів.

2. Часник викладіть в ступку, туди ж відправте перець, трохи солі, розмарин і чебрець. Все це треба гарненько потовкти. Солі знадобиться маленька щіпка. Не переборщити, т.к. у нас — солоний соєвий соус.

3. Стовчене в ступці викладіть в миску, додайте туди ж соєвий соус.

4. Масло вершкове розтопіть, можна на водяній бані. Додайте в миску до спецій. ретельно перемішайте.

5. Вирізку покладіть в скляну форму для запікання. Змастіть м'ясо приготовленим маринадом.

6. Форму з м'ясом поставте в розігріту духовку і запікайте протягом 10 хвилин. Потім підвищить температуру (до 190 градусів) і запікайте ще 35-40 хвилин, періодично поливаючи соусом. Якщо у вас є градусник для виміру внутрішньої температури м'яса, то ростбіф середньої прожарювання буде готовий, коли температура м'яса досягне 140 градусів.

11. Готовий ростбіф з вирізки повинен полежати і відпочити 10-15 хвилин перед нарізкою.

Ростбіф з вирізки готовий!

Смачного!

Подібні рецепти

Ростбіф з яловичини класичний

Грузді солоні мариновані

На свята на гаряче люди переважно вибирають запечені страви. Тоді приготування великого маринованого шматка м'яса буде хорошим вибором для великої компанії. І мій рецепт вам підійде. опис приготування: Сьогодні я розповім, як приготувати ростбіф з яловичини класичний. Дослівно назва страви пер...

Ростбіф на грилі

Ростбіф на грилі

подивіться, як приготувати ростбіф на грилі, універсальне м'ясне блюдо для приготування вдома або на природі. Знадобиться якісна яловича вирізка і, звичайно, гриль, електричний або на вугіллі. опис приготування: Якщо ви виберете свіжу яловичину високої якості, то вам точно не захочеться переби...

Ростбіф з кров'ю

Ростбіф з кров'ю

Ця страва дуже нагадує нашу буженину, але готується в основному з яловичини або баранини. Смачне м'ясне блюдо для аматорів не пересмаженого м'яса. опис приготування: Любителі м'яса частенько ходять в ресторани саме для того, щоб з'їсти смачний шматок м'яса, іменований ростбіфом. Ростбіф з кров...

Ростбіф з мармурової яловичини

Ростбіф з мармурової яловичини

Добре приготовлений ростбіф з мармурової яловичини може стати справжньою окрасою будь-якого столу, навіть святкового. Готується м'ясо в духовці за особливим рецептом і має невеликий секрет… опис приготування: Існує кілька секретів приготування соковитого м'яса. Такий ростбіф з мармурової ялови...

Ростбіф Каджун

Ростбіф Каджун

Рецепт приготування яловичини з приправою Каджун. Ваші рідні полюблять це смачна страва. опис приготування: перемішати часник, хрін, гострий перцевий соус, чебрець, сіль, перець, приправу Каджун, оливкова олія оцет солоду в мисці до отримання однорідної маси. Проколоти весь ростбіф вилкою для ...