Рецепт Ростбіф з мармурової яловичини
Добре приготовлений ростбіф з мармурової яловичини може стати справжньою окрасою будь-якого столу, навіть святкового. Готується м'ясо в духовці за особливим рецептом і має невеликий секрет…
опис приготування:
Існує кілька секретів приготування соковитого м'яса. Такий ростбіф з мармурової яловичини стане чудовою закускою на будь-якому святковому столі. Найголовніше для нього — обсмажування і правильний маринад. Ростбіф може служити не тільки закускою, але також може подаватися разом з будь-яким гарніром, який підходить до яловичини.
- Говяжа вирізка— 1,5-2 кілограма
- Сіль і спеції— За смаком
2. Як відомо, витримка яловичини може бути двох видів: волога і суха. Важливим в процесі приготування такого м'яса є температура. Перед приготуванням не забудьте прибрати всю плівку.
3. Я зазвичай обмотую його шпагатом, після чого трохи обсмажую з обох сторін. Після цього покриваю маринадом і відправляю запікатися.
3. Маринад для такого м'яса підходить найпростіший: сіль, перець, розмарин, лавровий лист, чорний перець, часник, базилік і навіть барбарис. У поєднанні всі ці трави додадуть м'ясу дивовижний і неповторний аромат і смак. натираємо яловичину, даємо їй трохи постояти. Її можна помістити в сіточку або перев'язати спеціальними нитками, після чого викласти нарізаний на половинки цибулю і полити трохи соєвим соусом з оливковою олією.
4. Запікається яловичина приблизно 45 хвилин (з розрахунку на 1 кг. м'яса). Протикати її не слід, щоб зберегти соковитість. Після запікання ростбіф з мармурової яловичини повинен постояти, щоб сік рівномірно розподілився по всьому шматку. Тільки після цього м'ясо слід звільнити від шпагату і нарізати.
Подібні рецепти
Ростбіф з яловичини класичний рецепт
На свята на гаряче люди переважно вибирають запечені страви. Тоді приготування великого маринованого шматка м'яса буде хорошим вибором для великої компанії. І мій рецепт вам підійде. опис приготування: Сьогодні я розповім, як приготувати ростбіф з яловичини класичний. Дослівно назва страви пер...
Ростбіф з вирізки
Ростбіф з вирізки — чудова закуска або повноцінне гаряче. Таке чудове м'ясо можна подати за будь-що. До нього підійдуть запечені овочі або картопля. Приготувати його нескладно. опис приготування: Як приготувати ростбіф з вирізки? 1. Для початку включіть її нагріватися на 175 градусів. 2. Часни...
Ростбіф Каджун
Рецепт приготування яловичини з приправою Каджун. Ваші рідні полюблять це смачна страва. опис приготування: перемішати часник, хрін, гострий перцевий соус, чебрець, сіль, перець, приправу Каджун, оливкова олія оцет солоду в мисці до отримання однорідної маси. Проколоти весь ростбіф вилкою для ...
Ростбіф на грилі
подивіться, як приготувати ростбіф на грилі, універсальне м'ясне блюдо для приготування вдома або на природі. Знадобиться якісна яловича вирізка і, звичайно, гриль, електричний або на вугіллі. опис приготування: Якщо ви виберете свіжу яловичину високої якості, то вам точно не захочеться переби...
Ростбіф з кров'ю
Ця страва дуже нагадує нашу буженину, але готується в основному з яловичини або баранини. Смачне м'ясне блюдо для аматорів не пересмаженого м'яса. опис приготування: Любителі м'яса частенько ходять в ресторани саме для того, щоб з'їсти смачний шматок м'яса, іменований ростбіфом. Ростбіф з кров...