Рецепт Ростбіф на грилі

Рецепт Ростбіф на грилі
Кількість порцій: 6 Час приготування: 40 хв.
подивіться, як приготувати ростбіф на грилі, універсальне м'ясне блюдо для приготування вдома або на природі. Знадобиться якісна яловича вирізка і, звичайно, гриль, електричний або на вугіллі.

опис приготування:

Якщо ви виберете свіжу яловичину високої якості, то вам точно не захочеться перебивати ніжний смак м'яса сильними приправами. Саме тому тут використовується тільки сіль.

Не забудьте видалити мотузку перед тим, як нарізати наш апетитний ростбіф.

  • Говяжа вирізка— 700 грам
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне— 2 Ст. ложки
Ростбіф на грилі - фото крок 1 Перш за все вимийте м'ясо і добре обсушити. Гострим ножем зріжте м'язові тканини, якщо вони є на шматочку, і жирові прожилки.

Ростбіф на грилі - фото крок 2 Потім натріть його сіллю і потім рясно змастіть рослинною олією. Перев'яжіть шматочок м'яса мотузкою або кулінарною ниткою. Ці процедури потрібні, щоб м'ясо не пересушити. розведіть гриль.

Ростбіф на грилі - фото крок 3 Якщо готуєте на вогні, то смажити м'ясо будемо на тій частині гриля, де буде середня температура, тобто не посередині, де самий жар, а трохи збоку. Кладемо м'ясо на гриль і смажимо 15-20 хвилин, перевернув один раз.

Ростбіф на грилі - фото крок 4 тим, хто любить м'ясо на грилі, потрібно мати градусник для м'яса. Наш ростбіф буде готовий, коли температура всередині шматочка буде близько 130 градусів. Це буде м'ясо середньої прожарювання. Для гарної прожарювання потрібна внутрішня температура 140 градусів.

Подібні рецепти

Ростбіф з яловичини класичний

Ростбіф з яловичини класичний рецепт

На свята на гаряче люди переважно вибирають запечені страви. Тоді приготування великого маринованого шматка м'яса буде хорошим вибором для великої компанії. І мій рецепт вам підійде. опис приготування: Сьогодні я розповім, як приготувати ростбіф з яловичини класичний. Дослівно назва страви пер...

Ростбіф з вирізки

Ростбіф з вирізки

Ростбіф з вирізки — чудова закуска або повноцінне гаряче. Таке чудове м'ясо можна подати за будь-що. До нього підійдуть запечені овочі або картопля. Приготувати його нескладно. опис приготування: Як приготувати ростбіф з вирізки? 1. Для початку включіть її нагріватися на 175 градусів. 2. Часни...

Ростбіф з кров'ю

Ростбіф з кров'ю

Ця страва дуже нагадує нашу буженину, але готується в основному з яловичини або баранини. Смачне м'ясне блюдо для аматорів не пересмаженого м'яса. опис приготування: Любителі м'яса частенько ходять в ресторани саме для того, щоб з'їсти смачний шматок м'яса, іменований ростбіфом. Ростбіф з кров...

Ростбіф з мармурової яловичини

Ростбіф з мармурової яловичини

Добре приготовлений ростбіф з мармурової яловичини може стати справжньою окрасою будь-якого столу, навіть святкового. Готується м'ясо в духовці за особливим рецептом і має невеликий секрет… опис приготування: Існує кілька секретів приготування соковитого м'яса. Такий ростбіф з мармурової ялови...

Ростбіф Каджун

Ростбіф Каджун

Рецепт приготування яловичини з приправою Каджун. Ваші рідні полюблять це смачна страва. опис приготування: перемішати часник, хрін, гострий перцевий соус, чебрець, сіль, перець, приправу Каджун, оливкова олія оцет солоду в мисці до отримання однорідної маси. Проколоти весь ростбіф вилкою для ...