Рецепт Різотто з skvoshem

Рецепт Різотто з skvoshem
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування різотто з рису Арбор зі смаженою сквошем, цибулею, часником, сиром Пармезан, білим вином, мускатним горіхом і шавлією.

опис приготування:

За цим рецептом у вас вийде 4 порції різотто в якості основного блюда і 6 порцій в якості першого страви.

  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • середній сквош— 1 штука(близько 900 г)
  • солі— 3/4 чайних ложки
  • перцю— 3/4 чайних ложки
  • несолоного вершкового масла— 4 Ст. ложки
  • невеликі цибулини— 2 штуки
  • часнику— 2 зубчики
  • тертого мускатного ореха— 1/4 чайних ложки
  • свіжого листя шавлії— 2 Ст. ложки
Різотто з skvoshem - фото крок 1 1. сквош очистити, видалити насіння (відкласти в сторону) і нарізати кубиками розміром 1 см. Дрібно нарізати цибулю, щоб вийшло 1½ чашки. Розігріти оливкову олію в сковороді на середньому вогні. Додати близько 3½ чашки сквошу і смажити без перемішування до золотистого кольору, 4-5 хвилин. Потім перемішати з ¼ чайної ложки солі і ¼ чайної ложки перцю. продовжувати смажити, помішуючи, доти, поки сквош не стане м'яким і не потемніє, близько 5 хвилин. Викласти в сквош в невелику миску і відкласти в сторону.

Різотто з skvoshem - фото крок 2 2. Нагріти сковороду на середньому вогні, додати насіння сквошу і залишилися кубики сквошу. готувати, помішуючи, поки сквош не підрум'яниться, близько 4 хвилин. Викласти сквош у велику каструлю, додати курячий бульйон і воду, накрити кришкою і довести до кипіння на сильному вогні, потім зменшити вогонь до середнього.

Різотто з skvoshem - фото крок 3 3. розтопити 3 столові ложки вершкового масла в сковороді на середньому вогні. Додати цибулю, часник, ½ чайної ложки солі і залишилися ½ чайної ложки перцю. смажити, помішуючи, поки цибуля не стане м'яким, від 4 до 5 хвилин. Додати рис в сковороду і готувати, помішуючи, доти, поки зерна не стануть напівпрозорими по краях, близько 3 хвилин. Додати вино і готувати, помішуючи, від 4 до 5 хвилин. Між іншим, процідити гарячий бульйон через тонке сито в миску, витягуючи якомога більше рідини. Перелити бульйон в каструлю, накрити кришкою і тримати на слабкому вогні, щоб бульйон залишався гарячим.

Різотто з skvoshem - фото крок 4 4. Коли вино повністю вбереться, додати 3 чашки гарячого бульйону і половину кубиків сквошу до рису. гасити, помішуючи кожні 3-4 хвилини, доти, поки рідина не вбереться, і дно Сковорода не буде майже сухим, близько 12 хвилин. Додати ½ чашки гарячого бульйону і варити, постійно помішуючи, поки він не вбереться, близько 2 хвилин. Повторити з рештою бульйоном 2 або 3 рази, доти, поки рис не буде готовий. Розмішати з залишилася столовою ложкою вершкового масла, тертим сиром Пармезан, подрібненим шавлією і мускатним горіхом. Акуратно додати, що залишився сквош. При бажанні додати додатково ¼ чашки бульйону, щоб різотто був не надто густим. Відразу ж подавати.

Подібні рецепти

Різотто бьянко з соусом песто

Рецепт курячого різотто

Різотто одне з найпопулярніших італійських страв. Оскільки у різотто кремова структура, воно вимагає достатньо уваги, терпіння і любові до процесу приготування. Набравшись досвіду в приготуванні опис приготування: В основі справжнього італійського різотто лежить рис арборіо або карнаролі. Одна...

Різотто з білими грибами

Різотто з білими грибами

Різотто з білими грибами - чудове блюдо, яка не осоромить найвишуканіший святковий стіл! Традиційна страва італійської кухні, яке в Італії вважається чи не делікатесом. опис приготування: Благородні білі гриби в поєднанні з елітним рисом сорти арборіо додадуть різотто неповторний тонкий смак і...

Різотто з болгарським перцем

Різотто з болгарським перцем

Рецепт приготування різотто з болгарським перцем, цибулею, часником, рисом арборио, білим вином, чебрецем, зеленою цибулею і сиром Пармезан. опис приготування: Це різотто добре подавати з яловичиною. курячого бульйону— 6 склянок оливкового масла— 1 Ст. ложка середнього червоного болгарського...

Різотто з брокколі

Різотто з брокколі

На основне блюдо дуже рекомендую вам спробувати приготувати різотто з брокколі в домашніх умовах з грибами. Виходить дуже ситно, апетитно і неймовірно смачно. опис приготування: Перед вами досить простий варіант, як приготувати різотто з брокколі. В даному випадку блюдо доповнено ще й грибами,...

Різотто «Camerano»

Різотто «Camerano»

Спробуйте приготувати смачне італійське різотто в домашніх умовах! Rizott & Quot; Kamerani" — готується з рису, червоної риби і вершків. Блюдо виходить дуже ніжним і ароматним! опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування різотто "; Камерані ";. У цьому різотто присутні чу...