Рецепт Різотто з skvoshem
Рецепт приготування різотто з рису Арбор зі смаженою сквошем, цибулею, часником, сиром Пармезан, білим вином, мускатним горіхом і шавлією.
опис приготування:
За цим рецептом у вас вийде 4 порції різотто в якості основного блюда і 6 порцій в якості першого страви.
- оливкового масла— 2 Ст. ложки
- середній сквош— 1 штука(близько 900 г)
- солі— 3/4 чайних ложки
- перцю— 3/4 чайних ложки
- несолоного вершкового масла— 4 Ст. ложки
- невеликі цибулини— 2 штуки
- часнику— 2 зубчики
- тертого мускатного ореха— 1/4 чайних ложки
- свіжого листя шавлії— 2 Ст. ложки
2. Нагріти сковороду на середньому вогні, додати насіння сквошу і залишилися кубики сквошу. готувати, помішуючи, поки сквош не підрум'яниться, близько 4 хвилин. Викласти сквош у велику каструлю, додати курячий бульйон і воду, накрити кришкою і довести до кипіння на сильному вогні, потім зменшити вогонь до середнього.
3. розтопити 3 столові ложки вершкового масла в сковороді на середньому вогні. Додати цибулю, часник, ½ чайної ложки солі і залишилися ½ чайної ложки перцю. смажити, помішуючи, поки цибуля не стане м'яким, від 4 до 5 хвилин. Додати рис в сковороду і готувати, помішуючи, доти, поки зерна не стануть напівпрозорими по краях, близько 3 хвилин. Додати вино і готувати, помішуючи, від 4 до 5 хвилин. Між іншим, процідити гарячий бульйон через тонке сито в миску, витягуючи якомога більше рідини. Перелити бульйон в каструлю, накрити кришкою і тримати на слабкому вогні, щоб бульйон залишався гарячим.
4. Коли вино повністю вбереться, додати 3 чашки гарячого бульйону і половину кубиків сквошу до рису. гасити, помішуючи кожні 3-4 хвилини, доти, поки рідина не вбереться, і дно Сковорода не буде майже сухим, близько 12 хвилин. Додати ½ чашки гарячого бульйону і варити, постійно помішуючи, поки він не вбереться, близько 2 хвилин. Повторити з рештою бульйоном 2 або 3 рази, доти, поки рис не буде готовий. Розмішати з залишилася столовою ложкою вершкового масла, тертим сиром Пармезан, подрібненим шавлією і мускатним горіхом. Акуратно додати, що залишився сквош. При бажанні додати додатково ¼ чашки бульйону, щоб різотто був не надто густим. Відразу ж подавати.
Подібні рецепти
Рецепт курячого різотто
Різотто одне з найпопулярніших італійських страв. Оскільки у різотто кремова структура, воно вимагає достатньо уваги, терпіння і любові до процесу приготування. Набравшись досвіду в приготуванні опис приготування: В основі справжнього італійського різотто лежить рис арборіо або карнаролі. Одна...
Різотто з білими грибами
Різотто з білими грибами - чудове блюдо, яка не осоромить найвишуканіший святковий стіл! Традиційна страва італійської кухні, яке в Італії вважається чи не делікатесом. опис приготування: Благородні білі гриби в поєднанні з елітним рисом сорти арборіо додадуть різотто неповторний тонкий смак і...
Різотто з болгарським перцем
Рецепт приготування різотто з болгарським перцем, цибулею, часником, рисом арборио, білим вином, чебрецем, зеленою цибулею і сиром Пармезан. опис приготування: Це різотто добре подавати з яловичиною. курячого бульйону— 6 склянок оливкового масла— 1 Ст. ложка середнього червоного болгарського...
Різотто з брокколі
На основне блюдо дуже рекомендую вам спробувати приготувати різотто з брокколі в домашніх умовах з грибами. Виходить дуже ситно, апетитно і неймовірно смачно. опис приготування: Перед вами досить простий варіант, як приготувати різотто з брокколі. В даному випадку блюдо доповнено ще й грибами,...
Різотто «Camerano»
Спробуйте приготувати смачне італійське різотто в домашніх умовах! Rizott & Quot; Kamerani" — готується з рису, червоної риби і вершків. Блюдо виходить дуже ніжним і ароматним! опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування різотто "; Камерані ";. У цьому різотто присутні чу...