Рецепт Різотто з печерицями та цибулею

Рецепт Різотто з печерицями та цибулею
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Різотто з печерицями та цибулею — досить просте в приготуванні, бюджетне (якихось дорогих інгредієнтів не потрібно, по суті), але дуже смачне і незвичайне. Варто спробувати хоча б разок.


опис приготування:

Для різотто з печерицями та цибулею візьміть короткий зернистий рис, типу арборио. звичайно, можна і звичайнісінький довгозернистий взяти — але вийде трохи гірше. Бульйон в різотто додавайте поступово, щоб у вас не вийшла каша. Сир пармезан додає різотто відмінний смак. Різотто може бути як самостійною стравою, так і відмінним гарніром до птиці або риби. Успіхів і приємного апетиту!

  • гриби— 250 грам
  • Цибуля— 1 штука
  • Мал— 1 Склянка
  • Вино сухе біле— 0,5 склянки
  • пармезан тертий— 12 чайних ложок
  • сіль, перець— За смаком
Різотто з печерицями та цибулею - фото крок 1 Обсмажити цибулю і гриби до м'якості.

Різотто з печерицями та цибулею - фото крок 2 Додати рис і смажити ще 3 хвилини.

Різотто з печерицями та цибулею - фото крок 3 Додайте вино і дайте йому випаруватися.

Різотто з печерицями та цибулею - фото крок 4 Додайте півчашки бульйону, розмішайте, коли він вбереться, додайте ще порцію бульйону. І так до повної готовності рису.

Різотто з печерицями та цибулею - фото крок 5 Додати тертий сир, спеції.

Подібні рецепти

Різотто бьянко з соусом песто

Салат з кальмарами і морквою

Різотто одне з найпопулярніших італійських страв. Оскільки у різотто кремова структура, воно вимагає достатньо уваги, терпіння і любові до процесу приготування. Набравшись досвіду в приготуванні опис приготування: В основі справжнього італійського різотто лежить рис арборіо або карнаролі. Одна...

Різотто з білими грибами

Різотто з білими грибами

Різотто з білими грибами - чудове блюдо, яка не осоромить найвишуканіший святковий стіл! Традиційна страва італійської кухні, яке в Італії вважається чи не делікатесом. опис приготування: Благородні білі гриби в поєднанні з елітним рисом сорти арборіо додадуть різотто неповторний тонкий смак і...

Різотто з болгарським перцем

Різотто з болгарським перцем

Рецепт приготування різотто з болгарським перцем, цибулею, часником, рисом арборио, білим вином, чебрецем, зеленою цибулею і сиром Пармезан. опис приготування: Це різотто добре подавати з яловичиною. курячого бульйону— 6 склянок оливкового масла— 1 Ст. ложка середнього червоного болгарського...

Різотто з брокколі

Різотто з брокколі

На основне блюдо дуже рекомендую вам спробувати приготувати різотто з брокколі в домашніх умовах з грибами. Виходить дуже ситно, апетитно і неймовірно смачно. опис приготування: Перед вами досить простий варіант, як приготувати різотто з брокколі. В даному випадку блюдо доповнено ще й грибами,...

Різотто «Camerano»

Різотто «Camerano»

Спробуйте приготувати смачне італійське різотто в домашніх умовах! Rizott & Quot; Kamerani" — готується з рису, червоної риби і вершків. Блюдо виходить дуже ніжним і ароматним! опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування різотто "; Камерані ";. У цьому різотто присутні чу...