Рецепт Різотто з печерицями та цибулею
Різотто з печерицями та цибулею — досить просте в приготуванні, бюджетне (якихось дорогих інгредієнтів не потрібно, по суті), але дуже смачне і незвичайне. Варто спробувати хоча б разок.
опис приготування:
Для різотто з печерицями та цибулею візьміть короткий зернистий рис, типу арборио. звичайно, можна і звичайнісінький довгозернистий взяти — але вийде трохи гірше. Бульйон в різотто додавайте поступово, щоб у вас не вийшла каша. Сир пармезан додає різотто відмінний смак. Різотто може бути як самостійною стравою, так і відмінним гарніром до птиці або риби. Успіхів і приємного апетиту!
- гриби— 250 грам
- Цибуля— 1 штука
- Мал— 1 Склянка
- Вино сухе біле— 0,5 склянки
- пармезан тертий— 12 чайних ложок
- сіль, перець— За смаком
Додати рис і смажити ще 3 хвилини.
Додайте вино і дайте йому випаруватися.
Додайте півчашки бульйону, розмішайте, коли він вбереться, додайте ще порцію бульйону. І так до повної готовності рису.
Додати тертий сир, спеції.
Подібні рецепти
Салат з кальмарами і морквою
Різотто одне з найпопулярніших італійських страв. Оскільки у різотто кремова структура, воно вимагає достатньо уваги, терпіння і любові до процесу приготування. Набравшись досвіду в приготуванні опис приготування: В основі справжнього італійського різотто лежить рис арборіо або карнаролі. Одна...
Різотто з білими грибами
Різотто з білими грибами - чудове блюдо, яка не осоромить найвишуканіший святковий стіл! Традиційна страва італійської кухні, яке в Італії вважається чи не делікатесом. опис приготування: Благородні білі гриби в поєднанні з елітним рисом сорти арборіо додадуть різотто неповторний тонкий смак і...
Різотто з болгарським перцем
Рецепт приготування різотто з болгарським перцем, цибулею, часником, рисом арборио, білим вином, чебрецем, зеленою цибулею і сиром Пармезан. опис приготування: Це різотто добре подавати з яловичиною. курячого бульйону— 6 склянок оливкового масла— 1 Ст. ложка середнього червоного болгарського...
Різотто з брокколі
На основне блюдо дуже рекомендую вам спробувати приготувати різотто з брокколі в домашніх умовах з грибами. Виходить дуже ситно, апетитно і неймовірно смачно. опис приготування: Перед вами досить простий варіант, як приготувати різотто з брокколі. В даному випадку блюдо доповнено ще й грибами,...
Різотто «Camerano»
Спробуйте приготувати смачне італійське різотто в домашніх умовах! Rizott & Quot; Kamerani" — готується з рису, червоної риби і вершків. Блюдо виходить дуже ніжним і ароматним! опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування різотто "; Камерані ";. У цьому різотто присутні чу...