Рецепт Різотто з овочами і м'ясом
Приготувати різотто з овочами і м'ясом не складе для вас особливих зусиль, а оскільки за своїм складом це блюдо відноситься до повсякденної кухні, ви можете робити таке різотто хоч кожен день.
опис приготування:
Якщо ви хоч трохи знайомі з італійською кухнею, то повинні знати, що способів і варіантів приготування цього чудового блюда досить багато і всі вони різні. А я хочу розповісти вам, як я роблю різотто з овочами і м'ясом в домашніх умовах, можливо і мій рецепт комусь стане в нагоді. Що мені найбільше подобається в цій страві, так це те, що робиться воно дійсно дуже просто і швидко, а виходить при цьому смачним і дуже навіть ситним. Такий простий рецепт різотто з овочами і м'ясом дозволяє мені без особливих зусиль приготувати поживний вечерю для всієї родини.
- рис бурий— 130 грам
- фарш м'ясний— 250 грам(або нарізане дрібно м'ясо)
- бульйон м'ясний— 600 мілілітрів
- морква— 2 штуки
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- помідор— 1 штука
- Перець болгарський— 1 штука(або по половині перцю різного кольору)
- паста томатна— 1 Чайна ложка
- приправа універсальна— 1 Чайна ложка
- барбарис сушений— 6 штук
- розмарин— 1 щіпка
- імбир мелений— 1 щіпка
- кмин— 1 щіпка
- Масло рослинне— За смаком(для смаження)
- сіль— За смаком
Болгарський перець очищаємо від насіння, промиваємо та нарізаємо його брусочками.
Після цього викладаємо на сковороду до цибулі і моркви м'ясний фарш, смажимо все разом, поки фарш не поміняє колір.
Помідори також промиваємо і ріжемо їх на невеликі шматочки.
Тепер викладаємо на сковороду нарізану перець.
Потім додаємо помідор, перемішуємо все і смажимо овочі з м'ясом приблизно 1-2 хвилини.
Після закінчення часу викладаємо на сковороду промитий в декількох водах рис.
Вливаємо на сковороду рівно половину м'ясного бульйону, перемішуємо все.
Далі додаємо томатну пасту, універсальну приправу, всі спеції і сіль за смаком. Ще раз перемішуємо всі, накриваємо сковорідку кришкою і тушкуємо блюдо, помішуючи його, доти, поки бульйон не википить. Після цього необхідно невеликими порціями вливати бульйон, поки рис не приготується повністю.
Готову страву за бажанням можна прикрасити тертим сиром і свіжою зеленню. Приємного всім апетиту!
Подібні рецепти
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ясом mya.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name AGAINST ('Реце...' at line 1
Тут я поділюся з вами рецептом і покажу, як приготувати салат з м'ясом і овочами. У рецепті використовується яловича вирізка, яка розрізається проти волокон, що дозволить їй стати м'якше. опис приготування: Якщо взяти телятину, то не доведеться так довго маринувати м'ясо. В принципі, і яловичи...
Різотто бьянко з соусом песто
Різотто одне з найпопулярніших італійських страв. Оскільки у різотто кремова структура, воно вимагає достатньо уваги, терпіння і любові до процесу приготування. Набравшись досвіду в приготуванні опис приготування: В основі справжнього італійського різотто лежить рис арборіо або карнаролі. Одна...
Різотто з білими грибами
Різотто з білими грибами - чудове блюдо, яка не осоромить найвишуканіший святковий стіл! Традиційна страва італійської кухні, яке в Італії вважається чи не делікатесом. опис приготування: Благородні білі гриби в поєднанні з елітним рисом сорти арборіо додадуть різотто неповторний тонкий смак і...
Різотто з болгарським перцем
Рецепт приготування різотто з болгарським перцем, цибулею, часником, рисом арборио, білим вином, чебрецем, зеленою цибулею і сиром Пармезан. опис приготування: Це різотто добре подавати з яловичиною. курячого бульйону— 6 склянок оливкового масла— 1 Ст. ложка середнього червоного болгарського...
Різотто з брокколі
На основне блюдо дуже рекомендую вам спробувати приготувати різотто з брокколі в домашніх умовах з грибами. Виходить дуже ситно, апетитно і неймовірно смачно. опис приготування: Перед вами досить простий варіант, як приготувати різотто з брокколі. В даному випадку блюдо доповнено ще й грибами,...