Рецепт Різотто з овочами і м'ясом

Рецепт Різотто з овочами і м'ясом
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Приготувати різотто з овочами і м'ясом не складе для вас особливих зусиль, а оскільки за своїм складом це блюдо відноситься до повсякденної кухні, ви можете робити таке різотто хоч кожен день.

опис приготування:

Якщо ви хоч трохи знайомі з італійською кухнею, то повинні знати, що способів і варіантів приготування цього чудового блюда досить багато і всі вони різні. А я хочу розповісти вам, як я роблю різотто з овочами і м'ясом в домашніх умовах, можливо і мій рецепт комусь стане в нагоді. Що мені найбільше подобається в цій страві, так це те, що робиться воно дійсно дуже просто і швидко, а виходить при цьому смачним і дуже навіть ситним. Такий простий рецепт різотто з овочами і м'ясом дозволяє мені без особливих зусиль приготувати поживний вечерю для всієї родини.

  • рис бурий— 130 грам
  • фарш м'ясний— 250 грам(або нарізане дрібно м'ясо)
  • бульйон м'ясний— 600 мілілітрів
  • морква— 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • помідор— 1 штука
  • Перець болгарський— 1 штука(або по половині перцю різного кольору)
  • паста томатна— 1 Чайна ложка
  • приправа універсальна— 1 Чайна ложка
  • барбарис сушений— 6 штук
  • розмарин— 1 щіпка
  • імбир мелений— 1 щіпка
  • кмин— 1 щіпка
  • Масло рослинне— За смаком(для смаження)
  • сіль— За смаком
Різотто з овочами і м'ясом - фото крок 1 Наливаємо в сковороду трохи рослинного масла і нагріваємо його, ріпчаста цибуля ріжемо на невеликі кубики, а морква трьом на крупній тертці. Викладаємо овочі в розігріте масло і обсмажуємо їх до м'якості.

Різотто з овочами і м'ясом - фото крок 2 Болгарський перець очищаємо від насіння, промиваємо та нарізаємо його брусочками.

Різотто з овочами і м'ясом - фото крок 3 Після цього викладаємо на сковороду до цибулі і моркви м'ясний фарш, смажимо все разом, поки фарш не поміняє колір.

Різотто з овочами і м'ясом - фото крок 4 Помідори також промиваємо і ріжемо їх на невеликі шматочки.

Різотто з овочами і м'ясом - фото крок 5 Тепер викладаємо на сковороду нарізану перець.

Різотто з овочами і м'ясом - фото крок 6 Потім додаємо помідор, перемішуємо все і смажимо овочі з м'ясом приблизно 1-2 хвилини.

Різотто з овочами і м'ясом - фото крок 7 Після закінчення часу викладаємо на сковороду промитий в декількох водах рис.

Різотто з овочами і м'ясом - фото крок 8 Вливаємо на сковороду рівно половину м'ясного бульйону, перемішуємо все.

Різотто з овочами і м'ясом - фото крок 9 Далі додаємо томатну пасту, універсальну приправу, всі спеції і сіль за смаком. Ще раз перемішуємо всі, накриваємо сковорідку кришкою і тушкуємо блюдо, помішуючи його, доти, поки бульйон не википить. Після цього необхідно невеликими порціями вливати бульйон, поки рис не приготується повністю.

Різотто з овочами і м'ясом - фото крок 10 Готову страву за бажанням можна прикрасити тертим сиром і свіжою зеленню. Приємного всім апетиту!

Подібні рецепти

Салат з м'ясом і овочами

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ясом mya.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name AGAINST ('Реце...' at line 1

Тут я поділюся з вами рецептом і покажу, як приготувати салат з м'ясом і овочами. У рецепті використовується яловича вирізка, яка розрізається проти волокон, що дозволить їй стати м'якше. опис приготування: Якщо взяти телятину, то не доведеться так довго маринувати м'ясо. В принципі, і яловичи...

Різотто бьянко з соусом песто

Різотто бьянко з соусом песто

Різотто одне з найпопулярніших італійських страв. Оскільки у різотто кремова структура, воно вимагає достатньо уваги, терпіння і любові до процесу приготування. Набравшись досвіду в приготуванні опис приготування: В основі справжнього італійського різотто лежить рис арборіо або карнаролі. Одна...

Різотто з білими грибами

Різотто з білими грибами

Різотто з білими грибами - чудове блюдо, яка не осоромить найвишуканіший святковий стіл! Традиційна страва італійської кухні, яке в Італії вважається чи не делікатесом. опис приготування: Благородні білі гриби в поєднанні з елітним рисом сорти арборіо додадуть різотто неповторний тонкий смак і...

Різотто з болгарським перцем

Різотто з болгарським перцем

Рецепт приготування різотто з болгарським перцем, цибулею, часником, рисом арборио, білим вином, чебрецем, зеленою цибулею і сиром Пармезан. опис приготування: Це різотто добре подавати з яловичиною. курячого бульйону— 6 склянок оливкового масла— 1 Ст. ложка середнього червоного болгарського...

Різотто з брокколі

Різотто з брокколі

На основне блюдо дуже рекомендую вам спробувати приготувати різотто з брокколі в домашніх умовах з грибами. Виходить дуже ситно, апетитно і неймовірно смачно. опис приготування: Перед вами досить простий варіант, як приготувати різотто з брокколі. В даному випадку блюдо доповнено ще й грибами,...