Рецепт Селера з фенхелем

Рецепт Селера з фенхелем
Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування закусочного страви з селери з фенхелем.

опис приготування:

Селера нарізається невеликими шматочками по 4 сантиметра в довжину. Фенхелю варто відрубати зелену його частина, а головку нарізати кільцями.

Візьміть глибоку каструлю, або ж сотейник з товстим дном, куди кладеться розігріватися масло і фенхель. Обсмажте його на невеликому вогні, періодично помішуючи, щоб не пригоріла. Додайте туди лимонний сік, лавровий лист, кріп і воду. Інгредієнти доводяться до кипіння, перчать і солятся.

Надішліть в каструлю селеру і всі овочі залийте водою таким чином, щоб вона повністю їх покривала. Притисніть всі інгредієнти тарілкою зверху і тушкуйте 10 хвилин. Охолодіть в маринаді і розкладіть порційно по прогрітим баночках, затока маринадом. Зберігайте в холоді.


  • селера— 2 штуки
  • фенхель— 1 штука
  • оливкова олія— 100 мілілітрів
  • лимонного соку— 2 штуки
  • кропу— 2 Ст. ложки
  • лаврове листя— 2 штуки
  • вода— 100 мілілітрів
  • перець чорний мелений і сіль— — За смаком
Селера нарізається невеликими шматочками по 4 сантиметра в довжину. Фенхелю варто відрубати зелену його частина, а головку нарізати кільцями.

Візьміть глибоку каструлю, або ж сотейник з товстим дном, куди кладеться розігріватися масло і фенхель. Обсмажте його на невеликому вогні, періодично помішуючи, щоб не пригоріла. Додайте туди лимонний сік, лавровий лист, кріп і воду. Інгредієнти доводяться до кипіння, перчать і солятся.

Надішліть в каструлю селеру і всі овочі залийте водою таким чином, щоб вона повністю їх покривала. Притисніть всі інгредієнти тарілкою зверху і тушкуйте 10 хвилин. Охолодіть в маринаді і розкладіть порційно по прогрітим баночках, затока маринадом. Зберігайте в холоді.


Подібні рецепти

Селера черешкова на зиму

Часниково-сирний бутерброд

Це чудовий спосіб зберігання черешкові селери на зиму. До речі, таким же чином ви можете заготовити не тільки селера, але і будь-яку іншу зелень: кріп, петрушку, зелена цибуля і т.д. опис приготування: Заготівля селери на зиму — процес дуже простий. Подрібнений селера в пластиковому контейнері...

Рибний суп з фенхелем

Рибний суп з фенхелем

Рибний суп з фенхелем — це щось середнє між російською юшкою і знаменитим французьким супом буйабес. Готується досить просто, проте виходить — просто смакота. опис приготування: Я давно мріяв приготувати буйабес в домашніх умовах, проте так і не наважився — все-таки його приготування досить ск...

Салат з фенхелем і апельсином

Салат з фенхелем і апельсином

Рецепт приготування простого салату з хрусткого ароматного фенхеля і апельсинів з приправою з винного оцту, маслинової олії і прянощів. опис приготування: У великій мисці збити разом оцет і масло, приправити сіллю і перцем. Використовуючи гострий ніж, відріжте обидва кінці кожного апельсина. З...

Салат з курки і помідорів

Салат з курки і помідорів

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...