Рецепт Рибний суп з грінками
Мій європейський друг варить абсолютно чудовий рибний суп з грінками. Його рецепт я трохи спростила і рекомендую вам спробувати приготувати цей смачний супчик.
опис приготування:
Рибний суп з грінками можна варити з будь-якою рибою, найкраще підійде філе будь-якої Жирненький риби. Мені подобається цей суп з тріскою. У суп ще додають сік молюсків, але у нас такий продукт зустріти важко, тому використовуйте рибні приправи на свій смак. суп смачний, обов'язково приготуйте! Успіхів і приємного апетиту!
- філе риби— 500 грам
- вершки 35% — 250 мілілітрів
- Картопля— 300 грам
- бекон— 100 грам
- Цибуля— 1 штука
- вино біле— 1/2 склянки
- спеції, сіль— За смаком
- кнопка— 1 штука(для грінок)
Цибулю дрібно порізати.
Бекон обсмажити на сковороді.
дістаньте бекон, а на цьому салі обсмажити цибулю.
Додайте до цибулі біле вино.
додайте картоплю, 1,5 склянки води, сіль, перець,спеції.
через 15 хвилин додайте рибу.
Додайте гарячі вершки і варіть ще 12-15 хвилин.
Додайте бекон і зелень.
Подайте суп з грінками. Смачного!
Подібні рецепти
Грудинка, варена в цибулинні
Варіантів приготування піци існує величезна безліч, але сьогодні я розповім, як приготувати піцу-соус з грінками. Це дуже ніжне і оригінальне блюдо, яке порадує вас своїм смаком! опис приготування: Дуже рідко можна зустріти рецепт приготування абсолютно нового варіанту піци, тому сьогодні я ро...
Рецепт супу з грінками
Більшість супів я волію їсти з грінками. Мені подобається поєднання рідкого бульйону з хрустким доповненням. І я завжди маю на увазі кілька перевірених варіантів, як даний. Читайте! опис приготування: Подивіться цей рецепт супу з грінками. Це полегшений сочевичний супчик, але без м'ясного буль...
Прозорий рибний суп
Прозорий рибний суп — це дуже простий і красивий рибний суп, який приготувати не складе ніяких труднощів. Особисто я дуже люблю його за зовнішній вигляд. Виглядає цей суп супер апетитно! опис приготування: Прозорий рибний суп готується дуже просто. Для початку нам потрібно приготувати смачний ...
Рибний суп з голови желтохвост і овочів
Želtohvost або (lakedra) відмінно підходить для приготування перших страв. Смак і запах у цієї риби ніжний. Овочі, спеції і прянощі доповнять готову страву і додадуть гармонійності смаку. опис приготування: Для приготування рибного супу можна використовувати не тільки Лакедра, але і іншу морсь...
Рибний суп класичний
У класичному варіанті приготування супу використовується два види риби: для варіння бульйону і для подачі супу. Віддавайте перевагу рибі без кісток і ретельно проціджують готовий бульйон! приступимо. опис приготування: Зараз я докладно розповім, як приготувати рибний суп класичний дуже смачним...