Рецепт Риба з устричним соусом

Рецепт Риба з устричним соусом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування смаженої рибного філе по-азійському з устричним соусом, імбиром грибами і зеленою цибулею.

опис приготування:

Дрібно нарізати гриби і зелена цибуля. Нарізати рибне філе на квадрати до 5 см завтовшки близько 1 см. Покласти рибу в миску і додати сіль, яєчний білок, рисове вино і 2 чайні ложки кукурудзяного крохмалю. Маринувати рибу протягом 15 хвилин.

змішати 1/3 склянки води, устричний соус і соєвий соус в мисці. В окремій мисці розчинити 1 чайну ложку крохмалю в 4 чайних ложках води.

Нагріти сковороду на середньому вогні. Додати 2 столові ложки олії. Коли олія нагріється, додати скибочки імбиру. Смажити до коричневого кольору протягом 2-3 хвилин, прибрати зі сковороди. Додати рубаний імбир, обсмажувати протягом 10 секунд, а потім додати рибу. Смажити рибу до готовності, поки вона не стане білою. Покласти рибу в друшляк або на паперові рушники.

нагріти 1 столову ложку масла в сковороді. Додати часник і зелену цибулю, обсмажувати протягом 10 секунд, потім додати гриби. Смажити гриби протягом 2 хвилин або поки вони не почнуть темніти. Додати 1/4 чайної ложки чорного перцю і перемішати.

Розмістити гриби по краях сковороди, додати в центр соус і довести до кипіння. Додати суміш кукурудзяного крохмалю і смажити, помішуючи, поки не загусне. Додати рибу. Смажити протягом хвилини. Приправити до смаку і відразу подавати.


  • філе риби— 450 грам
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • яєчний білок— 1 штука
  • рисового вина или винного уксуса— 1 Ст. ложка
  • кукурудзяного крохмалю— 3 чайних ложки
  • води— 1/3 склянки
  • устричного соусу— 4 1/2 чайних ложки
  • соєвого соусу— 1 Чайна ложка
  • растительного или арахисового масла— 3 Ст. ложки
  • імбиру— 2 скибочки
  • рубленого имбиря— 3/2 чайних ложки
  • Зелена цибуля— 1 штука
  • грибів— 100 грам
  • чорного перцю— 1/4 чайних ложки
Дрібно нарізати гриби і зелена цибуля. Нарізати рибне філе на квадрати до 5 см завтовшки близько 1 см. Покласти рибу в миску і додати сіль, яєчний білок, рисове вино і 2 чайні ложки кукурудзяного крохмалю. Маринувати рибу протягом 15 хвилин.

змішати 1/3 склянки води, устричний соус і соєвий соус в мисці. В окремій мисці розчинити 1 чайну ложку крохмалю в 4 чайних ложках води.

Нагріти сковороду на середньому вогні. Додати 2 столові ложки олії. Коли олія нагріється, додати скибочки імбиру. Смажити до коричневого кольору протягом 2-3 хвилин, прибрати зі сковороди. Додати рубаний імбир, обсмажувати протягом 10 секунд, а потім додати рибу. Смажити рибу до готовності, поки вона не стане білою. Покласти рибу в друшляк або на паперові рушники.

нагріти 1 столову ложку масла в сковороді. Додати часник і зелену цибулю, обсмажувати протягом 10 секунд, потім додати гриби. Смажити гриби протягом 2 хвилин або поки вони не почнуть темніти. Додати 1/4 чайної ложки чорного перцю і перемішати.

Розмістити гриби по краях сковороди, додати в центр соус і довести до кипіння. Додати суміш кукурудзяного крохмалю і смажити, помішуючи, поки не загусне. Додати рибу. Смажити протягом хвилини. Приправити до смаку і відразу подавати.


Подібні рецепти

Риба під часниковим соусом

Йогурт в мультиварці без баночок

Я дуже люблю страви на грилі. Коли немає можливості готувати на природі, я використовую сковороду гриль. Виходить водночас і смачно, і корисно. розповім, як приготувати рибу під часниковим соусом. опис приготування: Готуйте частіше страви на грилі. Це набагато корисніше і дієтично, ніж якщо пр...

Риба під вершковим соусом

Риба під вершковим соусом

В якості основної страви пропоную взяти на озброєння цей апетитний, дуже оригінальний і досить нескладний варіант, як приготувати рибу під вершковим соусом з авокадо. опис приготування: Коли немає часу або бажання довго стояти біля плити, рецепт приготування риби під вершковим соусом, на який ...

Риба під сметанним соусом в духовці

Риба під сметанним соусом в духовці

Блюдо за рецептом, як приготувати рибу під сметанним соусом в духовці, виходить дієтичним, низькокалорійним і вітамінним. Готую його до вечері або на обід. Можна брати будь-яку за смаком рибку. опис приготування: Декілька разів на тиждень готую рибу, намагаюся робити її по-різному, щоб урізном...

Риба під соусом «бешамель» в духовці

Риба під соусом «бешамель» в духовці

Дуже люблю такі рецепти як цей. Коли витрачається мінімум зусиль, а виходить неймовірно смачну вечерю! Із задоволенням покажу вам як приготувати ніжну рибу під соусом "; Бешамель" в духовці! опис приготування: Для цього рецепта знадобиться будь-яка риба без кісток, я зупинила свій вибір на мин...

Риба під грибним соусом

Риба під грибним соусом

Продовжую свої кулінарні експерименти з рибними стравами, на цей раз поділюся варіантом, як приготувати рибу під грибним соусом. Смачно з таким соусом буде подати як білу, так і червону рибку. опис приготування: Риба під грибним соусом - це відмінне частування до вечері. Таким чином можна приг...