Рецепт Риба з устричним соусом
Рецепт приготування смаженої рибного філе по-азійському з устричним соусом, імбиром грибами і зеленою цибулею.
опис приготування:
Дрібно нарізати гриби і зелена цибуля. Нарізати рибне філе на квадрати до 5 см завтовшки близько 1 см. Покласти рибу в миску і додати сіль, яєчний білок, рисове вино і 2 чайні ложки кукурудзяного крохмалю. Маринувати рибу протягом 15 хвилин.
змішати 1/3 склянки води, устричний соус і соєвий соус в мисці. В окремій мисці розчинити 1 чайну ложку крохмалю в 4 чайних ложках води.
Нагріти сковороду на середньому вогні. Додати 2 столові ложки олії. Коли олія нагріється, додати скибочки імбиру. Смажити до коричневого кольору протягом 2-3 хвилин, прибрати зі сковороди. Додати рубаний імбир, обсмажувати протягом 10 секунд, а потім додати рибу. Смажити рибу до готовності, поки вона не стане білою. Покласти рибу в друшляк або на паперові рушники.
нагріти 1 столову ложку масла в сковороді. Додати часник і зелену цибулю, обсмажувати протягом 10 секунд, потім додати гриби. Смажити гриби протягом 2 хвилин або поки вони не почнуть темніти. Додати 1/4 чайної ложки чорного перцю і перемішати.
Розмістити гриби по краях сковороди, додати в центр соус і довести до кипіння. Додати суміш кукурудзяного крохмалю і смажити, помішуючи, поки не загусне. Додати рибу. Смажити протягом хвилини. Приправити до смаку і відразу подавати.
- філе риби— 450 грам
- солі— 1/2 чайних ложки
- яєчний білок— 1 штука
- рисового вина или винного уксуса— 1 Ст. ложка
- кукурудзяного крохмалю— 3 чайних ложки
- води— 1/3 склянки
- устричного соусу— 4 1/2 чайних ложки
- соєвого соусу— 1 Чайна ложка
- растительного или арахисового масла— 3 Ст. ложки
- імбиру— 2 скибочки
- рубленого имбиря— 3/2 чайних ложки
- Зелена цибуля— 1 штука
- грибів— 100 грам
- чорного перцю— 1/4 чайних ложки
змішати 1/3 склянки води, устричний соус і соєвий соус в мисці. В окремій мисці розчинити 1 чайну ложку крохмалю в 4 чайних ложках води.
Нагріти сковороду на середньому вогні. Додати 2 столові ложки олії. Коли олія нагріється, додати скибочки імбиру. Смажити до коричневого кольору протягом 2-3 хвилин, прибрати зі сковороди. Додати рубаний імбир, обсмажувати протягом 10 секунд, а потім додати рибу. Смажити рибу до готовності, поки вона не стане білою. Покласти рибу в друшляк або на паперові рушники.
нагріти 1 столову ложку масла в сковороді. Додати часник і зелену цибулю, обсмажувати протягом 10 секунд, потім додати гриби. Смажити гриби протягом 2 хвилин або поки вони не почнуть темніти. Додати 1/4 чайної ложки чорного перцю і перемішати.
Розмістити гриби по краях сковороди, додати в центр соус і довести до кипіння. Додати суміш кукурудзяного крохмалю і смажити, помішуючи, поки не загусне. Додати рибу. Смажити протягом хвилини. Приправити до смаку і відразу подавати.
Подібні рецепти
Йогурт в мультиварці без баночок
Я дуже люблю страви на грилі. Коли немає можливості готувати на природі, я використовую сковороду гриль. Виходить водночас і смачно, і корисно. розповім, як приготувати рибу під часниковим соусом. опис приготування: Готуйте частіше страви на грилі. Це набагато корисніше і дієтично, ніж якщо пр...
Риба під вершковим соусом
В якості основної страви пропоную взяти на озброєння цей апетитний, дуже оригінальний і досить нескладний варіант, як приготувати рибу під вершковим соусом з авокадо. опис приготування: Коли немає часу або бажання довго стояти біля плити, рецепт приготування риби під вершковим соусом, на який ...
Риба під сметанним соусом в духовці
Блюдо за рецептом, як приготувати рибу під сметанним соусом в духовці, виходить дієтичним, низькокалорійним і вітамінним. Готую його до вечері або на обід. Можна брати будь-яку за смаком рибку. опис приготування: Декілька разів на тиждень готую рибу, намагаюся робити її по-різному, щоб урізном...
Риба під соусом «бешамель» в духовці
Дуже люблю такі рецепти як цей. Коли витрачається мінімум зусиль, а виходить неймовірно смачну вечерю! Із задоволенням покажу вам як приготувати ніжну рибу під соусом "; Бешамель" в духовці! опис приготування: Для цього рецепта знадобиться будь-яка риба без кісток, я зупинила свій вибір на мин...
Риба під грибним соусом
Продовжую свої кулінарні експерименти з рибними стравами, на цей раз поділюся варіантом, як приготувати рибу під грибним соусом. Смачно з таким соусом буде подати як білу, так і червону рибку. опис приготування: Риба під грибним соусом - це відмінне частування до вечері. Таким чином можна приг...