Рецепт Риба з лимоном по-грецьки

Рецепт Риба з лимоном по-грецьки
Кількість порцій: 2 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування рибної страви з лимоном і часником.

опис приготування:

Цибуля ріжеться кільцями і обсмажується на оливковій олії з часником, який був пропущений через прес, либо перемолот. філе солиться, перчить, після чого половина кладеться в форму, змащену маслом, а зверху на нього покладете смажені раніше часник з цибулею, а також скибочки помідора і лимона. Накрийте інгредієнти другою половиною рибного філе, на який лягає вершкове масло.

Блюдо запікається при 200 З до повної готовності. Гарнірувати готову рибу можна відвареним рисом з огірками, або з баклажанами, а також кропом, який був пожеж на маслі. Подавати слід гарячим.


  • камбала или морской окунь— 280 грам
  • цибуля— 2 штуки
  • часник— 2 зубчики
  • помідори— 1 штука
  • лимон— 1 штука
  • вершкове масло— 2 Ст. ложки
  • масло оливкове— 3 Ст. ложки
  • перець чорний мелений, сіль— — За смаком
Цибуля ріжеться кільцями і обсмажується на оливковій олії з часником, який був пропущений через прес, либо перемолот. філе солиться, перчить, після чого половина кладеться в форму, змащену маслом, а зверху на нього покладете смажені раніше часник з цибулею, а також скибочки помідора і лимона. Накрийте інгредієнти другою половиною рибного філе, на який лягає вершкове масло.

Блюдо запікається при 200 З до повної готовності. Гарнірувати готову рибу можна відвареним рисом з огірками, або з баклажанами, а також кропом, який був пожеж на маслі. Подавати слід гарячим.


Подібні рецепти

Риба з лимоном і мигдалем

Бажання по домашньому

Швидкий рецепт приготування білої риби з лимонною цедрою, лимонним соком, мигдалем і петрушкою. Блюдо підійде до святкової вечері для двох щасливих людей. опис приготування: 1. змішати борошно, сіль і перець в неглибокій мисці. Обваляти рибне філе в борошняної суміші, щоб вона покривала рибу з...

Піца з прошутто і лимоном

Піца з прошутто і лимоном

брат, скільки в цьому слові - "; піца "; ... Гамма смаків, історій, різновидів і емоцій. Пора поповнити колекцію новим рецептом! Забудьте про старі канони, спробуйте щось незвичайне і дуже яскраве! опис приготування: Для обраної начинки можете підібрати будь-яке готове тісто, але краще підійде...

Рікотта з лимоном та базиліком

Рікотта з лимоном та базиліком

Влаштуйте у себе вдома день високої італійської кухні — приготуйте рикотту з базиліком. Домашня рикотта з базиліком універсальна — її можна намазувати на хліб, додавати в страви або є просто так. опис приготування: Рікотта з базиліком — це той випадок, коли ми своїми руками з простих підручних...

Різотто з шафраном і лимоном

Різотто з шафраном і лимоном

Популярна страва в італійських ресторанах. Нескладний рецепт для приготування в домашніх умовах. опис приготування: Популярна страва в італійських ресторанах. Нескладний рецепт для приготування в домашніх умовах. Arborio— 1 Склянка вода— 2 склянки м'ясо омара— 2 чайних ложки шафран— 2 штуки ...

Рибні котлети з лимоном

Рибні котлети з лимоном

Рецепт приготування рибних котлет з філе тілапії з лимонним соком і петрушкою. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Змастити два листа для випічки 1/2 столової ложки масла. Викласти філе тілапії на листи, приправити сіллю і перцем. Випікати до готовності, від 10 до 15 хвилин....