Рецепт Різотто з шафраном і лимоном
Популярна страва в італійських ресторанах. Нескладний рецепт для приготування в домашніх умовах.
опис приготування:
Популярна страва в італійських ресторанах. Нескладний рецепт для приготування в домашніх умовах.
- Arborio— 1 Склянка
- вода— 2 склянки
- м'ясо омара— 2 чайних ложки
- шафран— 2 штуки
- червоний перець— 1 штука
- цибулина— 1 штука
- часник— 2 штуки
- сир пармезан— 1 Склянка
- базилік— 1 Склянка
- лимон— 1 штука
підсмажимо перець, часник і цибулю-шалот в сковороді з оливковою олією. Додаємо рис і заважаємо протягом 3 хвилин.
Залийте третину розчину з шафраном, коли рис вбере всю воду залийте залишився.
Посипаємо пармезаном і базиліком.
Омари та кедрові горіхи: складові:
хвіст омара, 1/4 склянки сушених зморшків, 1 чашка бази омара, 3/4 фунта масла, столова ложка води.
Залити в каструлю літр води на столову ложку оцту. Покрийте водою хвіст омара. варіть близько 5-6 хвилин. Злийте воду і тепер ви можете з легкістю очистити омара від панцира.
Залийте в каструлю столову ложку води і кілька столових ложок вершкового масла. Довести до кипіння і додати масло, що залишилося. Додаємо хвіст лобстера і сморчки. Варимо протягом 12 хвилин. Після чого зливаємо воду.
равіолі: складові:
шкірка від 3 лимонів, сік половинки лимона, 1/2 чашки борошна, 1 ç.l. порошку для випічки, 1/4 чайної ложки морської солі, 1 яйце, 4 ст. L. чорної ікри, 1 шалот (дрібно нарізаний), петрушка (дрібно нарізана).
Змішуємо цедру лимона, сіль, борошно і порошок для випічки разом. Збиваємо лимонний сік з яйцем. Половину яйця додати в тісто і зробити з нього кульку. Нехай тісто постоїть приблизно 10 хвилин. Далі місите його близько 4 хвилин.
Розділіть тісто на дві і тонко розкачати кожен шматочок.
Змішайте ікру з цибулею-шалот і петрушкою.
Розділіть один лист тіста на чотири частини і покладіть в центр кожного по чайній ложці наповнювача з ікри і цибулі. Запечатайте равіолі такими ж коржиками з тіста. Закидаємо в киплячу воду і відварюємо пельмені близько 5 хвилин.
інгредієнти соусу:
1 чашка білого винного оцту, 2 стебла естрагону, перець, 1 лимон, 1 Цибуля, 1 чашка бази омара.
Доведіть винний оцет, естрада, Luk-salotų, половинку лимона і перцю до кипіння. Варіть кілька хвилин.
Красиво укладаємо блюдо на тарілці і подаємо до столу.
Подібні рецепти
Капуста в духовці з картоплею
Різотто одне з найпопулярніших італійських страв. Оскільки у різотто кремова структура, воно вимагає достатньо уваги, терпіння і любові до процесу приготування. Набравшись досвіду в приготуванні опис приготування: В основі справжнього італійського різотто лежить рис арборіо або карнаролі. Одна...
Різотто з білими грибами
Різотто з білими грибами - чудове блюдо, яка не осоромить найвишуканіший святковий стіл! Традиційна страва італійської кухні, яке в Італії вважається чи не делікатесом. опис приготування: Благородні білі гриби в поєднанні з елітним рисом сорти арборіо додадуть різотто неповторний тонкий смак і...
Різотто з болгарським перцем
Рецепт приготування різотто з болгарським перцем, цибулею, часником, рисом арборио, білим вином, чебрецем, зеленою цибулею і сиром Пармезан. опис приготування: Це різотто добре подавати з яловичиною. курячого бульйону— 6 склянок оливкового масла— 1 Ст. ложка середнього червоного болгарського...
Різотто з брокколі
На основне блюдо дуже рекомендую вам спробувати приготувати різотто з брокколі в домашніх умовах з грибами. Виходить дуже ситно, апетитно і неймовірно смачно. опис приготування: Перед вами досить простий варіант, як приготувати різотто з брокколі. В даному випадку блюдо доповнено ще й грибами,...
Різотто «Camerano»
Спробуйте приготувати смачне італійське різотто в домашніх умовах! Rizott & Quot; Kamerani" — готується з рису, червоної риби і вершків. Блюдо виходить дуже ніжним і ароматним! опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування різотто "; Камерані ";. У цьому різотто присутні чу...