Рецепт Риба з лимоном і мигдалем
Швидкий рецепт приготування білої риби з лимонною цедрою, лимонним соком, мигдалем і петрушкою. Блюдо підійде до святкової вечері для двох щасливих людей.
опис приготування:
1. змішати борошно, сіль і перець в неглибокій мисці. Обваляти рибне філе в борошняної суміші, щоб вона покривала рибу з усіх боків. Струсити надлишки борошна.
2. Розтопити вершкове масло з оливковою олією в сковороді на середньому вогні. Коли масло почне пінитися, додати філе. Смажити до золотисто-коричневого кольору, від 2 до 3 хвилин з кожного боку. Викласти філе в блюдо.
3. Додати мигдаль, зелень петрушки, цедру лимона і 2 столові ложки лимонного соку в сковороду. Вилити на філе і подавати з часточками лимона.
- борошна— 1/2 склянки
- солі— 1 Чайна ложка
- свежемолотого перцю— 1/2 чайних ложки
- філе білої риби— 2 штуки
- вершкового масла— 2 Ст. ложки
- оливкового масла— 2 Ст. ложки
- мигдалю— 2 Ст. ложки
- петрушки— 1 1/2 Ст. ложки
- лимон— 1 штука(сок и мелко нарезанная цедра)
2. Розтопити вершкове масло з оливковою олією в сковороді на середньому вогні. Коли масло почне пінитися, додати філе. Смажити до золотисто-коричневого кольору, від 2 до 3 хвилин з кожного боку. Викласти філе в блюдо.
3. Додати мигдаль, зелень петрушки, цедру лимона і 2 столові ложки лимонного соку в сковороду. Вилити на філе і подавати з часточками лимона.
Подібні рецепти
Золота рибка
Рецепт приготування рибної страви з лимоном і часником. опис приготування: Цибуля ріжеться кільцями і обсмажується на оливковій олії з часником, який був пропущений через прес, либо перемолот. філе солиться, перчить, після чого половина кладеться в форму, змащену маслом, а зверху на нього покл...
Пряне шоколадне печиво з мигдалем
Рецепт приготування печива з какао, шоколадом, мигдальними горіхами, запашним перцем і гвоздикою. опис приготування: Ви можете зробити печиво більш ароматним, подвоївши кількість спецій. какао— 3 Ст. ложки розпушувача— 1/2 чайних ложки меленого запашного перцю і гвоздики— 1/8 чайних ложки со...
Пиріг з інжиром і мигдалем
Рецепт приготування солодкого пирога з інжиром і мускатним горіхом. опис приготування: 1. Борошно насипається в глибокий посуд і перемішується з мускатним горіхом, після чого вливається молоко до отримання рідкого тіста однорідної маси. 2. У маленькій же посудині збийте яйце, трохи посоливши. ...
Пиріг з вишнею та мигдалем
Заморожені вишні стають дуже соковитими в цьому ніжному пирозі. заморожені ягоди — відмінний спосіб насолодитися літніми ягодами восени. Спробуйте також приготувати цей пиріг з чорницею, ожиною, малиною або їх комбінацією. опис приготування: Розігріти духовку до 180 градусів. Змастити маслом ...
Тістечка пісочні «Кільця з мигдалем»
Рецепт приготування пісочного тістечок з мигдалем. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 10 тістечок вагою 70 г. приготування: Змішати в мисці масло, цукор і яйця дерев'яною лопаткою до отримання однорідної маси. Всипати борошно і руками замісити тісто. Розкачати тісто в пласт товщино...