Рецепт Рибні котлети з лимоном

Рецепт Рибні котлети з лимоном
Кількість порцій: 8 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування рибних котлет з філе тілапії з лимонним соком і петрушкою.


опис приготування:

Розігріти духовку до 200 градусів. Змастити два листа для випічки 1/2 столової ложки масла. Викласти філе тілапії на листи, приправити сіллю і перцем. Випікати до готовності, від 10 до 15 хвилин. Дати повністю охолонути, висушити паперовим рушником. використовуючи вилку, подрібнити рибу на дрібні шматочки.

У великій мисці змішати яйця, майонез, петрушку, лимонний сік і хрін. Додати до риби разом з 1/2 чашки крекерів, приправити сіллю і перцем. викласти залишилася 1 чашку крекерів на блюдо. Сформувати з маси 16 котлет, використовуючи для кожної близько 1/4 чашки суміші. Акуратно обваляти в крекерной крихтах.

У великій сковороді на середньому вогні нагріти 1 столову ложку масла. викласти 8 котлет в сковороду, смажити до золотисто-коричневого кольору, від 4 до 6 хвилин з кожного боку. Повторити з маслом, що залишилося і котлетами. Подавати з соусом тартар, якщо це необхідно.


  • оливкового масла— 3 Ст. ложки
  • тилапии філе— 900 грам
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • великих яйця— 2 штуки
  • легкого майонезу— 1/2 склянки
  • свіжої петрушки— 1/4 склянки
  • лимонного соку— 1/4 склянки
  • хрону— 3 Ст. ложки
Розігріти духовку до 200 градусів. Змастити два листа для випічки 1/2 столової ложки масла. Викласти філе тілапії на листи, приправити сіллю і перцем. Випікати до готовності, від 10 до 15 хвилин. Дати повністю охолонути, висушити паперовим рушником. використовуючи вилку, подрібнити рибу на дрібні шматочки.

У великій мисці змішати яйця, майонез, петрушку, лимонний сік і хрін. Додати до риби разом з 1/2 чашки крекерів, приправити сіллю і перцем. викласти залишилася 1 чашку крекерів на блюдо. Сформувати з маси 16 котлет, використовуючи для кожної близько 1/4 чашки суміші. Акуратно обваляти в крекерной крихтах.

У великій сковороді на середньому вогні нагріти 1 столову ложку масла. викласти 8 котлет в сковороду, смажити до золотисто-коричневого кольору, від 4 до 6 хвилин з кожного боку. Повторити з маслом, що залишилося і котлетами. Подавати з соусом тартар, якщо це необхідно.


Подібні рецепти

Пісні рибні котлети

Пиріг з листкового тіста з бринзою

Пісні рибні котлети — одне з найпопулярніших пісних гарячих страв на нашому сімейному столі. Прості в приготуванні і бюджетні, ці ніжні пісні рибні котлети подобаються і дорослим, і дітям. опис приготування: знаю, що існує безліч способів приготування цієї страви — багато в котлети додають циб...

Рибні котлети дітям

Рибні котлети дітям

Малюки бувають дуже вибагливі в їжі, тому мамам доводиться винаходити не тільки корисні, але і оригінальні страви. Знайома ситуація? Тоді запам'ятовуйте цей простий рецепт котлеток. опис приготування: риба — важливий продукт, який повинен бути в раціоні і дорослих, і малюків. Щоб уникнути попа...

Рибні котлети для дітей

Рибні котлети для дітей

Рибні котлетки дуже смачні, а ще й корисні, але дітки часто не хочуть їх їсти. Але якщо докласти до страви трохи фантазії і заховати в котлетах сюрприз, не один малюк не відмовиться від них. опис приготування: Я думаю, практично кожна мама стикалася з ситуацією, коли дитина відмовляється їсти ...

Рибні котлети з консерви

Рибні котлети з консерви

Відмінний рецепт рибних котлет з консерви для тих, у кого не вистачає часу подовгу стояти біля плити. Котлети з консерви — це палочка-виручалочка, коли треба швидко і смачно нагодувати сім'ю. опис приготування: Цей чудовий рецепт приготування рибних котлет з консерви — справжнє диво, і особист...

Рибні котлети для діабетиків

Рибні котлети для діабетиків

Смачні рибні котлети для діабетичного меню. Подавати можна самостійно або з будь-яким гарніром. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Приготувати рибні котлети для діабетиків можна в духовці, на пару або використовуючи мікрохвильову піч. Фарш бажано зробити самим, адже в магазинну проду...