Рецепт Риба в паніровці з соусом

Рецепт Риба в паніровці з соусом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування рибних паличок з філе тілапії в панірувальних сухарях з соусом з майонезу, гірчиці, хрону і петрушки.

опис приготування:

Розігріти духовку до 230 градусів. Вистелити деко алюмінієвою фольгою, відкласти в сторону.

Розбити яйце в широку неглибоку миску, приправити сіллю і перцем. В іншій мисці змішати панірувальні сухарі, приправу і оливкове масло. Вмочити філе тілапії в яйце, струшуючи надлишки, а потім обваляти в сухарях. Викласти на підготовлений лист. Випікати до злегка коричневого кольору, від 12 до 15 хвилин.

Тим часом в невеликій мисці змішати разом майонез, зелень петрушки, гірчицю, лимонного соку і хрін, приправити сіллю і перцем. Подавати рибні палички з соусом і шматочками лимона.


  • велике яйце— 1 штука
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • приправы Олд Бэй— 1 Ст. ложка
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • тилапии філе— 650 грам
  • легкого майонезу— 1/2 склянки
  • свіжої петрушки— 1/4 склянки
  • гірчиці— 1 Ст. ложка
  • лимонного соку— 1 Ст. ложка
  • білого хрону— 2 чайних ложки
Розігріти духовку до 230 градусів. Вистелити деко алюмінієвою фольгою, відкласти в сторону.

Розбити яйце в широку неглибоку миску, приправити сіллю і перцем. В іншій мисці змішати панірувальні сухарі, приправу і оливкове масло. Вмочити філе тілапії в яйце, струшуючи надлишки, а потім обваляти в сухарях. Викласти на підготовлений лист. Випікати до злегка коричневого кольору, від 12 до 15 хвилин.

Тим часом в невеликій мисці змішати разом майонез, зелень петрушки, гірчицю, лимонного соку і хрін, приправити сіллю і перцем. Подавати рибні палички з соусом і шматочками лимона.


Подібні рецепти

Сьомга в лимонної паніровці

Риба запечена під соусом «бешамель»

смачна ніжна, соковита, арматного рибка. кількість порцій: 1 лимон— 1 штука чорний перець— 0.5 чайних ложки каррі— 1 Чайна ложка сьомга— 200 грам білок яєчний— 1 штука Стейк сьомги полити лимонним соком. Прошу зупинити свою увагу на тому, що жирна рибка набагато корисніше пісної. Адже в ри...

Рибні котлети в паніровці

Рибні котлети в паніровці

Смачний рецепт приготування рибних котлет в панірувальних сухарях. Подавати такі котлети можна як самостійно з соусами, так і з будь-яким гарніром. опис приготування: Приготувати рибні котлети в паніровці можна до сімейної вечері або до будь-якого святкового столу. Рибу можна взяти будь-яку аб...

Сайди в паніровці

Сайди в паніровці

Елдрідж-стріт — риба із сімейства тріскових, яка мешкає в Балтійському і Північному морях, а також в Атлантичному океані. Вона дуже смачна! Тому пропоную Вашій увазі рецепт-класику. опис приготування: Тепер я вам готова розповісти, як приготувати сайду в паніровці. Краще купуйте відразу філе, ...

Риба відварна з соусом польським

Риба відварна з соусом польським

Легке в приготуванні, корисне і смачне блюдо. Ніжна рибка добре поєднується з трохи кислуватим і ніжним соусом. опис приготування: Смачне і легке, незважаючи на наявність вершкового масла, страва. Його можна приготувати і в звичайний день, і на святковий стіл. Приготувати рибу відварну з соусо...

Риба під часниковим соусом

Риба під часниковим соусом

Я дуже люблю страви на грилі. Коли немає можливості готувати на природі, я використовую сковороду гриль. Виходить водночас і смачно, і корисно. розповім, як приготувати рибу під часниковим соусом. опис приготування: Готуйте частіше страви на грилі. Це набагато корисніше і дієтично, ніж якщо пр...