Рецепт Риба відварна з соусом польським
Легке в приготуванні, корисне і смачне блюдо. Ніжна рибка добре поєднується з трохи кислуватим і ніжним соусом.
опис приготування:
Смачне і легке, незважаючи на наявність вершкового масла, страва. Його можна приготувати і в звичайний день, і на святковий стіл. Приготувати рибу відварну з соусом польським в домашніх умовах дуже легко. Для цієї страви підійде будь-яка риба, вона буде чудово поєднуватися з легким і трохи кислуватим соусом. розповідаю, як приготувати рибу відварну з соусом польським.
- рибне філе— 500 грам
- Вершкове масло— 75 грам
- яйце— 2 штуки
- Лимонний сік— 1,5-2 чайних ложки
- зелень кропу, петрушки— 20 грам
Тепер приступимо до варінні риби. Можна просто зварити в каструлі в воді, а рибний бульйон використовувати для юшки. А можна зробити так, щоб усі корисні речовини залишилися в рибі. Для цього зваримо рибу в невеликій кількості води в сковороді. Наливаємо в сковороду півсклянки води, трохи солимо і викладаємо в неї рибне філе.
Варимо рибу хвилин 15 на середньому вогні. Можна в середині процесу перевернути. Слідкуйте уважно за рибою і не пропустіть той момент, коли вся вода випарується.
Яйця зварити круто, охолодити і очистити від шкаралупи. Натерти на терці.
Розтопити вершкове масло.
Додати до маслу яйця.
зелень дрібно нарізати і додати до масла і яєць. Влити лимонний сік і добре перемішати. Польський соус готовий.
Викладаємо на тарілку рибу, а на неї — польський соус і подаємо до столу.
Подібні рецепти
Кабачки по-драгунски
Я дуже люблю страви на грилі. Коли немає можливості готувати на природі, я використовую сковороду гриль. Виходить водночас і смачно, і корисно. розповім, як приготувати рибу під часниковим соусом. опис приготування: Готуйте частіше страви на грилі. Це набагато корисніше і дієтично, ніж якщо пр...
Риба під вершковим соусом
В якості основної страви пропоную взяти на озброєння цей апетитний, дуже оригінальний і досить нескладний варіант, як приготувати рибу під вершковим соусом з авокадо. опис приготування: Коли немає часу або бажання довго стояти біля плити, рецепт приготування риби під вершковим соусом, на який ...
Риба під сметанним соусом в духовці
Блюдо за рецептом, як приготувати рибу під сметанним соусом в духовці, виходить дієтичним, низькокалорійним і вітамінним. Готую його до вечері або на обід. Можна брати будь-яку за смаком рибку. опис приготування: Декілька разів на тиждень готую рибу, намагаюся робити її по-різному, щоб урізном...
Риба під соусом «бешамель» в духовці
Дуже люблю такі рецепти як цей. Коли витрачається мінімум зусиль, а виходить неймовірно смачну вечерю! Із задоволенням покажу вам як приготувати ніжну рибу під соусом "; Бешамель" в духовці! опис приготування: Для цього рецепта знадобиться будь-яка риба без кісток, я зупинила свій вибір на мин...
Риба під грибним соусом
Продовжую свої кулінарні експерименти з рибними стравами, на цей раз поділюся варіантом, як приготувати рибу під грибним соусом. Смачно з таким соусом буде подати як білу, так і червону рибку. опис приготування: Риба під грибним соусом - це відмінне частування до вечері. Таким чином можна приг...