Рецепт м'ятного крему

Рецепт м'ятного крему
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Давно мріяли дізнатися рецепт м'ятного крему? Тоді обов'язково прочитайте цей рецепт - білий крем з м'ятним ароматом, який можна використовувати в якості прошарку або прикраси торта і десертів.

опис приготування:

Даний рецепт гарний тим, що цей крем можна використовувати в якості прикраси для торта або в якості прошарку (в залежності від того, будете ви збивати крем чи ні). Не має значення, яку м'яту ви візьмете - свіжу або сушену - вона однаково добре віддасть аромат і смак. Найкраще взяти білий шоколад, він дасть насичений молочний аромат, а крем не вийде з кислинкою, яку може дати какао.

  • Білий шоколад— 300 грам
  • вершки 33%  — 300 мілілітрів
  • м'ята— 1 пучок
Рецепт м'ятного крему - фото крок 1 1. Вершки відправте у жароміцних ємність, змішайте з м'ятою і поставте на вогонь. постійно помішуючи, прогрійте вершки до гарячого стану (не кип'ятіть).

Рецепт м'ятного крему - фото крок 2 2. Зніміть вершки з м'ятою з вогню, накрийте кришкою і залиште до повного охолодження. Процідіть вершки через дрібне сито. Знову підігрійте вершки, додайте до них шоколад і перемішайте до однорідності.

Рецепт м'ятного крему - фото крок 3 3. ганаш готовий, відправте його в холодильник. Якщо хочете приготувати більш густий крем, відправте його в холодильник на 3 годину, після чого збийте міксером. Смачного!

Подібні рецепти

Рецепт соусу до салату «Цезар» (простий рецепт)

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ятного крему mya.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name AGA...' at line 1

Багато обожнюють салат "; Цезар ";, проте мало хто знає, як приготувати справжній соус для цього салату. Сьогодні я розповім оригінальний рецепт приготування цього соусу. приступаємо! опис приготування: Такий соус чудово підкреслить смак всіх інгредієнтів, які входять до складу салату "; Цезар...

Простий рецепт крем-брюле

Простий рецепт крем-брюле

Покроковий рецепт приготування популярного ресторанного десерту. кількість порцій: 6 ванільний екстракт— 1 Ст. ложка яєчний жовток— 10 штук цукор— 3/4 склянки великий цукор— 6 Ст. ложок Залити вершки в каструлю і додати ванільний екстракт. Нагрійте суміш на слабкому вогні. Покл...

Рецепт баклажановой икры

Рецепт баклажановой икры

Идеальный рецепт баклажановой икры, по которому она получается даже у начинающей хозяйки. Такую баклажановую икру можно есть сразу, а можна заготовити на зиму. опис приготування: По этому рецепту можно готовить баклажанную икру на зиму, только тогда добавляется уксус и икра стерилизуется. В да...

Рецепт млинців з печінки

Рецепт млинців з печінки

Як відомо, печінку — дуже корисний продукт, але, на жаль, не все любят ее. Приготовленные блины из печенки даже дети едят с удовольствием. Это блюдо понравится всей вашей семье. Спробуйте! опис приготування: Всі знають, что блины из печенки — это хлопотливое и капризное блюдо. Сегодня предлага...

Пиріжки з яйцем і зеленою цибулею (простий рецепт)

Пиріжки з яйцем і зеленою цибулею (простий рецепт)

Відмінні пиріжки для тих, у кого вже весняний настрій. Сьогодні я хочу розповісти вам рецепт приготування пиріжків з яйцем і зеленою цибулею. повірте, вони стануть вашими фаворитами. опис приготування: Прекрасний варіант домашніх пиріжків з начинкою. За бажанням блюдо можна урізноманітнити рис...