Рецепт Ребра свинячі на грилі

Рецепт Ребра свинячі на грилі
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Для всіх любителів м'яса на вогні хочу запропонувати зовсім нескладний варіант, як приготувати ребра свинячі на грилі. соковиті всередині, з апетитною скоринкою з ароматних спецій і соусу Барбекю.

опис приготування:

У цьому рецепті немає конкретних пропорцій для спецій, так як ви самі можете складати найрізноманітніші набори, щоб зробити ваше м'ясо ароматним, пікантним, пряним або, може бути, гострим. Цей варіант чудово підійде для пікніка на природі, адже ребра можна попередньо НЕ маринувати. Соус Барбекю рекомендую використовувати в процесі, він додає м'ясу особливого смаку.

  • свинячі ребра— 2.5-3 кілограма
  • сіль— За смаком
  • спеції— За смаком(перець, коричневий цукор, паприка, гірчичний, чилі і т.д.)
  • Барбекю соус— За смаком
Ребра свинячі на грилі - фото крок 1 1. Перший процес - це підготовка ребер. Їх потрібно вимити й обсушити.

Ребра свинячі на грилі - фото крок 2 2. Гострим ножем підчепити плівку.

Ребра свинячі на грилі - фото крок 3 3. І зніміть її.

Ребра свинячі на грилі - фото крок 4 4. Очищені реберця можна розрізати на 2-3 частини. З'єднайте сіль і улюблені спеції. Натріть цією сумішшю ребра з усіх боків.

Ребра свинячі на грилі - фото крок 5 5. А далі справа за малим. Залишилося тільки підготувати вугілля, викласти м'ясо на решітку і смажити до готовності.

Ребра свинячі на грилі - фото крок 6 6. В процесі частіше перевертайте і змащуйте соусом Барбекю.
Подавайте реберця до столу з овочами і улюбленим соусом.
Смачного!

Подібні рецепти

Ребра на грилі

Смажені креветки в соусі

Прекрасний варіант приготування ребер на відкритому вогні порадує дітвору і прикрасить зустріч друзів на природі. Насичене спеціями і просочене ароматами, м'ясо нікого не залишить байдужими. опис приготування: Пряні трави і спеції, особливо, такі як розмарин, паприка, перець чилі, здатні твори...

Ребра свинячі копчені

Ребра свинячі копчені

Що може бути краще копчених свинячих ребер, та ще й під келишок холодного пива? Попередньо замариновані в соусі Унагі, ребра володіють чудовим смаком і яскравим копченим ароматом! пробуйте! опис приготування: Через "; хитрою" технології багато хто не знає, як приготувати ребра свинячі копчені ...

Ребра свинячі в аерогрилі

Ребра свинячі в аерогрилі

Рецепт приготування ребер свинячих в аерогрилі хоч і зажадає від вас наявності незвичайних інгредієнтів будинку (деревна стружка і рідкий дим), але все ж залишається простим і приємним. А вже як смачно! опис приготування: Це дуже цікавий рецепт приготування ребер свинячих в аерогрилі саме за р...

Ребра дракона в червоному вині

Ребра дракона в червоному вині

Сьогодні хочу поділитися з вами відмінним рецептом, як приготувати ребра дракона в червоному вині. Ця страва ідеально підійде для посиденьок з друзями, коли все не за кермом. Давайте пробувати! опис приготування: Для приготування цієї страви вам знадобляться свинячі ребра. Раджу брати ребра з ...

Ребра баранини в духовці

Ребра баранини в духовці

Ребра баранини - це справжній делікатес. смачно приготовані, вони стануть відповідним блюдом для сімейної вечері і для святкового столу. Запечені баранячі реберця незвично смачні і ароматні. опис приготування: хочете дізнатися, як приготувати ребра баранини в духовці? Маринадів для приготуванн...