Рецепт Реберця копчені
Хто ж не любить ароматні копчені реберця! Секрет їх приготування полягає в правильній підготовці. Дивіться рецепт - все розповім по порядку.
опис приготування:
Реберця спочатку треба промаринувати, а потім вже коптити. Готові копчені реберця можна подавати як самостійне блюдо, також можна використовувати як інгредієнт при приготуванні других страв або горохового супу. Приємного вам апетиту!
- Свинячі реберця— 1,5 кілограма
- Лавровий лист— 3 штуки
- Суміш приправ до м'яса— За смаком
- сіль, перець— За смаком
- часник— 5-6 зубчиків
- Лімолнний сік— 2 Ст. ложки
Полийте реберця соком лимона, покладіть в пакет і відправте в холодильник на три години маринуватися.
Поки реберця маринуються, підготуйте коптильню. Покладіть на дно невелику кількість вільховою тріски. Встановіть піддон для збору жиру.
Потім встановіть решітку і на ній розкладіть реберця.
Закрийте кришку і поставте на сильний вогонь на 25 хвилин.
Потім відкрийте коптильню, переверніть реберця. Витріть вологу з кришки коптильні, закрийте її і знову поставте на вогонь на 20 хвилин. Полум'я тепер має бути слабший. Потім зніміть коптильню з вогню і дайте трохи охолонути.
Подібні рецепти
Варення з журавлини без цукру
Що може бути краще копчених свинячих ребер, та ще й під келишок холодного пива? Попередньо замариновані в соусі Унагі, ребра володіють чудовим смаком і яскравим копченим ароматом! пробуйте! опис приготування: Через "; хитрою" технології багато хто не знає, як приготувати ребра свинячі копчені ...
Реберця барбекю, запечені в духовці
реберця, запечені в духовці, — дуже смачні ласощі, яке ми часто робимо взимку будинку, так як на природу вже не виїжджаємо. Прекрасний маринад робить блюдо чудово пахучим. Спробуйте! опис приготування: Цей складний маринад ідеально підходить для реберець, запечених в духовці. Незрівнянний аро...
Реберця барбекю
Реберця барбекю - це одне з найсмачніше страв, які можна приготувати на природі! опис приготування: Пропоную Вам приготувати реберця барбекю! Приготовані за цим рецептом реберця - не тільки чудова закуска до пива, але і прекрасний обід, якщо приготувати до них гарнір! Свинячі реберця— 1,5 кі...
Реберця Джек Деніелс
Багатьом знайоме блюдо під назвою "; реберця Джек Деніелс ";. Реберця славляться своєю чудовою глазур'ю. Давайте спробуємо приготувати такі реберця в домашніх умовах. опис приготування: Ви відчуєте себе справжнім шеф-кухарем, приготовив блюдо, як в крутому ресторані. А вже як приємно здивуютьс...
Реберця, фаршировані виноградом
Любителі оригінальних м'ясних страв напевно оцінять цей рецепт. М'ясо на реберцях виходить дуже ніжним, ароматним і смачним. М'ясо і виноград відмінно поєднуються, повірте! опис приготування: Це смачне і незвичайне м'ясне блюдо гідно зайняти центральне місце на святковому столі. Поєднання м'яс...