Рецепт Реберця копчені

Рецепт Реберця копчені
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 5 г. 0 хв.
Хто ж не любить ароматні копчені реберця! Секрет їх приготування полягає в правильній підготовці. Дивіться рецепт - все розповім по порядку.

опис приготування:

Реберця спочатку треба промаринувати, а потім вже коптити. Готові копчені реберця можна подавати як самостійне блюдо, також можна використовувати як інгредієнт при приготуванні других страв або горохового супу. Приємного вам апетиту!

  • Свинячі реберця— 1,5 кілограма
  • Лавровий лист— 3 штуки
  • Суміш приправ до м'яса— За смаком
  • сіль, перець— За смаком
  • часник— 5-6 зубчиків
  • Лімолнний сік— 2 Ст. ложки
реберця копчені - фото крок 1 реберця промийте, просушіть паперовими серветками. Натріть м'ясо крупною сіллю, перцем, приправою до м'яса. часник очистіть, порубати і розподіліть рівномірно по реберцям, додайте лавровий лист.

реберця копчені - фото крок 2 Полийте реберця соком лимона, покладіть в пакет і відправте в холодильник на три години маринуватися.

реберця копчені - фото крок 3 Поки реберця маринуються, підготуйте коптильню. Покладіть на дно невелику кількість вільховою тріски. Встановіть піддон для збору жиру.

реберця копчені - фото крок 4 Потім встановіть решітку і на ній розкладіть реберця.

реберця копчені - фото крок 5 Закрийте кришку і поставте на сильний вогонь на 25 хвилин.

реберця копчені - фото крок 6 Потім відкрийте коптильню, переверніть реберця. Витріть вологу з кришки коптильні, закрийте її і знову поставте на вогонь на 20 хвилин. Полум'я тепер має бути слабший. Потім зніміть коптильню з вогню і дайте трохи охолонути.

Подібні рецепти

Ребра свинячі копчені

Варення з журавлини без цукру

Що може бути краще копчених свинячих ребер, та ще й під келишок холодного пива? Попередньо замариновані в соусі Унагі, ребра володіють чудовим смаком і яскравим копченим ароматом! пробуйте! опис приготування: Через "; хитрою" технології багато хто не знає, як приготувати ребра свинячі копчені ...

Реберця барбекю, запечені в духовці

Реберця барбекю, запечені в духовці

реберця, запечені в духовці, — дуже смачні ласощі, яке ми часто робимо взимку будинку, так як на природу вже не виїжджаємо. Прекрасний маринад робить блюдо чудово пахучим. Спробуйте! опис приготування: Цей складний маринад ідеально підходить для реберець, запечених в духовці. Незрівнянний аро...

Реберця барбекю

Реберця барбекю

Реберця барбекю - це одне з найсмачніше страв, які можна приготувати на природі! опис приготування: Пропоную Вам приготувати реберця барбекю! Приготовані за цим рецептом реберця - не тільки чудова закуска до пива, але і прекрасний обід, якщо приготувати до них гарнір! Свинячі реберця— 1,5 кі...

Реберця Джек Деніелс

Реберця Джек Деніелс

Багатьом знайоме блюдо під назвою "; реберця Джек Деніелс ";. Реберця славляться своєю чудовою глазур'ю. Давайте спробуємо приготувати такі реберця в домашніх умовах. опис приготування: Ви відчуєте себе справжнім шеф-кухарем, приготовив блюдо, як в крутому ресторані. А вже як приємно здивуютьс...

Реберця, фаршировані виноградом

Реберця, фаршировані виноградом

Любителі оригінальних м'ясних страв напевно оцінять цей рецепт. М'ясо на реберцях виходить дуже ніжним, ароматним і смачним. М'ясо і виноград відмінно поєднуються, повірте! опис приготування: Це смачне і незвичайне м'ясне блюдо гідно зайняти центральне місце на святковому столі. Поєднання м'яс...