Рецепт Реберця в солодкому соусі

Рецепт Реберця в солодкому соусі
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 40 хв.
Реберця в солодкому соусі - це дуже смачно і досить незвично! Блюдо стане для Вас справжнім відкриттям!

опис приготування:

Спробуйте приготувати реберця в незвичайному для такої страви солодкому соусі. запевняю, що Вам сподобається! Реберця в солодкому соусі, приготовані за цим рецептом, відмінно поєднуються з рисом і овочами. готуємо!

  • Свинячі реберця— 1,5 кілограма
  • часник— 2 зубчики
  • цукор— 2 Ст. ложки
  • Соєвий соус— 4 Ст. ложки
  • вода— 120 мілілітрів
  • Білий винний оцет— 360 мілілітрів
  • борошно— 4 Ст. ложки
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
Реберця в солодкому соусі - фото крок 1 1. розігріваємо бройлер. Реберця ретельно промиваємо, вирізаємо жилки і плівки, потім нарізаємо порційними шматками.

Реберця в солодкому соусі - фото крок 2 2. Видавлюємо часник «чеснокодавку».

Реберця в солодкому соусі - фото крок 3 3. Натираємо реберця часником, сіллю і перцем. Можна також додати приправи і спеції на свій розсуд. Ми залишаємо в каструлі маринуватися приблизно на 30 хвилин. врахуйте, що чим довше буде маринуватися м'ясо, тим багатше смак у нього згодом буде.

Реберця в солодкому соусі - фото крок 4 4. Кладемо на лист для випічки грати і викладаємо на неї промаринуватися реберця. Обсмажуємо їх під бройлерів з кожної сторони, по 5 хвилин кожну. За цей час реберця НЕ прожаряться повністю, але так і повинно бути.

Реберця в солодкому соусі - фото крок 5 5. Поки ребра обсмажуються, готуємо соус. Змішуємо соєвий соус, оцет і цукор. Ретельно все перемішуємо і ставимо варитися на середньому вогні.

Реберця в солодкому соусі - фото крок 6 6. Далі розводимо борошно водою. перемішуємо.

Реберця в солодкому соусі - фото крок 7 7. Додаємо отриману суміш в каструлю, ретельно розмішуємо. Доводимо соус до кипіння, потім зменшуємо вогонь і продовжуємо варити, поки маса не почне густіти.

Реберця в солодкому соусі - фото крок 8 8. Далі кладемо в соус обсмажені реберця, знову перемішуємо. Варимо на невеликому вогні поки м'ясо не почне відділятися від кісток (45-60 хвилин).

Реберця в солодкому соусі - фото крок 9 9. Реберця в солодкому соусі готові! Смачного!

Подібні рецепти

Реберця в кисло-солодкому соусі

Реберця в соусі в мультиварці

Це чудове блюдо змусить вас абсолютно по-новому поглянути на реберця, тому що сьогодні ми будемо їх готувати в кисло-солодкому соусі — це чудовий рецепт екзотичної азіатської кухні. опис приготування: Я дуже люблю азіатську кухню, тому що в ній часто зустрічаються досить незвичайні поєднання і...

Риба, тушкована в кисло-солодкому соусі

Риба, тушкована в кисло-солодкому соусі

Якщо ви шукайте класний і нескладний рецепт смачної і апетитною рибки, то зверніть увагу на цей варіант. Для дітей і дорослих — це чудова ідея на кожен день. рекомендую спробувати! опис приготування: Хочу показати вам, як приготувати рибу в кисло-солодкому соусі з морквою. Ця страва добре тим,...

Риба по-китайськи в кисло-солодкому соусі

Риба по-китайськи в кисло-солодкому соусі

Рецепт риби по-китайськи в кисло-солодкому соусі неодмінно сподобається всім шанувальникам яскравих і екзотичних страв азіатської кухні. Блюдо підходить і для повсякденного, і для святкового столу. опис приготування: Рецепт риби в кисло-солодкому соусі по-китайськи, як і багато інших страви ки...

Риба по-тайськи в кисло-солодкому соусі

Риба по-тайськи в кисло-солодкому соусі

кажуть, саме цей рецепт риби по-тайськи в кисло-солодкому соусі поширений на острові Самуї — тропічному раю, куди прагне хоч раз потрапити половина жителів планети. спробуємо приготувати?;) опис приготування: Така риба стане "; цвяхом програми ";, якщо ви вирішили влаштувати вечірку в азіатськ...

Риба в кисло-солодкому соусі по-китайськи

Риба в кисло-солодкому соусі по-китайськи

Для китайської кухні характерні цікаві поєднання солодкого і солоного. дивіться, як приготувати рибу в кисло-солодкому соусі по-китайськи. У неї незвичайний для нас смак, але вона буде вам до душі. опис приготування: Таке блюдо виглядає дуже ефектно, тому можна сміливо приготувати його на свят...