Рецепт Риба в кисло-солодкому соусі по-китайськи
Для китайської кухні характерні цікаві поєднання солодкого і солоного. дивіться, як приготувати рибу в кисло-солодкому соусі по-китайськи. У неї незвичайний для нас смак, але вона буде вам до душі.
опис приготування:
Таке блюдо виглядає дуже ефектно, тому можна сміливо приготувати його на святковий стіл замість звичної нам оселедця або смаженої риби. Незвичайне поєднання кисло-солодкого соусу обов'язково сподобається вашим гостям. Оскільки в рецепті використовуються овочі, то отримуємо не тільки рибу, але і повністю готову страву з гарніром. Продукти для приготування можна купити в будь-якому магазині.
- рибне філе— 500 грам
- Цибуля— 1 штука
- Болгарський перець— 2 штуки
- часник— 3 штуки(часточки)
- Рослинна олія— — За смаком(арахісове або оливкове, для смаження)
- цукор— 50 грам
- кетчуп— 50 грам
- оцет— 50 грам
- Картопляний крохмаль— 80 грам
2. Не менш крупно наріжте помитий і очищений від насіння перець.
3. У невеликій ємності зробимо соус для нашого блюда. Для цього змішайте там кетчуп з цукром і оцтом. Інгредієнтів можна брати і більше, головне - дотримуватися пропорції.
4. В окрему ємність (бажано, щоб вона була плоскою) викладаємо картопляний крохмаль. У ньому потрібно як слід обваляти шматочки риби. Потім викладаємо їх в розігріту з рослинним маслом сковороду. обсмажуйте хвилин 5, помішуючи.
5. Потім рибу перекладаємо на паперові серветки або рушники (щоб зайвий жир стік), а в сковороду тим часом відправляємо цибулю з перцем. До них додаємо пропущений через прес часничок. перемішайте, смажте протягом 2-3 хвилин на великому вогні. Вони повинні бути пружними і хрусткими.
6. Відкладіть поки овочі в який-небудь посуд, а в сковороду влийте кисло-солодкий соус. Через хвилину прибираємо вогонь і в соус перекладаємо назад овочі. Все добре перемішуємо. Ще приблизно через хвилину до інгредієнтів в сковороді викладаємо раніше обсмажену рибу. перемішуємо, поки соус не буде рівномірно обволікати всі інгредієнти. Подаємо страву до столу! Приємного апетиту
Подібні рецепти
Риба з бананом в томатному соусі карі
У нашій родині дуже люблять рибку в будь-якому вигляді. Ділюся з вами секретом, як приготувати рибу у вершковому соусі з картоплею, приголомшливо смачну. Рибка виходить соковитою, ніжною, оповитою соусом. опис приготування: Ця страва з розряду здорової, корисної та смачної їжі. Запікається риб...
Риба в сметанному соусі в духовці
Якщо ви втомилися від смаженого пангасіуса, рекомендую спробувати приготувати його в духовці. З рецептом приготування риби в сметанному соусі в духовці ви зможете приготувати смачну страву легко і просто! опис приготування: Зазвичай пангасіус я смажу в сухарях або паніровці. Риба досить жирна...
Риба з цвітною капустою в яєчно-майонезну соусі
Цю страву можна готувати як у великій формі, як запіканку, так і порційно, в керамічних мисках (можна в горщиках без кришки) і т.п. соковита, ніжна рибка з цвітною капустою і сирно-помідорною скоринкою. кількість порцій: 5-7 риба (у мене морський язик) — 800 грам Кольорова капуста— 500 грам Ци...
Риба в білому соусі
Якщо ви в пошуку цікавого і нескладного рибного блюда, тоді зверніть увагу на цей рецепт. Використовувати можна як білу, так і червону рибку, а соус виходить просто чарівним. опис приготування: Хочу поділитися з вами ідеєю, як приготувати рибу в білому соусі на основі білого вина і соку лимона...
Риба в гарячому соусі
Рецепт приготування запеченої риби з часником і гарячим соусом з кайенского перцю, волоських горіхів і лимонного соку. Неймовірно смачна страва сучасної європейської кухні. опис приготування: Попередньо розігріти духовку до 160 градусів. Приправити рибу всередині і зовні сіллю. Змішати коріанд...