Рецепт Реберця в кисло-солодкому соусі
Це чудове блюдо змусить вас абсолютно по-новому поглянути на реберця, тому що сьогодні ми будемо їх готувати в кисло-солодкому соусі — це чудовий рецепт екзотичної азіатської кухні.
опис приготування:
Я дуже люблю азіатську кухню, тому що в ній часто зустрічаються досить незвичайні поєднання інгредієнтів і смаків, а цей рецепт приготування реберець в кисло-солодкому соусі вже давно перестав бути для мене екзотикою, так як використовую я його досить часто. Він мені дуже подобається тим, що на відміну від інших складних страв азіатської кухні, в ньому порівняно небагато інгредієнтів і готувати його дуже просто. Тому роблю це блюдо і на вечерю, і коли до нас приходять гості — ці чудові реберця завжди проходять на ура. І якщо ви зацікавилися, то зараз я розповім вам, як приготувати реберця в кисло-солодкому соусі, обов'язково спробуйте їх, я впевнена, що цей незвичайний смак вас приємно здивує.
- ребра свинячі— 500-600 грам
- Цибуля ріпчаста— 0,5 штуки
- помідори— 3-4 штук
- часник— 2-3 зубчиків
- соус рибний— 1 Ст. ложка(+ 1 чайна ложка)
- цукор— 1 Ст. ложка(+ 1 чайна ложка)
- крохмаль— 1 Чайна ложка
- оцет— 1 Чайна ложка
У каструльці кип'ятимо воду, вкідиваем в окріп реберця і варимо протягом хвилини, потім воду зливаємо. Додаємо до ребер по столовій ложці цукру і рибного соусу, кладемо подрібнений часник і перемішуємо все, залишаємо ребра маринуватися 10-15 хвилин.
У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому нарізану цибулю до золотистого кольору, потім викладаємо промариновані реберця.
Обсмажуємо реберця до рум'яної скоринки, а потім вливаємо в сковороду воду так, щоб вона лише трохи покривала ребра. Прикриваємо сковороду кришкою і варимо ребра 30-35 хвилин на повільному вогні.
Помідори очищаємо від шкірки і нарізаємо на невеликі кубики. Коли вода в сковороді випаруватися на половину, додаємо помідори, перемішуємо і варимо все разом 7-10 хвилин. Тепер розводимо крохмаль в невеликій кількості води і виливаємо на сковорідку, готуємо ще кілька хвилин. Потім додаємо по чайній ложці рибного соусу, оцет і пісочний, перемішуємо, пробуємо на смак і при необхідності додаємо ще оцет або цукор. Коли потрібне співвідношення знайдено, вимикаємо вогонь і даємо реберцям ще кілька хвилин настоятися. Тепер вони готові, і ви можете їх спробувати. Смачного!
Подібні рецепти
Реберця в соусі в мультиварці
Продумуєте меню на пікнік? Я навчу вас готувати реберця на грилі в соусі "; Барбекю ";. Вони нереально ароматні, соковиті, апетитні. Якщо подобається ідея, запам'ятовуйте цей нескладний рецепт. опис приготування: Замаринувати для початку ребра краще зі спеціями і гірчицею. Соус "Барбекю" відмі...
Реберця в медово-соєвому соусі
Приготовлені таким чином реберця стануть відмінним гарячою стравою для всієї родини. Готуються вони в духовці, медово-соєвий соус надає реберцям неймовірний смак і чарівний аромат! опис приготування: Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати смачні реберця в медово-соєвому соусі, про які ...
Реберця в соусі
Рецепт приготування яловичих реберець під соусом. опис приготування: Рецепт приготування яловичих реберець під соусом. реберця— 2 кілограма часник— 2 штуки(2 зубчики дрібно нарізати ) томатна паста— 1 1/2 Ст. ложки обкладинка— 1/2 чайних ложки сіль— 1 штука цибулина— 1 штука(нарізати) кава— ...
Реберця в медово-гірчичному соусі
Сьогодні ввечері до вас обіцяли заглянути друзі і захопити з собою пару баночок пива? А ви приготували частування для дорогих гостей? Якщо ні, реберця в медово-гірчичному соусі — то, що вам потрібно. опис приготування: Це простий рецепт реберець в медово-гірчичному соусі — справжня знахідка дл...
Реберця в медовому соусі
Реберця в медовому соусі - це не тільки смачно, але і багатофункціональне: подавати їх можна як в якості звичайної закуски, так і в якості обіднього страви з гарніром! опис приготування: м'ясо, приготоване на кістки, має неповторний смак і соковитістю. Спробуйте приготувати реберця в медовому ...