Рецепт Реберця в медово-гірчичному соусі

Рецепт Реберця в медово-гірчичному соусі
Кількість порцій: 3 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Сьогодні ввечері до вас обіцяли заглянути друзі і захопити з собою пару баночок пива? А ви приготували частування для дорогих гостей? Якщо ні, реберця в медово-гірчичному соусі — то, що вам потрібно.

опис приготування:

Це простий рецепт реберець в медово-гірчичному соусі — справжня знахідка для тих, хто любить збирати у себе вдома друзів або влаштовувати гучні пікніки на відкритому повітрі. Перевірено на практиці вже не раз, такі реберця розходяться за лічені хвилини, а приготувати їх при цьому простіше простого. звичайно, найкраще це робити це на мангалі або грилі, адже на природі все виходить набагато смачніше, але, якщо обставини не дозволяють, то можна влаштувати невеличке свято і у себе вдома. повірте, приготовані в духовці, реберця теж виходять неймовірно смачні. А тепер подивіться, як мало вам знадобитися інгредієнтів для цього рецепта приготування реберець в медово-гірчичному соусі, навіть не віриться, що такий мінімум продуктів, може дати такий приголомшливий результат, а весь секрет тут в незвичайному поєднанні гірчиці і меду. Але краще спробуйте самі, і тоді ви все зрозумієте.

  • реберця свинячі— 400 грам
  • гірчичний— 1 Чайна ложка
  • мед— 1 Чайна ложка
  • вода— 2 Ст. ложки
Реберця в медово-гірчичному соусі - фото крок 1 Почнемо з приготування маринаду: в миску викладаємо ложку гірчиці.

Реберця в медово-гірчичному соусі - фото крок 2 Додаємо ложку меду, краще використовувати рідкий мед.

Реберця в медово-гірчичному соусі - фото крок 3 Вливаємо воду і ретельно перемішуємо всі інгредієнти до утворення однорідної маси.

Реберця в медово-гірчичному соусі - фото крок 4 Реберця попередньо необхідно промити під холодною водою і висушити, при необхідності розрубати на більш дрібні шматки. Тепер обмазуємо їх з усіх боків приготовленим маринадом і ставимо на годину в холодильник.

Реберця в медово-гірчичному соусі - фото крок 5 Потім викладаємо наші реберця на решітку і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку. Випікаємо по пів години з кожного боку. Готові реберця найкраще подавати з соусом сацабелі або будь-яким іншим на ваш смак. Смачного!

Подібні рецепти

Реберця в медово-соєвому соусі

Реберця в соусі в мультиварці

Приготовлені таким чином реберця стануть відмінним гарячою стравою для всієї родини. Готуються вони в духовці, медово-соєвий соус надає реберцям неймовірний смак і чарівний аромат! опис приготування: Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати смачні реберця в медово-соєвому соусі, про які ...

Реберця на грилі в соусі «барбекю»

Реберця на грилі в соусі «барбекю»

Продумуєте меню на пікнік? Я навчу вас готувати реберця на грилі в соусі "; Барбекю ";. Вони нереально ароматні, соковиті, апетитні. Якщо подобається ідея, запам'ятовуйте цей нескладний рецепт. опис приготування: Замаринувати для початку ребра краще зі спеціями і гірчицею. Соус "Барбекю" відмі...

Реберця в кисло-солодкому соусі

Реберця в кисло-солодкому соусі

Це чудове блюдо змусить вас абсолютно по-новому поглянути на реберця, тому що сьогодні ми будемо їх готувати в кисло-солодкому соусі — це чудовий рецепт екзотичної азіатської кухні. опис приготування: Я дуже люблю азіатську кухню, тому що в ній часто зустрічаються досить незвичайні поєднання і...

Реберця в солодкому соусі

Реберця в солодкому соусі

Реберця в солодкому соусі - це дуже смачно і досить незвично! Блюдо стане для Вас справжнім відкриттям! опис приготування: Спробуйте приготувати реберця в незвичайному для такої страви солодкому соусі. запевняю, що Вам сподобається! Реберця в солодкому соусі, приготовані за цим рецептом, відмі...

Реберця в соусі

Реберця в соусі

Рецепт приготування яловичих реберець під соусом. опис приготування: Рецепт приготування яловичих реберець під соусом. реберця— 2 кілограма часник— 2 штуки(2 зубчики дрібно нарізати ) томатна паста— 1 1/2 Ст. ложки обкладинка— 1/2 чайних ложки сіль— 1 штука цибулина— 1 штука(нарізати) кава— ...