Рецепт Реберця в медово-соєвому соусі

Рецепт Реберця в медово-соєвому соусі
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Приготовлені таким чином реберця стануть відмінним гарячою стравою для всієї родини. Готуються вони в духовці, медово-соєвий соус надає реберцям неймовірний смак і чарівний аромат!

опис приготування:

Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати смачні реберця в медово-соєвому соусі, про які я сама дізналася порівняно недавно. Ця страва настільки приголомшливе, що я просто не змогла про нього промовчати і вирішила поділитися з усіма. Якщо ваші ідеї з приводу сімейного обіду або вечері закінчилися, обов'язково скористайтеся цим простим рецептом реберець в медово-соєвому соусі, ви не залишитеся розчаровані, вже дуже вони смачні і ароматні.

  • ребра свинячі— 400-500 грам
  • соус соєвий— 1/3 склянки(звичайний)
  • мед— 1 Ст. ложка
  • Китайський соєвий соус— 2 Ст. ложки(темний)
  • Цибуля ріпчаста— 1-2 штук(невеликі головки)
  • часник— 3-5 зубчиків
  • зелень— За смаком(будь-яка на ваш вибір)
Реберця в медово-соєвому соусі - фото крок 1 Для початку підготуємо всі необхідні для готування інгредієнти.

Реберця в медово-соєвому соусі - фото крок 2 Реберця обсмажуємо на розпеченій без масла сковороді. Смажимо до золотистої скоринки, але не до повної готовності.

Реберця в медово-соєвому соусі - фото крок 3 Тепер нарізаємо півкільцями цибулю. Дрібно нарізаємо часник.

Реберця в медово-соєвому соусі - фото крок 4 Трохи обсмажуємо цибулю на сковороді, на якій готувалися реберця. Лук буде обсмажувати в жирі, який виділився від реберець.

Реберця в медово-соєвому соусі - фото крок 5 У форму з тефлоновим покриттям викладаємо спочатку реберця, потім на них - обсмажену цибулю і подрібнений часник.

Реберця в медово-соєвому соусі - фото крок 6 Тепер займемося соусом. Звичайний соєвий соус розбавляємо водою, щоб в результаті рідини у нас було півсклянки. Туди ж вливаємо китайський соєвий соус (темний). кладемо мед, все гарненько розмішуємо. пробуємо: соус повинен мати солоновато-солодкуватий смак. Якщо вам не вистачає солі, додайте ще трохи звичайного соєвого соусу. Якщо здається недостатньо солодким - меду.

Реберця в медово-соєвому соусі - фото крок 7 Поливаємо соусом наші реберця з цибулею і часником.

Реберця в медово-соєвому соусі - фото крок 8 Розігріваємо духовку до 250 градусів, ставимо туди форму з блюдом. Готуємо протягом 15-20 хвилин. А в цей час подрібнюємо улюблену зелень.

Реберця в медово-соєвому соусі - фото крок 9 Готову страву посипаємо зеленню і подаємо до столу гарячим!

Подібні рецепти

Реберця в медово-гірчичному соусі

Свинячі реберця в томатному соусі з чорносливом

Сьогодні ввечері до вас обіцяли заглянути друзі і захопити з собою пару баночок пива? А ви приготували частування для дорогих гостей? Якщо ні, реберця в медово-гірчичному соусі — то, що вам потрібно. опис приготування: Це простий рецепт реберець в медово-гірчичному соусі — справжня знахідка дл...

Реберця на грилі в соусі «барбекю»

Реберця на грилі в соусі «барбекю»

Продумуєте меню на пікнік? Я навчу вас готувати реберця на грилі в соусі "; Барбекю ";. Вони нереально ароматні, соковиті, апетитні. Якщо подобається ідея, запам'ятовуйте цей нескладний рецепт. опис приготування: Замаринувати для початку ребра краще зі спеціями і гірчицею. Соус "Барбекю" відмі...

Реберця в кисло-солодкому соусі

Реберця в кисло-солодкому соусі

Це чудове блюдо змусить вас абсолютно по-новому поглянути на реберця, тому що сьогодні ми будемо їх готувати в кисло-солодкому соусі — це чудовий рецепт екзотичної азіатської кухні. опис приготування: Я дуже люблю азіатську кухню, тому що в ній часто зустрічаються досить незвичайні поєднання і...

Реберця в солодкому соусі

Реберця в солодкому соусі

Реберця в солодкому соусі - це дуже смачно і досить незвично! Блюдо стане для Вас справжнім відкриттям! опис приготування: Спробуйте приготувати реберця в незвичайному для такої страви солодкому соусі. запевняю, що Вам сподобається! Реберця в солодкому соусі, приготовані за цим рецептом, відмі...

Реберця в соусі

Реберця в соусі

Рецепт приготування яловичих реберець під соусом. опис приготування: Рецепт приготування яловичих реберець під соусом. реберця— 2 кілограма часник— 2 штуки(2 зубчики дрібно нарізати ) томатна паста— 1 1/2 Ст. ложки обкладинка— 1/2 чайних ложки сіль— 1 штука цибулина— 1 штука(нарізати) кава— ...