Рецепт Реберця в медово-соєвому соусі
Приготовлені таким чином реберця стануть відмінним гарячою стравою для всієї родини. Готуються вони в духовці, медово-соєвий соус надає реберцям неймовірний смак і чарівний аромат!
опис приготування:
Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати смачні реберця в медово-соєвому соусі, про які я сама дізналася порівняно недавно. Ця страва настільки приголомшливе, що я просто не змогла про нього промовчати і вирішила поділитися з усіма. Якщо ваші ідеї з приводу сімейного обіду або вечері закінчилися, обов'язково скористайтеся цим простим рецептом реберець в медово-соєвому соусі, ви не залишитеся розчаровані, вже дуже вони смачні і ароматні.
- ребра свинячі— 400-500 грам
- соус соєвий— 1/3 склянки(звичайний)
- мед— 1 Ст. ложка
- Китайський соєвий соус— 2 Ст. ложки(темний)
- Цибуля ріпчаста— 1-2 штук(невеликі головки)
- часник— 3-5 зубчиків
- зелень— За смаком(будь-яка на ваш вибір)
Реберця обсмажуємо на розпеченій без масла сковороді. Смажимо до золотистої скоринки, але не до повної готовності.
Тепер нарізаємо півкільцями цибулю. Дрібно нарізаємо часник.
Трохи обсмажуємо цибулю на сковороді, на якій готувалися реберця. Лук буде обсмажувати в жирі, який виділився від реберець.
У форму з тефлоновим покриттям викладаємо спочатку реберця, потім на них - обсмажену цибулю і подрібнений часник.
Тепер займемося соусом. Звичайний соєвий соус розбавляємо водою, щоб в результаті рідини у нас було півсклянки. Туди ж вливаємо китайський соєвий соус (темний). кладемо мед, все гарненько розмішуємо. пробуємо: соус повинен мати солоновато-солодкуватий смак. Якщо вам не вистачає солі, додайте ще трохи звичайного соєвого соусу. Якщо здається недостатньо солодким - меду.
Поливаємо соусом наші реберця з цибулею і часником.
Розігріваємо духовку до 250 градусів, ставимо туди форму з блюдом. Готуємо протягом 15-20 хвилин. А в цей час подрібнюємо улюблену зелень.
Готову страву посипаємо зеленню і подаємо до столу гарячим!
Подібні рецепти
Свинячі реберця в томатному соусі з чорносливом
Сьогодні ввечері до вас обіцяли заглянути друзі і захопити з собою пару баночок пива? А ви приготували частування для дорогих гостей? Якщо ні, реберця в медово-гірчичному соусі — то, що вам потрібно. опис приготування: Це простий рецепт реберець в медово-гірчичному соусі — справжня знахідка дл...
Реберця на грилі в соусі «барбекю»
Продумуєте меню на пікнік? Я навчу вас готувати реберця на грилі в соусі "; Барбекю ";. Вони нереально ароматні, соковиті, апетитні. Якщо подобається ідея, запам'ятовуйте цей нескладний рецепт. опис приготування: Замаринувати для початку ребра краще зі спеціями і гірчицею. Соус "Барбекю" відмі...
Реберця в кисло-солодкому соусі
Це чудове блюдо змусить вас абсолютно по-новому поглянути на реберця, тому що сьогодні ми будемо їх готувати в кисло-солодкому соусі — це чудовий рецепт екзотичної азіатської кухні. опис приготування: Я дуже люблю азіатську кухню, тому що в ній часто зустрічаються досить незвичайні поєднання і...
Реберця в солодкому соусі
Реберця в солодкому соусі - це дуже смачно і досить незвично! Блюдо стане для Вас справжнім відкриттям! опис приготування: Спробуйте приготувати реберця в незвичайному для такої страви солодкому соусі. запевняю, що Вам сподобається! Реберця в солодкому соусі, приготовані за цим рецептом, відмі...
Реберця в соусі
Рецепт приготування яловичих реберець під соусом. опис приготування: Рецепт приготування яловичих реберець під соусом. реберця— 2 кілограма часник— 2 штуки(2 зубчики дрібно нарізати ) томатна паста— 1 1/2 Ст. ложки обкладинка— 1/2 чайних ложки сіль— 1 штука цибулина— 1 штука(нарізати) кава— ...