Рецепт Реберця свинячі на сковороді
Смачно приготувати свинячі реберця не так вже й важко. потрібні спеції, гарне м'ясо і ваше бажання. Інша справа, що процес цей не зовсім швидкий, але заради смачної страви можна і потерпіти, чи не так?
опис приготування:
Смачні та ніжні свинячі реберця можна приготувати на сковороді за умови, що кількість м'яса у вас невелика. У цьому рецепті я розповім, як приготувати реберця свинячі на сковороді за мотивами угорського гуляшу. Вони виходять ароматними, в міру гострими і дуже смачними. Час готування залежить від якості м'яса і від того, наскільки ніжним вам хочеться отримати результат. Якщо вам не подобається густа підлива, не додавайте борошно, а сметану додайте на сковороду хвилин через 30, як реберця почали гаситися. Ну ось, здається, все розповів, готуйте
- Свинячі реберця— 600-700 грам
- Цибуля ріпчаста— 1-2 штук
- Томатна паста— 1 Ст. ложка
- крем— 3 Ст. ложки
- Борошно пшеничне— 1-2 Ст. ложок(по бажанню)
- Лавровий лист— 2 штуки
- Гострий перець— 1/3 чайних ложки(мелений)
- паприка мелена— 1 Чайна ложка
- сіль— 2/3 чайних ложки(за смаком)
- Чорний перець— 2 щіпки(мелений)
- Рослинна олія— 3-4 Ст. ложок
Очистимо і дрібно нарізаємо цибулю, обсмажити його на сковороді, в якій обсмажувалися реберця. Коли цибуля підрум'яниться, додамо на сковороду паприку і томатну пасту. Обсмажуємо буквально хвилину.
Наливаємо в сковороду стакан води, розмішуємо вміст і додамо залишилися спеції. викладемо реберця. Накриваємо кришкою і тушкуємо на невеликому вогні до готовності м'яса.
Коли м'ясо стане ніжним і буде легко відділятися від кісточок, розбавимо сметану навпіл з водою і розмішати в вийшла рідини борошно. Вливаємо в сковороду з реберцями, перемішуємо і даємо покипіти пару-трійку хвилин. Усе!
І подаємо смачні і соковиті реберця з ароматною густою підливою з будь-яким гарніром.
Подібні рецепти
Рибка з сюрпризом
Як хочеться іноді побалувати себе шкідливою, але такою смачною їжею, як реберця свинячі на решітці! Неможливо втриматися і не з'їсти шматочок цієї вкусняшки, а потім ще шматочок і ще… опис приготування: Як приготувати реберця свинячі на решітці? 1. Розігрійте духовку до 150 градусів. Пояснити ...
Реберця-гриль свинячі в духовці
Якщо ви в пошуку простого і дуже смачного варіанти, як зробити реберця-гриль свинячі в духовці, тоді цей рецепт спеціально для вас. Неймовірний маринад і ніжне м'ясо — це потрібно спробувати. опис приготування: 1. Щоб приготувати апетитні і соковиті реберця-гриль свинячі в духовці в домашніх у...
Реберця свинячі під соусом барбекю
справжнє свято — це завжди щось новеньке на столі, вірно? Тому пропоную вам дізнатися, як приготувати реберця свинячі під соусом барбекю, щоб перед наступним застіллям не ламати голову! опис приготування: погодьтеся, на усіляких застіллях звичайне головне блюдо — картопля з тушкованим м'ясом. ...
Реберця яловичі на сковороді
Яловичі ребра готуються значно довше, ніж свинячі, тому і готують їх рідко. Але якщо у вас є час, обов'язково приготуйте яловичі реберця за цим рецептом. Результат вас приємно здивує! опис приготування: Щоб якнайкраще розкрити смак і аромат яловичини, її потрібно правильно приготувати. Найкращ...
Нирки свинячі
Субпродукты не самое популярное мясо, но если их правильно приготовить получается вкусным и сытным блюдо. Сьогодні я розповім, как приготовить такой продукт, как свиные почки с грибами и сметаной. опис приготування: Свиные почки можно готовить как отдельное блюдо и подавать со всевозможными к...