Рецепт Реберця-гриль свинячі в духовці

Рецепт Реберця-гриль свинячі в духовці
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 5 г. 0 хв.
Якщо ви в пошуку простого і дуже смачного варіанти, як зробити реберця-гриль свинячі в духовці, тоді цей рецепт спеціально для вас. Неймовірний маринад і ніжне м'ясо — це потрібно спробувати.

опис приготування:

1. Щоб приготувати апетитні і соковиті реберця-гриль свинячі в духовці в домашніх умовах знадобиться оригінальний маринад. Для початку необхідно очистити часник і пропустити його через прес.

2. З'єднати часник з сіллю і перцем і добре перемішати.

3. Реберця вимити і ретельно обсушити. Натерти їх з усіх боків часниковою сумішшю і викласти в глибоку миску.

4. Для приготування маринаду вичавити сік великого апельсина і з'єднати його з соєвим соусом.

5. Додати рідкий мед і трохи оцту.

6. Натерти на тертці невеликий шматочок очищеного кореня імбиру і все як слід перемішати.

7. Залити маринад в мисочку з ребрами і відправити в холодильник на пару годин, щоб м'ясо просочилося.

8. ідеальним варіантом, як приготувати реберця-гриль свинячі в духовці, буде грати. Під неї потрібно підготувати лист, щоб в нього стікав сік в процесі запікання.

9. Викласти ребра на решітку і накрити зверху листом фольги. Відправити в розігріту духовку на 1 час.

10. Потім акуратно зняти фольгу, полити маринадом і довести ребра до рум'яної скоринки.

11. Коли реберця-гриль готові, їх потрібно трохи остудити, розрізати - і можна подавати до столу.

  • Рибришкі— 1 кілограм
  • сіль— 1 щіпка
  • перець— 1 щіпка
  • апельсин— 1 штука
  • оцет— 1 Чайна ложка
  • Соєвий соус— 1 Ст. ложка
  • мед— 2 Ст. ложки
  • імбир— 1 Чайна ложка
  • часник— 1-3 зубчиків
1. Щоб приготувати апетитні і соковиті реберця-гриль свинячі в духовці в домашніх умовах знадобиться оригінальний маринад. Для початку необхідно очистити часник і пропустити його через прес.

2. З'єднати часник з сіллю і перцем і добре перемішати.

3. Реберця вимити і ретельно обсушити. Натерти їх з усіх боків часниковою сумішшю і викласти в глибоку миску.

4. Для приготування маринаду вичавити сік великого апельсина і з'єднати його з соєвим соусом.

5. Додати рідкий мед і трохи оцту.

6. Натерти на тертці невеликий шматочок очищеного кореня імбиру і все як слід перемішати.

7. Залити маринад в мисочку з ребрами і відправити в холодильник на пару годин, щоб м'ясо просочилося.

8. ідеальним варіантом, як приготувати реберця-гриль свинячі в духовці, буде грати. Під неї потрібно підготувати лист, щоб в нього стікав сік в процесі запікання.

9. Викласти ребра на решітку і накрити зверху листом фольги. Відправити в розігріту духовку на 1 час.

10. Потім акуратно зняти фольгу, полити маринадом і довести ребра до рум'яної скоринки.

11. Коли реберця-гриль готові, їх потрібно трохи остудити, розрізати - і можна подавати до столу.

Подібні рецепти

Реберця свинячі на решітці

Запечені свинячі реберця в духовці

Як хочеться іноді побалувати себе шкідливою, але такою смачною їжею, як реберця свинячі на решітці! Неможливо втриматися і не з'їсти шматочок цієї вкусняшки, а потім ще шматочок і ще… опис приготування: Як приготувати реберця свинячі на решітці? 1. Розігрійте духовку до 150 градусів. Пояснити ...

Реберця свинячі на сковороді

Реберця свинячі на сковороді

Смачно приготувати свинячі реберця не так вже й важко. потрібні спеції, гарне м'ясо і ваше бажання. Інша справа, що процес цей не зовсім швидкий, але заради смачної страви можна і потерпіти, чи не так? опис приготування: Смачні та ніжні свинячі реберця можна приготувати на сковороді за умови, ...

Реберця свинячі під соусом барбекю

Реберця свинячі під соусом барбекю

справжнє свято — це завжди щось новеньке на столі, вірно? Тому пропоную вам дізнатися, як приготувати реберця свинячі під соусом барбекю, щоб перед наступним застіллям не ламати голову! опис приготування: погодьтеся, на усіляких застіллях звичайне головне блюдо — картопля з тушкованим м'ясом. ...

Реберця барбекю, запечені в духовці

Реберця барбекю, запечені в духовці

реберця, запечені в духовці, — дуже смачні ласощі, яке ми часто робимо взимку будинку, так як на природу вже не виїжджаємо. Прекрасний маринад робить блюдо чудово пахучим. Спробуйте! опис приготування: Цей складний маринад ідеально підходить для реберець, запечених в духовці. Незрівнянний аро...

Реберця з картоплею в духовці

Реберця з картоплею в духовці

Реберця з картоплею, запечені в духовці - це дуже смачне і ситне блюдо, яке, безсумнівно, заслуговує Вашої уваги! опис приготування: Приготуйте реберця з картоплею за цим рецептом - точно не пошкодуєте! Таке блюдо можна подати і на повсякденний, і на святковий стіл. Подавати слід зі свіжими ов...