Рецепт Реберця свинячі на решітці

Рецепт Реберця свинячі на решітці
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 15 г. 0 хв.
Як хочеться іноді побалувати себе шкідливою, але такою смачною їжею, як реберця свинячі на решітці! Неможливо втриматися і не з'їсти шматочок цієї вкусняшки, а потім ще шматочок і ще…

опис приготування:

Як приготувати реберця свинячі на решітці?

1. Розігрійте духовку до 150 градусів. Пояснити ребра на протилежній. посипте 4 зубчиками нарізаного часнику. Накрийте кришкою і запікайте протягом 2 годин. Потім дайте трохи охолонути.

2. У невеликій мисці змішайте цукор, паприка, сіль, мелений чорний перець і мелений тмин. Остигнули ребра ретельно розітріть отриманою сумішшю спецій. Накрийте кришкою і поставте в холодильник на ніч.

3. У маленькій каструлі змішайте яблучний оцет, кетчуп, соус чилі, лимонний сік, цибуля, суху гірчицю і 1 зубчик часнику, пропущеного через прес. Отриману суміш проваріть на середньому вогні, не закриваючи кришкою, протягом 1 годину. Розділіть соус на дві частини.

4. Розігрійте гриль до середньої температури. Розкладіть ребра на грилі. Потім треба обсмажити ребра під кришкою протягом 12 хвилин, поливаючи приготованим заздалегідь соусом до утворення хрусткої скоринки.

Готові реберця подавайте на стіл з соусом. Смачного!


  • Свинячі реберця— 1,2 кілограма
  • нарізаний часник— 4 зубчики
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • паприка— 1 Ст. ложка
  • сіль— 2 чайних ложки
  • Мелений чорний перець— 2 чайних ложки
  • мелений тмин— 2 чайних ложки
  • Лимонний сік— 1 Ст. ложка
  • нарізану цибулю— 2 Ст. ложки
  • Суха гірчиця— 0,5 чайних ложки
  • подрібнений часник— 1 зубчик
Як приготувати реберця свинячі на решітці?

1. Розігрійте духовку до 150 градусів. Пояснити ребра на протилежній. посипте 4 зубчиками нарізаного часнику. Накрийте кришкою і запікайте протягом 2 годин. Потім дайте трохи охолонути.

2. У невеликій мисці змішайте цукор, паприка, сіль, мелений чорний перець і мелений тмин. Остигнули ребра ретельно розітріть отриманою сумішшю спецій. Накрийте кришкою і поставте в холодильник на ніч.

3. У маленькій каструлі змішайте яблучний оцет, кетчуп, соус чилі, лимонний сік, цибуля, суху гірчицю і 1 зубчик часнику, пропущеного через прес. Отриману суміш проваріть на середньому вогні, не закриваючи кришкою, протягом 1 годину. Розділіть соус на дві частини.

4. Розігрійте гриль до середньої температури. Розкладіть ребра на грилі. Потім треба обсмажити ребра під кришкою протягом 12 хвилин, поливаючи приготованим заздалегідь соусом до утворення хрусткої скоринки.

Готові реберця подавайте на стіл з соусом. Смачного!


Подібні рецепти

Реберця на решітці

Свинячі реберця в томатному соусі з чорносливом

Якщо у вас виявилися реберця, а особливо — баранячі, їх просто гріх відкладати до кращих часів! Особливо смачними вони виходять на мангалі. Так що розповім, як зробити реберця на решітці! опис приготування: Звичайно ж, у цього класичного рецепту реберець на решітці теж є свої нюанси. так, напр...

Риба на решітці на мангалі

Риба на решітці на мангалі

Поки що стоять погожі дні, потрібно встигати брати все найкраще від гарної погоди. Що може бути краще, ніж вибратися на природу! Читайте, як приготувати рибу на решітці на мангалі. опис приготування: Цього разу ми вирішили влаштувати пікнік НЕ м'ясної, а рибний. На 4-х чоловік 2 кілограми черв...

Риба на решітці в фользі

Риба на решітці в фользі

На рибалці або пікніку на природі незамінним може стати рецепт приготування риби на решітці в фользі. Він підійде для будь-якого сорту рибки, завдяки універсальності спецій і простоті. опис приготування: Цей класичний рецепт риби на решітці в фользі можна доповнити також свіжими травами для ар...

Риба, запечена на решітці

Риба, запечена на решітці

Порадуйте гостей чудовою рибкою, соковитою і смачною. Дивимося рецепт риби, запеченої на решітці і готуємо її прямо зараз! опис приготування: Свіжу рибку ідеально готувати на багатті, мангалі або просто вугіллі. Для приготування риби, запеченої на решітці я готувала в цей раз річкову рибку. Як...

Реберця свинячі на сковороді

Реберця свинячі на сковороді

Смачно приготувати свинячі реберця не так вже й важко. потрібні спеції, гарне м'ясо і ваше бажання. Інша справа, що процес цей не зовсім швидкий, але заради смачної страви можна і потерпіти, чи не так? опис приготування: Смачні та ніжні свинячі реберця можна приготувати на сковороді за умови, ...