Рецепт Реберця яловичі на сковороді
Яловичі ребра готуються значно довше, ніж свинячі, тому і готують їх рідко. Але якщо у вас є час, обов'язково приготуйте яловичі реберця за цим рецептом. Результат вас приємно здивує!
опис приготування:
Щоб якнайкраще розкрити смак і аромат яловичини, її потрібно правильно приготувати. Найкраще яловичину гасити, тоді м'ясо гарантовано вийде м'яким і соковитим. З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати реберця яловичі на сковороді. Бальзамічний оцет і червоне вино розм'якшують м'ясні волокна надають страві незвичайний смак і аромат. Обов'язково спробуйте приготувати реберця за цим рецептом. сподіваюся, вам сподобається.
- яловичі реберця— 800-900 грам
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- часник— 2-4 зубчиків
- Бальзамічний оцет— 50 мілілітрів
- Червоне вино— 200 мілілітрів
- бульйон— 200 мілілітрів
- Перець чорний мелений— 2 щіпки
- сіль— 2/3 чайних ложки(за смаком)
- Рослинна олія— 3-4 Ст. ложок
- розмарин— 1 штука
Готувати краще всього на важкій чавунній сковороді. Добре розігріваємо сковороду з рослинним маслом і на сильному вогні обсмажити реберця з усіх боків до рум'яної скоринки. Прибираємо обсмажені ребра зі сковороди.
Очистимо й наріжемо лук і часник. Можна додати і інші овочі (морква, селера). обсмажуємо хвилини 2 на що залишився від смаження реберець олії, потім додамо оцет і дамо покипіти хвилину. Розподілимо реберця і овочі на сковороді, заливаємо бульйоном і вином. Додамо сіль і перець.
Рідина повинна покривати реберця трохи більше половини.
Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь. Додати розмарин, чебрець або ваші улюблені спеції. Закриваємо сковороду кришкою і на маленькому вогні тушкуємо до готовності.
Час готування завжди буде різним, але гасити будемо не менш 2 годин. Коли реберця готові, соус і розварені овочі до однорідності измельчим-розмішати блендером. Подаємо реберця з будь-яким гарніром.
Подібні рецепти
Пиріг на кефірі з начинкою
Любіть смачні та оригінальні страви? Тоді цей рецепт безсумнівно сподобається вам! Сьогодні я розповім, як приготувати реберця яловичі в духовці. Блюдо вийде дуже смачним і соковитим. поїхали! опис приготування: М'ясо нарізаємо на шматочки, подаємо з соусом або овочами. По бажанню, можна додат...
Ребра яловичі в духовці з картоплею
Хороший товариш поділився зі мною чудесним рецептом приготування яловичих реберець з картоплею. Головна "; фішка" рецепт — це соус з гірчиці, меду, оцту і томатної пасти. Дуже смачно! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування ребер яловичих в духовці з картоплею. Обов'язк...
Реберця свинячі на сковороді
Смачно приготувати свинячі реберця не так вже й важко. потрібні спеції, гарне м'ясо і ваше бажання. Інша справа, що процес цей не зовсім швидкий, але заради смачної страви можна і потерпіти, чи не так? опис приготування: Смачні та ніжні свинячі реберця можна приготувати на сковороді за умови, ...
Пиріг на сковороді солодкий
Пропоную рецепт розкішного пирога. Готується цей пиріг на сковороді. солодкий, красивий зводить з розуму всіх моїх домашніх, а готується дуже просто! пробуємо? опис приготування: Пиріг на сковороді солодкий готується дуже і дуже просто. Часто цей пиріг називають тортом-хвилинка. що, справедлив...
Пиріжки з варенням на сковороді
А вам бабуся готувала такі пиріжки в дитинстві? думаю, багато хто пам'ятає смак цих ласощів ще зі шкільної лави, а в цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати такі пиріжки швидко і смачно. опис приготування: Якщо ви любите з'їсти пиріжок інший з чайком, але у вас немає часу на приготування ц...